Ένας ελεγκτής ο οποίος κατέγραψε ένα UFO λέει ότι έχει παράξενα όνειρα και ότι κάποιος τον παρακολουθεί.(VIDEO)
Ένας στρατιωτικός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ο οποίος κατέγραψε ένα UFO λέει ότι έχει παράξενα όνειρα και ότι κάποιος τον παρακολουθεί.(VIDEO)

Τα μεγαλύτερα νέα που σχετίζονται με τα UFOs το 2017 ήταν αναμφισβήτητα η αποκάλυψη από το Πεντάγωνο ενός μυστικού προγράμματος έρευνας UFO. Θα είχατε δει το γνωστό βίντεο (στο τέλος του άρθρου)με την καταγραφή UFO από πιλότο το οποίο πετούσε με μεγάλη ταχύτητα, κοντά στο Αμερικάνικο αεροπλανοφόρο Nimitz.

Το ίδιο το περιστατικό συνέβη το 2004. Το βίντεο που παρουσίασαν δείχνει δύο αεροπλάνα Navy F/A-18F από τα αεροσκάφη του Nimitz να κυνηγούν ένα λευκό οβάλ αντικείμενο με μέγεθος ενός αεροσκάφους.

Η ιστοσελίδα "To The Stars Academy", αφιερωμένη στην επιστήμη και την τεχνολογία, δημοσίευσε αργότερα μια πολύ λογοκριμένη, αλλά ακόμα αρκετά λεπτομερή έκθεση για το περιστατικό αυτό. Και πρόσφατα, στον χώρο ερευνάς των UFO, ταχυδρομήθηκε μια συνέντευξη με τον στρατιωτικό ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας με το όνομα Kevin Day , ο οποίος βρισκόταν στον αεροπλανοφόρο Princeton δίπλα στον Nimitz εκείνη την ημέρα.

Ο Kevin που τώρα ειναι πρώην ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας,λέει ότι το περιστατικό του 2004 με UFO είχε τεράστιο και παράξενο αποτέλεσμα. Στα επόμενα χρόνια, αφού είδε το UFO όταν ηταν στο αεροπλανοφόρο, μιλούσε σε πολλούς για αυτό το περιστατικό για να καταλάβει τι ακριβώς είδε. Αλλά τότε άρχισε να έχει πολύ ασυνήθιστα όνειρα.

Τα όνειρα που άρχισε να βλέπει, ηταν αποκαλυπτικά και εσχατολογικά : Ονειρευόμουν παγκόσμια καταστροφή, έναν κομήτης που προκαλεί τσουνάμι, πλημμύρες, σεισμοί, αεροπορικά δυστυχήματα, και το τέλος της παγκόσμιας κοινότητας, όταν θυμάμαι τις λεπτομέρειες αυτών των εφιαλτών το επόμενο πρωί, μου προκαλούν έντονο άγχος, το οποίο νιώθω καθημερινά ακόμα και τώρα.

Επίσης είπε ότι από τη στιγμή που έφυγε από το στόλο, μερικοί ή ακόμη και ομάδες ανθρώπων τον ακολουθούν:Ξέρω ότι κάποιος με παρακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια,η κυβέρνηση έχει ξοδέψει εκατομμύρια για να εκπαιδεύσει ανθρώπους, και τώρα ξοδεύουν εκατομμύρια για να μας παρακολουθεί,κάποιοι περιμένουν σίγουρα τι θα κάνω.

Και έπειτα μίλησε ακόμη και για το τι σκέφτεται ότι οι εξωγήινοι του έδωσαν κάποια ψυχική δύναμη εκείνη την ημέρα. Και αυτό άλλαξε το πως βλέπει την πραγματικότητα:«Μου φαίνεται ότι ήξεραν τα πάντα για μένα και σαν να μου έδωσαν μια σούπερ δύναμη, δεν μπορώ να εξηγήσω κάποιες περίεργες συμπτώσεις που συνέβησαν αργότερα, όπως το επιθυμητό μου αποτέλεσμα, έγινε πραγματικότητα. ».

Σύμφωνα με τον ίδιο θεράπευσε κάποτε το σκυλί του απλά αγγίζοντας το. Στην ιστορία της ερευνάς υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις στις οποίες οι άνθρωποι που έρχονταν σε επαφή με εξωγήινους ή παρατηρώντας άπλα ενα UFO αργότερα είχαν ασυνήθιστες ικανότητες.

Μερικοί επίσης δήλωσαν ότι στο μυαλό τους τοποθετήθηκαν τεράστιες πληροφορίες σχετικά με το σύμπαν και άλλους κατοικημένους κόσμους. Η αληθινή φύση του UFO εκείνης της ημέρας εξακολουθεί να είναι ένα μυστήριο.

 ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications