Αργολίδα: Τον σκότωσαν και έκρυψαν το πτώμα κάτω από το κρεβάτι – Νέα τροπή στο θρίλερ της δολοφονίας
Αργολίδα: Τον σκότωσαν και έκρυψαν το πτώμα κάτω από το κρεβάτι – Νέα τροπή στο θρίλερ της δολοφονίας

Ένα άγριο έγκλημα που αναστατώνει την Αργολίδα. Μια στυγερή δολοφονία ενός 52χρονου άντρα που βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος, κάτω από το κρεβάτι του σπιτιού του. Ένα θρίλερ που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τα αρχικά δεδομένα να ανατρέπονται.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τον άτυχο άνδρα εντόπισε νεκρό ο αδερφός του, που του πήγαινε φαγητό μαζί με άλλο ένα άτομο. Τον βρήκαν κάτω από το κρεβάτι χτυπημένο θανάσιμα με αμβλύ αντικείμενο στο πρόσωπο. Χτυπήματα πιθανότατα από μαχαίρι, που του επέφεραν το θάνατο, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο. Ανατροπή των αρχικών δεδομένων για τη δολοφονία

Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού. Πιθανότερο κίνητρο θεωρήθηκε η ληστεία αλλά οι έρευνες της αστυνομίας σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες στρέφονται στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος καθώς κάποια κομμάτια του παζλ δεν φαίνεται να ταιριάζουν με το σενάριο της ληστείας.

Στο σημείο του εγκλήματος βρίσκεται κλιμάκιο της σήμανσης από το τμημα ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας. Το σπίτι βρέθηκε άνω – κάτω αλλά οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια κίνηση που αποκλειστικό στόχο θα είχε τον αποπροσανατολισμό της έρευνας. Οι δράστες δηλαδή να το έκαναν να μοιάζει με ληστεία για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού. Ένας άνθρωπος που ανέβαινε το δικό του Γολγοθά και έμελλε να βρει ένα τέλος φρικτό.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν ύποπτες κινήσεις, ούτε είχαν διαπιστώσει κάτι περίεργο τις τελευταίες μέρες. Άκουσαν τις φωνές του αδερφού του και όταν βγήκαν από τα σπίτια τους, έμαθαν αυτό που είχε συμβεί. Θρίλερ με νεκρό άντρα σε χωράφι της Κρήτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει τραύμα στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Διασώστες και γιατρός έφτασαν στο σημείο όπου διαπίστωσαν το θάνατο του και ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές.

Στο σημείο πήγε αστυνομία και ιατροδικαστής για να εξακριβώσουν εάν ο θάνατος του είναι εγκληματική ενέργεια ή εάν πρόκειται για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 39χρονος ήταν διαζευμένος και το τελευταίο χρονικό διάστημα ζούσε σ ένα τροχόσπιτο στο χωράφι που εντοπίστηκε νεκρός και το οποίο του είχε παραχωρήσει φίλος του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications