Η Τρομακτική Καταδίωξη ενός Άντρα από ένα UFO

Η 20η Μαρτίου 1974, θα μπορούσε να ήταν μια μέρα όπως και κάθε άλλη για τον Adrián Sánchez, αλλά δεν ήταν.Την εποχή εκείνη, ο τότε έμπορος, αλεξιπτωτιστής και ναυτικός του εμπορικού, έγινε ο πρωταγωνιστής ενός από τα περιστατικά της λεγόμενης χρυσής εποχής της ισπανικής ουφολογίας.

Μια περίπτωση που, παρότι έπεσε στη λήθη, ήταν ο πρόλογος ενός από τα πιο εντυπωσιακά άγνωστα κύματα που βίωσε η Ισπανία. Μια «συνάντηση» που έφερε την ισπανική κοινωνία – εν αναμονή του τέλους της δικτατορίας – απέναντι στο μυστήριο των ιπτάμενων δίσκων, όπως διαβάζουμε στο ufo-spain.com

Εκείνη την ημέρα, o Adrián Sánchez γιόρταζε την επέτειο γνωριμίας με τη σύζυγό του και γενικότερα δεν ήθελα να κάνει κάποιο εμπορικό ταξίδι.

«Ξεκίνησα στη Gerena, αλλά δεν έβλεπα ένα ευνοϊκό περιβάλλον για το προϊόν μου, γι ‘αυτό συνέχισα στην Aznalcóllar. Επίσης, δεν έβλεπα καλή ατμόσφαιρα και συνέχισα. Εκεί μου είπαν ότι υπήρχε ένας δρόμος που με οδήγησε στο Castillo de las Guardas και συνέχισα το δρόμο μου μέσα από αυτό. Όταν έφτασα στο ύψος του 5ου χιλιομέτρου, είδα ένα πολύ μεγάλο πράγμα που μου συνέβη.»

«Ποτέ δεν θα το ξεχάσω. Ακούσαμε στο ραδιόφωνο Nacional de España, στις έντεκα το πρωί και έδιναν τα νέα ενός σιδηροδρομικού ατυχήματος στο βορρά … Ακριβώς εκείνη την στιγμή ήταν όταν συνέβη. Είδα κάτι πολύ μεγάλο που συνέβη μπροστά μου, κατεβαίνοντας. Μπορούσα να δω ότι είχε ένα πολύ μεγάλο όγκο, αλλά δεν κατάφερα να μάθω ποιο ήταν το σημείο που νόμιζα ότι ήταν ένα αεροπλάνο που είχε καταρρεύσει ».

Παρόλο που δεν άκουσε καμία έκρηξη, ανήσυχος και φοβισμένος από αυτό που είχε δει, ο ίδιος επέλεξε να βγει έξω από το αυτοκίνητο, περπάτησε λίγα μέτρα με μόνη επιθυμία να μάθει τι είχε συμβεί.

«Αναρριχήθηκα σε ένα μικρό λόφο που ήταν δίπλα στο δρόμο και είδα κάτι εκεί. Ήταν σαν εργοστάσιο. Φαινόταν σαν ένα υπόστεγο». Δεν ήταν φοβισμένος, αλλά συνέχισε να κοιτάζει. Αυτό που έβλεπε δεν ακουμπούσε στο έδαφος αλλά επέπλεε στον αέρα.. «Ήταν σαν πυρηνικό υποβρύχιο. Μεταλλικά χρώματα, όπως το αλουμίνιο και με πολύ μεγάλες διαστάσεις.»

Κάποια στιγμή άνοιξε ένα είδος πόρτας. Δεν ακούστηκε τίποτα. Τότε ήταν όμως που άρχισε να τρομάζει. Δεν είχε μεντεσέδες, κανένα πόδι υποστήριξης και, ξαφνικά, στη δεξιά πλευρά της σκάλας βγήκαν τρία «δοχεία» σε σχήμα ανεστραμμένων πλακών. «Το τρίτο ήρθε σε μένα».

Ήταν στιγμές σύγχυσης οπότε ο Adrián Sánchez κατακλύστηκε από πανικό, έτρεξε και μπήκε στο αυτοκίνητό του και επιτάχυνε. Το ένα από τα αντικείμενα μεταμορφώθηκε σαν yo-yo, με περίπου επτά μέτρα πλάτος από τέσσερα ύψος.

Αυτή η συσκευή τον ακολουθούσε, μια ήταν στα δεξιά, μια στα αριστερά, μια μπροστά, μια πίσω … Ο πανικός μεγάλωνε. Ένιωθε αβοήθητος. Δεν είχε κάτι να αμυνθεί. «Δεν είχα καμία πιθανότητα να ξεφύγω από αυτό. Το μόνο που θυμάμαι από εκείνη τη στιγμή είναι ο φόβος και η ανικανότητα. «

Η Τρομακτική Καταδίωξη ενός Άντρα από ένα UFO
Η καταδίωξη διήρκεσε για περίπου δεκαπέντε χιλιόμετρα κατά την οποία ένιωθε σαν ένα «κουνέλι που το καταδίωκε ένα λαγωνικό». Το «κυνήγι» τελείωσε όταν έφτασε στο στρατώνα της Πολιτειακής Φρουράς του Castillo de las Guardas.

«Δεν ξέρω τι ώρα έφτασα στο στρατώνα», διευκρίνισε ο Adrián Sánchez. Εκεί τον παρέλαβε ένας υπεύθυνος τον οποίο και ευχαρίστησε. Εξήγησε τι είχε συμβεί και στη συνέχεια, πήγαν μαζί να του δείξει την περιοχή αλλά δεν υπήρχε κάτι πια να παρατηρήσουν και επέστρεψαν πίσω στο στρατόπεδο.

Εκεί σε μία κουβέντα με τον αξιωματικό ζώνης κατάλαβε ότι ήξεραν κάτι παραπάνω. Σαν να υπήρχαν ήδη και άλλες περιπτώσεις, ίσως, σαν την δική του.

Μόλις σαράντα οκτώ ώρες αργότερα, η εμπειρία του είχε φτάσει στα μέσα ενημέρωσης. Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην εφημερίδα ABC News – σε έκδοση της Andalucía – υπό τον τίτλο «Ένας τεχνίτης της Σεβίλλης, κυνηγημένος από ένα UFO» και στη συνέχεια ακολούθησε και η El Correo de Andalucía και άλλες.

Μετά τις πληροφορίες στον τύπο, ο κόσμος των UFOs εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη, στο δελτίο ειδήσεων, όπου ο Adrian Sanchez εξήγησε το περιστατικό στον δημοσιογράφο Tico Medina.

Από τότε δέχτηκε επισκέψεις από στρατιωτικούς και άλλους που ήθελαν να μάθουν όσο γίνεται περισσότερα. Όμως, αν και δεν βγήκε κάποιο όφελος από όλα αυτά – πέρα του ότι έγινε γνωστή η ιστορία του και κινητοποιήθηκε ο κόσμος καθώς έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, η καταληκτική του δήλωση ήταν η εξής:

«Αυτό που σας λέω είναι ότι αυτό που είδα και με καταδίωκε δεν ήταν από εδώ», δήλωσε ο Adrián Sánchez. «Αυτό είχε μια τεχνολογία που ακόμα και σήμερα, στον 21ο αιώνα, δεν έχουμε. Αυτό είχε μια τεχνολογία που δεν ήταν αυτού του κόσμου.

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications