Μαύρη χήρα έβαλε τον εραστή να φάει τον πρώην της! Έβαψαν τα χέρια τους με αίμα για να τσεπώσουν 1.000.000 €!
Μαύρη χήρα έβαλε τον εραστή να φάει τον πρώην της! Έβαψαν τα χέρια τους με αίμα για να τσεπώσουν 1.000.000 €!

Με καρτέρι θανάτου… ξεπλήρωσε τα χρέη της απέναντι στον 55χρονο Γερμανό κυνηγό, ο οποίος εκτελέστηκε στα δύο μέτρα στην Αρκίτσα Φθιώτιδας τον περασμένο Ιανουάριο, η σατανική πρώην σύντροφός του! Εκτός από την ίδια, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή ο 56χρονος εραστής της, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός Αλβανού.

Αφού τους πήρε εννέα μήνες για να ενώσουν όλα τα κομμάτια του στυγερού εγκλήματος και να «δέσουν» την υπόθεση, τελικά την περασμένη Πέμπτη οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας πέρασαν χειροπέδες στο σατανικό ζευγάρι. Λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής o 56χρονος και η 46χρονη μαύρη χήρα ανέβηκαν τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου Λαμίας για να απολογηθούν, ο μεν πρώτος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και η δεύτερη ως ηθική αυτουργός.

Ταινία τρόμου
Η υπόθεση δολοφονίας του άτυχου Γερμανού Gerd Peter Baumbeger, που είχε συγκλονίσει τη Λαμία, διαθέτει όλα τα στοιχεία για να γίνει ταινία τρόμου. Ο άτυχος 55χρονος, ο οποίος έμενε μόνιμα στην Αρκίτσα, βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι και το στήθος από κυνηγετικό όπλο, μέσα σε έναν ελαιώνα στον οικισμό Τριανταφυλλιά, στις 10 Ιανουαρίου. Το πτώμα του είχε βρεθεί πεταμένο κοντά στο αυτοκίνητό του, ενώ τα κλειδιά είχαν εντοπιστεί σε απόσταση περίπου 500 μ. από τον τόπο του εγκλήματος. Στην αρχή, ο θάνατός του είχε ερμηνευτεί ως ατύχημα κατά τη διάρκεια του κυνηγιού. Ωστόσο, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης «έδειξαν» ολοκάθαρα εγκληματική ενέργεια, καθώς το θύμα πυροβολήθηκε δυο φορές πισώπλατα από απόσταση μικρότερη των 2 μ. με σκάγια για αγριογούρουνο.

Από την πρώτη στιγμή, τα βλέμματα των αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας ήταν στραμμένα στην πρώην σύντροφο του 55χρονου, η οποία μάλιστα δήλωσε την εξαφάνιση στις Αρχές, όταν, όπως ισχυρίστηκε, ο πρώην αγαπημένος της σταμάτησε να απαντά στο τηλέφωνο. Eτσι, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να «εμβαθύνουν» στη σχέση του πρώην ζευγαριού και να αναζητήσουν τα στοιχεία εκείνα που θα «κλείδωναν» την υπόθεση και θα οδηγούσαν στη σύλληψη της 46χρονης Θεοδώρας Α.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 55χρονος Γερμανός γνωρίστηκε με τη Θεοδώρα Α. στην Ελβετία και μαζί ήρθαν στην Ελλάδα το 2006. Το πρώτο διάστημα της εγκατάστασής τους στην Αρκίτσα το θύμα έδωσε στη 46χρονη το ποσό των 250.000 ευρώ για να ανοίξει εστιατόριο στην περιοχή. Ομως οι δουλειές δεν πήγαν καλά, με αποτέλεσμα λίγο καιρό αργότερα το μαγαζί να βάλει λουκέτο.

Το 2009 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως συνέχισε να έχει καλές σχέσεις. Η απόδειξη είναι ότι ο Γερμανός συνέχισε να έχει την πρώην του συνδικαιούχο στις καταθέσεις του στην Ελβετία, οι οποίες ανέρχονταν στο ποσό του 1.000.000 ευρώ!

Αυτήν ακριβώς την εμπιστοσύνη που της έδειχνε ο πρώην σύντροφός της εκμεταλλεύτηκε η 46χρονη για να του αποσπάσει εν αγνοία του άλλα 100.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό. Ομως κάποια στιγμή ο 55χρονος άρχισε να της ζητάει να του επιστρέψει τα χρήματα που της είχε δανείσει και, μάλιστα, την υποχρέωσε να υπογράψει και ιδιωτικό συμφωνητικό, με το οποίο υποχρεωνόταν να του εξοφλήσει το ποσό της οφειλής, δίνοντάς του 1.000 ευρώ τον μήνα, και να τον φιλοξενεί στο σπίτι της, αν και είχε προχωρήσει στα προσωπικά της!

Συμφωνητικό
Μαζί με αυτήν την υπογραφή έπεσε και εκείνη για τη… θανατική καταδίκη του 55χρονου, καθώς η δαιμονική, όπως χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί τη 46χρονη Ελληνίδα, άρχισε να επεξεργάζεται με τον 56χρονο σύντροφό της Δ.Σ. σχέδια για την εξόντωση του άτυχου Γερμανού.

Οπως υπολόγιζαν οι δύο σατανικοί εραστές, βγάζοντας από τη μέση τον 55χρονο, θα έσβηναν μια για πάντα το χρέος τους και θα μπορούσαν άνετα να «βάλουν χέρι» στο 1.000.000 ευρώ που είχε το θύμα στο εξωτερικό! Ολα αυτά τα υπέθεταν οι αστυνομικοί, ωστόσο την περασμένη Πέμπτη το «άλλοθί» τους «έσπασε» και τους βοήθησε να ξετυλίξουν το αιματοβαμμένο κουβάρι.
Πηγή: espresso

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications