Εικόνα-ντοκουμέντο: Έτσι έγινε η νοθεία στο δημοψήφισμα των Σκοπίων
Εικόνα-ντοκουμέντο: Έτσι έγινε η νοθεία στο δημοψήφισμα των Σκοπίων

Bροχή έπεσαν οι καταγγελίες για νοθεία στα Σκόπια. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία εικόνα στο ίντερνετ που μας προκάλεσε εντύπωση.

Κατά τη διαδικασία λοιπόν του χθεσινού δημοψηφίσματος, σε ένα εκλογικό κέντρο των Σκοπίων, στις 11πμ λήφθηκε φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο αριθμός των ψηφισάντων μέχρι εκείνη την ώρα.

Η προχειρότητα με την οποία σημειώνονται τα σχετικά με την ψηφοφορία, η χρήση μολυβιού και όχι στυλό, οι μουτζούρες με τις οποίες αλλοιώνονται καταφανώς τα αποτελέσματα (π.χ. βλέπουμε στις 9πμ το 14 να γίνεται 21!!! κλπ.), δείχνουν ότι η νοθεία είναι προ των πυλών.

Το εξωφρενικό όμως της διαδικασίας είναι ότι το μέλος της εφορευτικής επιτροπής του συγκεκριμένου εκλογικού κέντρου που σημειώνει τα αποτελέσματα έχει προφητικές ικανότητες.

Μάλιστα οι ικανότητές του αυτές φτάνουν σε σημείο να προβλέψει το αποτέλεσμα δύο και έξι ώρες μετά (δηλ. στις 1μμ και στις 5μμ) με ακρίβεια δύο δεκαδικών ψηφίων!

Συγκεκριμένα, ενώ εκείνη την ώρα, δηλ. στις 11πμ το ποσοστό συμμετοχής ήταν περίπου 9.3%, το μέλος της εφορευτικής επιτροπής – προφήτης, σημείωσε ότι στις 1μμ το ποσοστό συμμετοχής θα ανέλθει στο 30.31% και στις 5μμ στο 48.93%.

Αυτή η φωτογραφία εντοπίστηκε σε Σκοπιανά site χθες και αναρτήθηκε στην ομάδα του Facebook Πισοδέρι 2018 – Επιτροπή Αγώνα

crashonline.gr

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

Ενώ η νοθεία στο αποτέλεσμα (ΝΑΙ ή ΟΧΙ) δεν αποδεικνύεται ούτε εύκολα ούτε άμεσα, η νοθεία του ποσοστού συμμετοχής είναι οφθαλμοφανής αμέσως, ακόμα και από τον πιο μπουνταλά.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications