Οι δημοκράτες συμμορίτες ξυλοκόπησαν την 19χρονη κόρη της Μαρίν Λεπέν
Οι δημοκράτες συμμορίτες ξυλοκόπησαν την 19χρονη κόρη της Μαρίν Λεπέν

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η μικρή κόρη της Μαρί Λεπέν , Ματίλντ, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ έβγαινε από ένα μπόουλινγκ στην πόλη Ναντέρ της Γαλλίας συνοδευόμενη από τον ξάδερφό της.

«Οι άνδρες επιτέθηκαν στη 19χρονη κόρη της αρχηγού του ακροδεξιού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» κι άρχισαν να την χτυπούν δυνατά στο πρόσωπο και το σώμα», όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Οι δύο άνδρες θα κληθούν να καταθέσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 23 Οκτωβρίου, γράφει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro». Οι δύο άνδρες, 32 και 47 ετών αντίστοιχα, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και παραδέχτηκαν στους αστυνομικούς ότι γρονθοκόπησαν το 19χρονο κορίτσι και τον 18χρονο ξάδερφό της!!!

Η κόρη της Λεπέν δέχτηκε αρκετές κλωτσιές και γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα κι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από δικαστικές πηγές, η νεαρή Ματίλντ βγήκε να πάρει αέρα όταν την πλησίασαν δυο άνδρες και άρχισαν να της χαϊδεύουν το σώμα γιατί… κρύωνε. Ο ξάδερφός της προσπάθησε να τους απομακρύνει και τότε του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον άγρια.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η επίθεση στην κόρη της Μαρίν Λε Πεν συνδέεται με οποιοδήποτε τρόπο με το γεγονός πως είναι συγγενής της επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Συναγερμού και καλά .

Οι δράστες δήθεν δεν φαίνεται να ήξεραν καν ποια είναι το θύμα τους, συμμορίτες ηταν και τους έβαλαν για να απειλήσουν την Μαρίν Λεπέν του τύπου: κάτσε καλά γιατί την επόμενη φορά θα την βρεις νεκρή ,γνώστες αριστερό-κομμουνίστικες τακτικές χρονιά τώρα, και αυτά που λένε οι έγκυρες πήγες δεν μας πείθουν ότι δήθεν δεν ήξεραν ποια ξυλοκόπησαν λες και πλακώνουν κάθε μέρα στο ξύλο κοπέλες στην Γαλλία και τι σύμπτωση την κόρη της Λεπέν που την έβγαλαν και τρελή πριν λίγες μέρες οι σχιζοφρενείς, και πόσο μάλλον όταν αυτές οι "έγκυρες πήγες" ειναι αριστερές, "ειδικοί" στην υποκρισία .

Αυτό βέβαια δεν σταμάτησε τη μητέρα της, Μαρίν Λε Πεν, να μιλήσει για «συνέπειες πολιτικών επιλογών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια». «Ήταν μια επίθεση σε δυο παιδιά 19 και 18 ετών.

Είναι η καθημερινότητα για πολλούς συμπατριώτες μας, γονείς που, όπως εγώ, δεν βλέπουν τα παιδιά τους να βγαίνουν για μια σχολική βραδιά ή ένα δείπνο με φίλους με ηρεμία», είπε η Λε Πεν όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Μιλώντας για την κατάσταση της κόρης της, η ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς είπε πως «είναι καλά αλλά όπως κάθε άλλο κορίτσι στην ηλικία της που έρχεται αντιμέτωπο με κάτι τέτοιο, είναι σοκαρισμένη».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications