Η τρομακτική ιστορία του μαύρου ιπτάμενου πλάσματος του Τσερνομπίλ

Αυτές τις μέρες πολύ ντόρος γίνεται με την καταστροφή του Τσερνομπίλ, άλλα αυτά που έγιναν τότε που θα διαβάστε παρακάτω δεν τα αναφέρει κάνεις!

Λίγες ημέρες πριν από την καταστροφή του Τσερνομπίλ, οι εργαζόμενοι στην αίθουσα ελέγχου του πυρηνικού σταθμού του Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Ουκρανίας, υποστήριξαν ότι είδαν ένα μυστηριώδες πλάσμα που είναι γνωστό ως το Μαύρο Πουλί του Τσερνομπίλ.

Λέγεται ότι όσοι τον είδαν είχαν τρομακτικούς εφιάλτες. Άλλοι πιστεύουν ότι το Black Bird του Τσερνομπίλ ήταν στην πραγματικότητα το πλάσμα γνωστό ως Mothman, η παρουσία του σημαίνει μόνο ένα πράγμα: σύντομα θα συμβεί ένα καταστροφικό γεγονός.

Τον περασμένο μήνα έκλεισαν 33 χρόνια από την τραγωδία του Τσερνομπίλ και φαίνεται ότι όσο περνάει ο καιρός γοητεύει τους ανθρώπους. Και από τη τηλεοπτική σειρά «Τσερνομπίλ» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο.

Το Μαύρο Πουλί εμφανίζεται στο Τσερνομπίλ
Ο Αυστραλός αρχαιολόγος Robert Maxwell είναι ο μόνος που εργάστηκε στο Τσερνομπίλ διεξάγοντας δύο έρευνες στη ζώνη αποκλεισμού το 2010 και το 2012. Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που ο Maxwell δεν γνωρίζει για το Τσερνομπίλ, σε θέματα τόσο του φυσικού κόσμου όσο και του υπερφυσικού κόσμου.

Ο Maxwell είπε τον θρύλο του Μαύρου Πουλιού του Τσερνομπίλ ήταν κάτι που τον άκουγε όταν βρισκόταν στη ζώνη αποκλεισμού. Ο θρύλος λέει ότι, λίγες ημέρες πριν τις 26 Απριλίου 1986, ένα υπερφυσικό πλάσμα είδαν στον ουρανό πάνω από το Τσερνομπίλ πολλοί από τους άνδρες που βρίσκονταν στην αίθουσα ελέγχου του πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής.

Ισχυρίστηκαν επίσης ότι είδαν αυτό το τρομακτικό πλάσμα λίγο πριν από την έκρηξη. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να διερευνηθεί αυτή η υπόθεση επειδή βασίζεται στις ιστορίες ανθρώπων που πέθαναν λόγω της ραδιενεργού μόλυνσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν πέντε εργάτες ισχυρίστηκαν ότι είδαν ένα μεγάλο μαύρο πλάσμα με γιγαντιαία φτερά και «κόκκινα μάτια της φωτιάς». Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι είχαν παράξενα παρόμοιους φρικτούς εφιάλτες, ενώ άλλοι έλαβαν απειλητικά τηλεφωνήματα(!).

Αλλά αυτές οι συναντήσεις δεν περιορίζονταν μόνο στους εργάτες αλλά και στους ανθρώπους που ζούσαν γύρω από τον πυρηνικό σταθμό, που άρχισαν να βιώνουν μια σειρά από παράξενα γεγονότα που περιστρέφονταν γύρω από τις παρατηρήσεις ενός μυστηριώδους πλάσματος, που περιγράφεται επίσης ως σκοτεινό πλάσμα, με μεγάλα φτερά και κόκκινα μάτια.

Οι άνθρωποι που είδαν το φτερωτό πλάσμα είχαν επίσης εφιάλτες. Μερικοί από τους εργαζόμενους ανέφεραν τις περίεργες εμπειρίες τους στους επιβλέποντες των εγκαταστάσεων, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Ο αντιδραστήρας αριθ. 4 του πυρηνικού σταθμού εξερράγη στις 26 Απριλίου και δύο μέρες αργότερα, εκκενώθηκε ολόκληρη η πόλη του Pripyat . Αρκετά χρόνια αργότερα, οι ιστορίες του μαύρου πουλιού άρχισαν να εξαπλώνονται.
Επειδή οι εργαζόμενοι φαίνεται να το περιγράφουν το Μαύρο Πουλί ως ένα μαύρο πλάσμα με μεγάλα φτερά, ακέφαλο,με κόκκινα μάτια, οι περισσότεροι ερευνητές πρόσεξαν ότι ήταν πολύ παρόμοιο με τις θεάσεις του Mothman στο Point Pleasant,στην Δυτική Βιρτζίνια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Mothman, όπως και το μαύρο πουλί του Τσερνομπίλ, εμφανίστηκαν σε επικείμενες καταστροφές, με τον ίδιο τρόπο που το Banshee (εναλλακτικά Banshi ή Benshee) ένα πλάσμα της βορειοευρωπαϊκής μυθολογίας και θεωρήθηκε προάγγελος του θανάτου στην κελτική μυθολογία, ένας γυναικείος οιωνός θανάτου που εκδηλώνεται με θρήνο ως προαναγγελία κάποιου επικείμενου θανάτου..

Ο Mothman
Ο Mothman είναι ένα μυστήριο που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 1967 στο Point Pleasant,στην Δυτική Βιρτζίνια. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι ανέφεραν ότι είδαν αυτό που περιγράφεται ως ένα τέρας σχεδόν 2 μέτρα σε ύψος, καλυμμένο με γούνα και φτερά, με άνοιγμα φτερών δύο έως τρία μέτρα και λαμπερά κόκκινα μάτια.

Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο, η μόνη γέφυρα στην περιοχή που διασχίζουν τον ποταμό Οχάιο από Point Pleasant στην Καλλίπολη, κατέρρευσε και 46 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Ορισμένοι ανέφεραν ότι είδαν τον Mothman στη γέφυρα λίγο πριν την κατάρρευση.
Επειδή το ατύχημα συνέβη περίπου την ίδια χρονική στιγμή με τις παρατηρήσεις του Mothman, δημιουργήθηκε αναπόφευκτα η σύνδεση.

Αλλά αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι η Mothman παρατηρήθηκε επίσης στη Γερμανία στις 10 Σεπτεμβρίου του 1978, όταν ένα ορυχείο κατέρρευσε στο Φράιμπουργκ, όπου πέθαναν πολλοί ανθρακωρύχοι. Περισσότεροι από 20 ανθρακωρύχοι φοβήθηκαν όταν είδαν ένα πλάσμα παρόμοιο με το Mothman στην είσοδο του ορυχείου.

Ο οιωνός του θανάτου
Σύμφωνα με τον Maxwell, ενώ κάποιοι βλέπουν τον Mothman ως προφήτη του θανάτου, άλλοι βλέπουν το πλάσμα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Αντίθετα, θα μπορούσε να είναι ένα είδος ταξιδιώτης στο χρόνο που επισκέπτεται τις πιο σημαντικές καταστροφές στην ιστορία μας.
Και υπάρχει επίσης μια άλλη θεωρία, ότι ο Mothman είναι μια εντελώς υπερφυσική οντότητα που απλά έλκεται απο την ενέργεια των καταστροφών.
Παρά τις αναρίθμητες ιστορίες που είναι γνωστές για το Μαύρο Πουλί του Τσερνομπίλ, σήμερα θεωρείται αστικός μύθος στην εποχής του Διαδικτύου.

Αλλά πρέπει επίσης να πούμε ότι πολλοί ερευνητές έχουν επισκεφθεί την περιοχή της καταστροφής και έχουν καταγράψει πολλά περίεργα περιστατικά. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, ενώ μια ομάδα μετρούσε την ακτινοβολία των υπολειμμάτων του Αντιδραστήρα 4 είδαν μια τεράστια ανθρωποειδή μορφή με θερμική κάμερα απεικόνισης.Υποστήριξαν ότι φαινόταν να έχει φτερά και ύψος περίπου δύο μέτρων.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications