Ο Ρουμάνος που αποκαλεί τον εαυτό του απόγονο του Δράκουλα και πίνει πραγματικά ανθρώπινο αίμα !

Ένας κάτοικος της Ρουμανίας,με το όνομα Andreas Batori, λέει ότι οι βρικόλακες υπάρχουν όχι μόνο στους θρύλους, αλλά και στην πραγματικότητα και θεωρούν τους εαυτούς τους αληθινούς βαμπίρ.

Ο ίδιος όχι μόνο δηλώνει βαμπίρ, αλλά απόγονος του ίδιου του Βλαντ Τέρπες, ίσως του πιο διάσημου Ρουμάνου Δράκουλα στην ιστορία. Και λέει ότι ζει κοντά στο κάστρο του Βλαντ , όπου ο Δράκουλα έζησε πολλούς αιώνες πριν. Ο Βλάντ Γ΄ Τσέπες ή αλλιώς Βλάντ Δράκουλας (Vlad Dracula) (Νοέμβριος ή Δεκέμβριος 1431 – Δεκέμβριος 1476), πιο γνωστός με τους τίτλους Βλαντ ο Ανασκολοπιστής και Κόμης Δράκουλας.

Τώρα το κάστρο του Bran είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο και λίγοι από αυτούς υποψιάζονται ότι οι βρικόλακες εξακολουθούν να ζουν στη Ρουμανία.

Ο Andreas Batori - "Δεν πιστεύω ότι είμαι κυριολεκτικά ο απόγονος του, αλλά νομίζω ότι με επέλεξε ως κληρονόμο του και θέλει να συνεχίσω την παράδοσή του". Το επίθετο του Bathory Μπάθορι είναι το ίδιο με την Ελισάβετ Μπάθορι - Αιματοβαμμένη Κυρία, που βασάνισε και σκότωσε κορίτσια, έπινε το αίμα τους και κυριολεκτικά λουζόταν με αυτό.

Αλλά οι σύγχρονοι βαμπίρ δεν σκοτώνουν τους ανθρώπους, αλλά πίνουν το αίμα που τους προσφέρουν. "Θα εκπλαγείτε αν μάθετε πόσοι άνθρωποι ειναι βαμπίρ και θέλουν το πιουν το αίμα σας", - λέει ο Batory στους δημοσιογράφους .

Oι άνθρωποι εθελοντικά μας δίνουν ότι χρειαζόμαστε και αποδεχόμαστε την ενέργειά τους.

Ταυτόχρονα, ακούμε συχνά ότι είναι επικίνδυνο να πίνουμε αίμα, αλλά παίρνουμε προφυλάξεις για όλους τους κινδύνους και είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι πιο επικίνδυνο από το να περνάς ένα δρόμο.

Επίσης, του αρέσει να κοιμάται σε φέρετρο και να διαλογίζεται, αλλά δεν αποκαλύπτει με ποιον εργάζεται και πόσο χρονών είναι. Προφανώς σχεδιάζει ρούχα. Στην περίπτωση αυτή, ο Bathory διαβεβαιώνει ότι η πραγματική κατανάλωση αίματος δεν πρέπει να συγχέεται με διάφορες φετιχιστικές φαντασιώσεις και ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη σ@ξουαλικότητα.

Γι 'αυτό το λόγο ο Bathory μένει μακριά από τις πολυάριθμες ομάδες με "βρικόλακες" που έγιναν μετά από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες για βρικόλακες. © AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications