Του Κόπηκε η Ανάσα με ΑΥΤΟ που Έκανε η Λευκή Σφαίρα Φωτός (video)
Του Κόπηκε η Ανάσα με ΑΥΤΟ που Έκανε η Λευκή Σφαίρα Φωτός (video)

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο ολόκληρο, αλλά αυτό στην Χιλή πιστεύεται ότι δεν το έχει ζήσει άλλος άνθρωπος. Ή, τουλάχιστον, δεν είχε την ευκαιρία να το καταγράψει με το κινητό του.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Περιστασιακά, στη Χιλή εμφανίζονται παράξενα αντικείμενα που υποτίθεται ότι συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, αλλά τα διάφορα UFO ή Orbs (ενεργειακές φωτόσφαιρες ή οντότητες) φαίνεται ότι προτιμούν να εμφανίζονται πρώτα στις χώρες της Νότιας Αμερικής. Αυτό που συνέβη στην πόλη Coquimbo στις 23 Σεπτέμβρη 2018 στις 12:35 έχει ήδη γίνει viral σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Η Coquimbo είναι μια πόλη με λιμάνι στην επαρχία Elqui, που βρίσκεται κατά μήκος της Panamericana, στην Χιλή.

Το βίντεο που ακολουθεί στην συνέχεια παρακάτω, μας δείχνει ένα φωτεινό λευκό και λαμπερό αντικείμενο να πετά, ή μάλλον για την ακρίβεια να αιωρείται στην Coquimbo, και το οποίο ανέβασε ο Agustín Lepe στο κανάλι του, στο YouTube.

Οι σκεπτικιστές αμφιβάλλουν για το περιστατικό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να ισχυριστούν πως πρόκειται για κάποιος είδος αντανάκλασης, από κάποιο φως ή από κάποιο κινητό, όμως, σίγουρα κάτι θα βρουν να πουν.

Εξετάζοντας πιο προσεκτικά τις τρεις ακολουθίες που δημοσιεύει ο Agustín Lepe, μπορεί κανείς να δει πώς ο μάρτυρας παρατηρεί το μυστήριο φως που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση (στον ουρανό) από το σημείο παρατήρησης. Ακόμα και άλλοι άνθρωποι που κοιτάζουν έξω από το παράθυρο παρατηρούν το ίδιο φαινόμενο.

Όταν ο μάρτυρας καταγράφει, βρίσκεται αρχικά στο πρώτο παράθυρο και το αντικείμενο φωτός είναι περίπου 500-600 μέτρα από το σημείο παρατήρησης. Εμφανίζεται στατικό στον αέρα και δεν μετακινείται ούτε στην οθόνη μαζί με την κίνηση του ατόμου κατά την εγγραφή, καθώς πηγαίνει από παράθυρο σε παράθυρο.

Ξαφνικά, αυτό που συνέβη του έκοψε τα ύπατα, καθώς είδε την σφαίρα φωτός να πλησιάζει λίγα μέτρα μόλις από το παράθυρο μπροστά του, σαν να τον είχε δει που το πρόσεξε, σαν να προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του.Το γεγονός ότι η λευκή σφαίρα ήρθε και στάθηκε εμπρός του είναι αρκετό για να αποκλείσει κάθε είδους πιθανή αντανάκλαση.

Προφανώς, αυτό το Orb, όπως είναι η συνηθισμένη ορολογία του, αυτή η λευκή φωτεινή σφαίρα προσπαθούσε να αλληλεπιδράσει με τον παρατηρητή και αυτό είναι εμφανές ιδιαίτερα στο πρώτο βίντεο, όταν ο χειριστής με το κινητό του κινείται από το ένα παράθυρο στο άλλο.

Ίσως, είναι η πρώτη καταγραφή τέτοιου είδους στενής επαφής με άνθρωπο που ενδεχομένως να αποδεικνύει πως το επίμαχο αντικείμενο της παρατήρησης, το Orb, να διαθέτει νοημοσύνη. Παρακολουθείστε τα βίντεο για να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη ιδέα των παραπάνω περιγραφών:

 

 

©diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications