Ένα φάντασμα επιτέθηκε σε ερευνητή και άφησε γρατσουνιές στην πλάτη του όπως λέει ο ίδιος video

Ένας Βρετανός εξερευνητής παραφυσικών φαινομένων, ο Sean Reynolds λέει ότι όταν επισκέφθηκε ένα στοιχειωμένο σπίτι, δέχτηκε επίθεση από ένα φάντασμα. Ο Reynolds ερευνούσε το υπόγειο του Stork Inn στο Wigan.

Αυτό το σπίτι χτίστηκε τον μεσαίωνα και σύμφωνα με το μύθο, κάποτε βρισκόταν στα υπόγεια του μια φυλακή, όπου μεταξύ άλλων, οι στρατιώτες του Oliver Cromwell βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν .

Το αόρατο φάντασμα επιτέθηκε στον Reynolds όταν η σύζυγός του Rebecca τον κινηματογραφούσε στο υπόγειο να περιγράφει πώς νιώθει ότι υπήρχε κάτι παράξενο.

Ξαφνικά ο Reynolds άρχισε να ουρλιάζει. Μετά από αυτό, ανέφερε το περιστατικό σε δύο από τους βοηθούς του, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή ήταν στο ίδιο το σπίτι.

Και όταν έφθασαν, τράβηξε το πουκάμισό του και υπήρχαν σαφώς ορατές τρεις μεγάλες κοκκινωπές γρατζουνιές το ίδιο το πουκάμισο δεν είχε υποστεί ζημιά.

"Νομίζω ότι μου επιτέθηκε ένας από εκείνους τους στρατιώτες που βασανίστηκαν σε αυτό το υπόγειο οι" καβαλιέρες "(οι αντίπαλοι του Κρόμγουελ)," .

Σύμφωνα με τον ίδιο θα θυμάται αυτή την εμπειρία για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς το φάντασμα κόλλησε κυριολεκτικά πάνω του. Ο Sean Reynolds είναι διάσημος με μιας σειράς προγραμμάτων για φαντάσματα και άλλα ανεξήγητα φαινόμενα στην Βρετανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο,άρχισε να ερευνά αυτό το φαινόμενο όταν κάποτε είχε δει ένα φάντασμα στο σπίτι του. Αυτό το φάντασμα έμοιαζε με έναν "μεγάλο άντρα σε σακάκι" και καθόταν στην άκρη του κρεβατιού του και χάιδεψε το σκυλί του.

Αλλά άρχισε επαγγελματικά την ερευνά για τα φαντάσματα αφού παντρεύτηκε και έχει τρία παιδιά. Τα συμπεράσματα δικά σας:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications