Τα όντα Eben χρειάστηκαν εννέα μήνες για να φτάσουν στον πλανήτη μας
Τα όντα Eben χρειάστηκαν εννέα μήνες για να φτάσουν στον πλανήτη μας

Ο πρώην διευθυντής της CIA W.Casey, ο τότε Υπουργός Άμυνας C.Weinberger και διάφοροι επιστημονικοί σύμβουλοι αποκαλύπτουν στις... απόρρητες σελίδες τα πάντα για τον εξωγήινο επιζών της συντριβής του Roswell, που ονομάζεται ΕΒE (Extraterrestrial Biological Entities).

Ο ΕΒΕ αποκάλυψε ότι ήταν από τον πλανήτη Serpo, 38,42 έτη φωτός από τη Γη στο σύστημα Ζέτα Reticuli και χρειάστηκε εννέα μήνες για να φτάσει στον πλανήτη μας.

Η διάρκεια ζωής του είδους του είναι μεταξύ 350 και 400 χρόνια και μια δικιά τους μέρα διαρκεί περίπου 40 ώρες και μετριέται βάση των δύο ήλιων τους, που είναι εντελώς διαφορετικοί από τον δικό μας. Τα όντα Eben είναι φιλικά και δεν επιθυμούν να βλάψουν το ανθρώπινο είδος.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο ΕΒΕ παρέμεινε ζωντανός μέχρι το 1952, και πριν πεθάνει ήταν φοβερά θυμωμένος από τη στιγμή που του ζητήθηκε να μάθει στο στρατιωτικό προσωπικό να χειρίζεται όλα τα αντικείμενα που βρίσκονταν στο ufo που συνετρίβει.

Post A Comment:

2 comments

...είπε...

Τον κακομοίρη,άλλη θα κάναμε 9 μήνες να φύγουμε από εδώ...θα μου πεις δεν ήξερε...δεν ρώταγε..!!😜

Ανώνυμοςείπε...

Όλο μαλακίες θα λένε;Ποιοι εξωγήινοι μωρέ και τρίχες;Από ποτέ τα μεταλλαγμένα υβρίδια στις υπόγειες βάσεις Ντούλτσε,Αλαμος και άλλες είναι εξωγήινοι;Γεμάτο γκρίζοι είναι κάτω στα έγκατα της γης.Εκατομμυρια εξαφανισμένοι άνθρωποι βρίσκονται στα υπόγεια τους που τους χρησιμοποιούν είτε για τροφή,ειτε για γεννετικα πειράματα,είτε για να ζήσουν μιας και χωρίς ανθρώπινη αδρεναλίνη δεν μπορουν.Βγαζουν κλώνους και τροποποιημένα υβρίδια και μας πουλάνε τα παραμύθια περί εξωγήινων.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications