Και ξαφνικά… μιλάμε για (και με;) εξωγήινους!
Και ξαφνικά… μιλάμε για (και με;) εξωγήινους!

Μέχρι πριν λίγο καιρό, το να αναφέρει κανείς ότι πιστεύει πως υπάρχουν εξωγήινοι, κινδύνευε να χαρακτηριστεί ως ευφάνταστος συνωμοσιολόγος, ακόμα και να τον τρολάρουν ως «ψεκασμένο»

Μάλιστα το κόλπο δούλευε και ανάποδα: Αν κάποιος αναφερόταν στους χημικούς αεροψεκασμούς, τα διάφορα τρολς του κολλούσαν και την υπόθεση εξωγήινων, έτσι για να ξεφτιλίσουν τη συζήτηση, χωρίς επιχειρήματα, σε μια προσπάθεια να υποτιμήσουν τον συνομιλητή τους.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα -ίσως και να το προσέξατε- οι «ψεκασμένοι» δεν κολλάνε πια με τους εξωγήινους αλλά με εκείνους της επίπεδης γης, σε μια όχι τυχαία προσπάθεια, το θέμα της ύπαρξης άλλης ζωής να φύγει από την συνωμοσιολογική λίστα, και να περάσει στην «επιστημονική».

Την Τρίτη, ο διευθυντής της NASA δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρχει εξωγήινη ζωή και δη στο ηλιακό μας σύστημα. Ένα 24ωρο μετά, αστρονόμοι που διερευνούν υλικό από διάφορα τηλεσκόπια, ανακοίνωσαν ότι το τελευταίο διάστημα έχει εντοπιστεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός μυστήριων σημάτων από το βαθύ Διάστημα και δη από άλλους γαλαξίες, γεγονός που μπορεί να εκληφθεί ακόμη και ως πιθανότητα επικοινωνίας εξωγήινου πολιτισμού με τη Γη.

Αυστραλοί επιστήμονες δήλωσαν δημοσίως ότι ο αριθμός των ραδιοσημάτων και η συχνότητα στην οποία εκπέμπουν αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ το εντυπωσιακό στοιχείο αφορά την προέλευσή τους, καθώς η πηγή μετάδοσής τους φαίνεται να βρίσκεται εκτός του Milky Way και ότι ο αριθμός των σημάτων που εντοπίστηκαν από τα τηλεσκόπια που «σαρώνουν» το Διάστημα, ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστος, γεγονός που παραπέμπει σε κάτι εντελώς διαφορετικό με τα μεμονωμένα ραδιοκύματα που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες φορές.

Τα ραδιοκύματα από το βαθύ Διάστημα ερμηνεύονται με δύο τρόπους. Είτε πρόκειται για εκπομπή από τεχνικά μέσα, ήτοι από μακρινούς εξωγήινους πολιτισμούς, είτε παράγονται σε πάλσαρ, που είναι παγιδευμένα στη δίνη μίας Μαύρης Τρύπας μέσω της οποίας διαχέονται στο σκοτεινό Διάστημα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της ομάδας των Αυστραλών αστρονόμων, εντοπίστηκαν πάνω από 20 σήματα μέσα σε έναν χρόνο, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με το σύνολο των σημάτων που είχαν εντοπιστεί από το 2007 έως και πριν λίγους μήνες.

Οι πιθανότητες να πρόκειται για επικοινωνία εξωγήινων πολιτισμών με τη Γη είναι ελάχιστες, όπως διευκρινίζουν οι επιστήμονες, εντούτοις σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκλειστεί, πολύ δε περισσότερο στη συγκεκριμένη περίπτωση, που τα σήμερα είναι πολλά και χαρακτηρίζονται από μία περιοδικότητα.

Εξωγήινοι και Παγκόσμια Διακυβέρνηση – «Μια εισβολή θα μας ενώσει»!
Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ένα ξαφνικό ενδιαφέρον για την εύρεση εξωγήινης ζωής. Εκατομμύρια δαπανιούνται σε αυτή την έρευνα ενώ τα δημοσιεύματα πολλαπλασιάζονται. Ποιος ο λόγος; Ποια η τόση ξαφνική πρεμούρα;

Η NASA τους ψάχνει, το Βατικανό έχει εδώ και χρόνια παρατηρητήριο λέγοντας μπορεί να υπάρχουν και άλλα όντα στο σύμπαν, ο «σοβαρός» επιστήμων Στίβεν Χόκινγκ δήλωνε ότι εξωγήινοι υπάρχουν, αλλά καλύτερα να τους αποφύγουμε και… μη μιλάτε γι’ αυτούς και ξυπνήσουν! Ο πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά Πολ Χέλιερ λέει ότι όλες οι χώρες κρύβουν την ύπαρξη εξωγήινων μορφών ζωής από τους πολίτες τους, (στη δική μας δεν τους κρύβουμε πάντως, τους εκλέγουμε κιόλας), σύμφωνα με την Jerusalim Post, o Ισραηλινός στρατός διενεργεί μάλιστα και ειδικές ασκήσεις για ενδεχόμενο εισβολείς από άλλο πλανήτη, ενώ η Χίλαρι Κλίντον προεκλογικά στο τερμάτισε εντελώς, λέγοντας πως αν εκλεγεί, θα κάνει τρομερές αποκαλύψεις, Γενικά, το θέμα των εξωγήινων παίζει τελευταία και πολύ μάλιστα!

Μέχρι και ο Γιούνκερ πριν δυο χρόνια μας αποκάλυψε ότι «μιλάει με εξωγήινους ηγέτες»! Ουάου!
Η όλη ιστορία με τους εξωγήινους προετοιμάζεται και ζεσταίνεται σιγά σιγά, ψήνεται σε χαμηλή θερμοκρασία, έτοιμη να σερβιριστεί την κατάλληλη στιγμή. Και δεν αποκλείεται αυτή να σιμώνει.

Η λίστα με τους κατά καιρούς σεφ της συνταγής:
Στρατηγός Nathan Twining (Αρχηγός Γενικού Επιτελείου των Η.Π.Α.)
Κογκρέσο, 23 Σεπτεμβρίου 1947: «Το φαινόμενο για το οποίο έχουμε αυτές τις αναφορές, είναι κάτι αληθινό και δεν είναι οπτασίες ή φαντασιώσεις».
Πρόεδρος Harry S. Truman (12/4/1945 – 20/1/1953)

Στις 4 Απριλίου 1950 ο Πρόεδρος Truman σε συνέντευξη στον Λευκό Οίκο δήλωσε: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, δεδομένου ότι υπάρχουν, δεν έχουν κατασκευασθεί από οποιαδήποτε δύναμη πάνω στη γη».
Ενώ το 1952 είπε τα εξής για το φαινόμενο των ιπτάμενων δίσκων όταν ρωτήθηκε: «Ναι,το συζητούσαμε σε κάθε σύσκεψη που είχαμε με τους στρατιωτικούς. Πάντα συνέβαιναν τέτοια πράγματα, ιπτάμενοι δίσκοι και είχαμε και άλλα πράγματα ξέρετε, εάν δεν κάνω λάθος»
Λόρδος Downing (Γενικός Διοικητής της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας, RAF)

Εφημερίδα, London Sunday Dispatch, 11 Ιουλίου 1954: «Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν στ’αλήθεια και δεν κατασκευάζονται από κανένα έθνος της γης».
Στρατηγός Douglas MacArthur

Νew York Times, 8 Οκτωβρίου 1955: «Εξαιτίας των εξελίξεων της επιστήμης, όλες οι χώρες της γης θα πρέπει να ενωθούν για να επιβιώσουν και να φτιάξουν ένα κοινό μέτωπο, ενάντια σε μια επίθεση από λαούς από άλλους πλανήτες. Η πολιτική του μέλλοντος θα είναι κοσμική [διαστημική] ή διαπλανητική..»
New York Times, 28 Φεβρουαρίου 1960: «Στο παρασκήνιο, οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του στρατού ρεαλιστικά ανησυχούν για τα UFO».Ναύαρχος Roscoe Hillenkoetter Πρώτος Διευθυντής της CIA, 1947 – 1950
Δήλωση το 1960 στη NICAP (National Investigations Committee on Aerial Phenomena): «Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα διεξάγουν επιχειρήσεις κάτω από νοήμονα έλεγχο. Είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από πού έρχονται τα UFO και ποιοι είναι οι σκοποί τους..».Jimmy Carter Πρόεδρος των ΗΠΑ 1977 – 1981
ABC News, 22 Ιανουαρίου 1999: «Δεν περιγελώ πλέον τους ανθρώπους όταν λένε ότι έχουν δει UFO: Έχω δει ένα και εγώ ο ίδιος!..».

Βατικανό
Το Παρατηρητήριο του Βατικανού συγχρηματοδότησε ένα μεγάλο συνέδριο το Μάρτιο του 2014 για την εξωγήινη ζωή, που συγκέντρωσε 200 από τους κορυφαίους αστροβιολόγους στον κόσμο. Ένας από τους διοργανωτές ανέφερε ότι ένας από τους στόχους της διάσκεψης ήταν να καταλάβουμε «πώς μπορούμε να βρούμε τη ζωή ανάμεσα στα αστέρια μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες».

Dmitry Medvedev Πρόεδρος της Ρωσίας 2008 -2012, Πρωθυπουργός της Ρωσίας 2012 – έως σήμεραΤο βίντεο καταγράφηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου του 2012 μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο Medvedev σε τηλεοπτικό σταθμό, σε off-air σχόλια που έγιναν και ενώ τα μικρόφωνα ήταν ακόμα ανοιχτά.

Dmitry Medvedev: «Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους κωδικούς των πυρηνικών ο πρόεδρος της χώρας, έχει και ένα ειδικό φάκελο « άκρως απόρρητο ». Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας». «Μαζί με αυτό, μας δίνεται και μια έκθεση από μία απολύτως μυστική ειδική υπηρεσία που ασκεί τον έλεγχο εξωγήινων στο έδαφος της χώρας μας … Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία με τίτλο “ Άνδρες με τα Μαύρα” … εγώ δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας, διότι μπορεί να προκαλέσω τον πανικό».

Michail Sergejewitsch Gorbatschow Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, 1985 – 1991Στην επιθεώρηση Soviet Life, 6 Φεβρουαρίου 1987, η επιβεβαίωση του Reagan: «Στη συνάντησή μας στη Γενεύη ο πρόεδρος των Η.Π.Α. μου είπε ότι αν η Γη αντιμετωπίσει μια εισβολή από εξωγήινους, οι Η.Π.Α. και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή..».

Ενώ οι κορυφαίες δηλώσεις έγιναν από:

Ronald Reagan Πρόεδρος των ΗΠΑ 1981 – 1989

4 Μαΐου 1985: Σε ομιλία στο Λύκειο Fallston, o Reagan αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει από τον Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, στη διάσκεψη της Γενεύης, να σκεφτεί το ενδεχόμενο μιας εξωγήινης απειλής και την αμερικανοσοβιετική συμφιλίωση που θα προκαλούσε…».

42η διάσκεψη της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, 21 Σεπτεμβρίου 1987: «Στις εμμονές μας με τους ανταγωνισμούς τον καιρό αυτό, συχνά ξεχνούμε ότι πολλά πράγματα ενώνουν και συνασπίζουν τα μέλη όλης της ανθρωπότητας.
Ίσως χρειαζόμαστε κάποια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ παγκόσμια απειλή που θα μας κάνει να αναγνωρίσουμε αυτόν τον κοινό δεσμό μας. Συχνά σκέφτομαι πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν οι διαφορές μας ανά τον κόσμο, αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξωγήινη απειλή από έξω από αυτόν τον κόσμο..».

Έτσι, λοιπόν, μην ανησυχείτε καθόλου, η Παγκόσμια Διακυβέρνηση είναι αυτή που θα μας σώσει από πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν μη δεν των εξωγήινων εξαιρουμένων, γιαυτό άλλωστε σιγομαγειρεύεται τόσα χρόνια!
Για να μην αναφέρουμε και τις σχετικές ταινίες που το Χόλιγουντ φρόντισε να κάνει για… να μας προετοιμάσει, με κορυφαίο το «Μέρες Ανεξαρτησίας»!© igata.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications