Μεγάλου Μήκους Άγνωστο Αντικείμενο Προσεγγίζει τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (video)
Μεγάλου Μήκους Άγνωστο Αντικείμενο Προσεγγίζει τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (video)

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούνται παράξενα αντικείμενα στους ουρανούς. Ούτε το γεγονός ότι κατά καιρούς βλέπουμε μυστηριώδη φώτα κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και, μάλιστα, σε ζωντανές συνδέσεις απευθείας στην Γη.

Ωστόσο, ίσως, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα τεράστιο αντικείμενο σε σχήμα πούρου να βρίσκεται πολύ κοντά στον ΔΔΣ, σύμφωνα με τις εντυπωσιακές εικόνες που προέρχονται από το διάσημο κέντρο MUFON, το οποίο και εξετάζει τις φωτογραφίες για να διαπιστώσει τι μπορεί να συμβαίνει.

Οι υπό διερεύνηση εικόνες με το άγνωστο μεγάλων διαστάσεων μακρουλό αντικείμενο να φαίνεται ότι πλησιάζει τον ΔΔΣ, αποθανατίστηκαν κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στις 12 Οκτωβρίου 2018.

Οι σκεπτικιστές, πάντως, ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα από τα χιλιάδες διαστημικά σκουπίδια που κατακλύζουν τον χώρο πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης και βρίσκονται παντού σε τροχιά γύρω της.

Αλλά, οι ερευνητές των UFO και πολλοί λάτρεις του μυστηρίου ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που προσεγγίζει τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Σπύρος Μακρής diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications