Οι μπότες που λανσάρει αυτή η καναδική εταιρεία μοιάζουν βγαλμένες από εφιάλτη (pics)
Οι μπότες που λανσάρει αυτή η καναδική εταιρεία μοιάζουν βγαλμένες από εφιάλτη (pics)

Φρικαλέα δάχτυλα με γαμψά νύχια, ανατριχιαστικά οστά που πετάγονται στην θέση του τακουνιού και υφή που θυμίζει ανθρώπινο δέρμα.

Αν η παραπάνω περιγραφή φέρνει στο μυαλό σας το ιδανικό παπούτσι, τότε συγχαρητήρια: Ανήκετε στο μικρό (και ελαφρώς διαταραγμένο) target group της καναδικής εταιρείας Fecal Matter, που πρόσφατα κυκλοφόρησε στην αγορά μπότες βγαλμένες από τον χειρότερο... εφιάλτη.

Τα νέα κομμάτια της αντισυμβατικής εταιρείας μεταμορφώνουν τα πόδια όσων τα φορούν σε κάτι το... εξωγήινο και εξωπραγματικό. Με αρκετά τσουχτερή τιμή, που αγγίζει τα 10.000 δολάρια το ζευγάρι, οι παράξενες αυτές μπότες είναι φτιαγμένες από σιλικόνη, φτάνουν πάνω από το γόνατο και κυκλοφορούν σε αρκετούς χρωματικούς τόνους, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με κάθε τύπο δέρματος.

Η έμπνευση πίσω από αυτές τις μοναδικές μπότες είναι η εικόνα που έχει η εταιρεία για το πώς θα μεταμορφωθεί το ανθρώπινο σώμα μέσα στις επόμενες δεκαετίες, με την επιρροή της μόδας, του body modification και της προόδου της τεχνολογίας.

Γι' αυτό ακριβώς και έχουν φτιαχτεί ώστε να μοιάζουν με προέκταση του ανθρώπινου ποδιού, κάτι που ορισμένοι χρήστες των social media βρίσκουν άκρως... ανατριχιαστικό.

 

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications