Όταν παίρνεις μέρος αύρας άλλου: Μια γυναίκα που έλαβε καρδιά από έναν άνδρα δότη, ξαφνικά ήθελε μπύρα, που δεν είχε πιει ποτέ πριν
Όταν παίρνεις κάτι απο άλλον γίνεται αυτό :Μια γυναίκα που έλαβε καρδιά από έναν άνδρα δότη, ξαφνικά της αρέσει η μπύρα, που δεν είχε πιει ποτέ πριν

Η καρδιά της Σαρόν Ουίλιαμσον σταμάτησε. Οι γιατροί κατόρθωσαν να αναζωογονήσουν τη γυναίκα, αλλά την προειδοποίησαν ότι αν δεν υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς μπορεί να πεθάνει .

Ο Σαρόν ήταν τυχερή αφού τέσσερις μέρες αργότερα βρήκε καρδιά δωρητή, η οποία σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες λήφθηκε από έναν στρατιώτη που πέθανε στο Ιράκ. Και αφού έγινε η μεταμόσχευση, συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι ήθελε να πιει μπύρα.

Άρχισε επίσης να αισθάνεται παντού μια παράξενη οσμή, όπως η μυρωδιά από κάλτσες. Σύμφωνα με την Σαρόν, όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι παράξενες παρενέργειες της καρδιάς κάποιου άλλου. Πριν δεν της άρεσε η μπύρα.

Η ιστορία έχει ως εξής:

Μια μέρα αισθάνθηκε άσχημα καθώς έκανε τζόκινγκ, μια περίεργη ναυτία και δεν μπορούσε να περπατήσει, κατάφερε να πάει στο αυτοκίνητό και πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την εξέτασαν.Δεν βρήκε τίποτα επικίνδυνο αλλά της είπαν να πηγαίνει τακτικά για να βλέπουν την πορεία της.Και επισκέφθηκε το νοσοκομείο 6 φορές πριν διαγνωστεί με πολύ σπάνια καρδιακή νόσο,κυτταρική μυοκαρδίτιδα.

Μετά από αυτό, υπέστη έμφραγμα, και η καρδιά της απλά σταμάτησε, η κόρη της ήταν εκεί και κάλεσε τους γιατρούς. Όταν ο Σάρον ξύπνησε στο νοσοκομείο, η κόρη της είπε ότι είχε δει ένα όνειρο την προηγούμενη ημέρα, στην οποία η μητέρα της είχε πεθάνει.Μετά από αυτό, οι γιατροί της είπαν ότι σε δύο εβδομάδες θα πεθάνει αν δεν βρεθεί δότη καρδιάς.Μετά από 4 μέρες, βρέθηκε καρδιά δότη και έγινε η μεταμόσχευση. Αλλά μετά ηταν σαν ξύπνησε ένα διαφορετικό άτομο, άρχισε επίσης να παρουσιάζει παράξενα συμπτώματα. .

«Όταν ξύπνησα τέσσερις μέρες μετά την μεταμόσχευση, ξαφνικά άρχισα να νιώθω την έντονη μυρωδιά υγρών μάλλινων κάλτσων και έπειτα ήθελα να πιω μια μπύρα, το ήθελα τόσο πολύ που φώναξα να μου φέρουν δύο κουτάκια όσο το δυνατόν συντομότερα. Τελικά, κάποιος από την οικογένειά μου έφερε ένα κουτάκι μπύρας και αμέσως σταμάτησαν όλα τα παράξενα συμπτώματα ».

Η Σαρόν θέλησε να μάθει ποιος ακριβώς ηταν ο δωρητής της καρδιάς, αλλά το μόνο που ανακάλυψε ήταν ότι ήταν ένας άνδρας και υπηρετούσε στο στρατό στο Ιράκ. Τώρα η λαχτάρα για μπύρα και η μυρωδιά από κάλτσες δεν την ενοχλούν πλέον και πιστεύει ότι ηταν επειδή η καρδιά του στρατιώτη τελικά «χρησιμοποιείται» στο νέο σώμα.

Το φαινόμενο αυτό ειναι συχνό,και επειδή κυκλοφορούν στο μυστικισμό διάφορα με μεταμοσχεύσεις ακόμα και δίνοντας αίμα , προς αποφυγήν αυτών που δεν αναφέρουμε δημοσιά αποφεύγουμε την αιμοδοσία, που τοσο πολύ προωθούν ενώ μπορούν να φτιάξουν τεχνικό αίμα σε όσους χρειάζονται, αντί αυτού κάνουν αιμοδοσίες κάθε τόσο, και όποτε χρειαστεί κάποιος αίμα ζητούν από τους συγγενείς του να δώσουν αίμα ενώ υποτίθεται έχουν από αιμοδοσίες! και τόσοι τόνοι από αιμοδοσίες που πάει? τους βρικόλακες,τα ερπετά η τους όμβριους ταΐζουν??? .
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications