Κάτι παράξενο σαν ανθρωποειδές με ροζ-κόκκινο δέρμα εμφανίζεται σε μια φωτογραφία και κανένας δεν ξέρει τι ηταν
Κάτι παράξενο σαν ανθρωποειδές με ροζ-κόκκινο δέρμα εμφανίζεται σε μια φωτογραφία και κανένας δεν ξέρει τι ηταν

Η Sarah Winn, 21 ετών έβγαλε μερικές φωτογραφίες το δρόμο από το μπαλκόνι του σπιτιού της στο Σέφιλντ μια πόλη στη Βόρεια Αγγλία,όταν άρχισε να κοιτάζει τις φωτογραφίες, ανακάλυψε σε μια από αυτές ένα μέρος ώμου και ένα κεφάλι ενός περίεργου ανθρωποειδούς πλάσματος.

Το δέρμα του ήταν κοκκινωπό χρώμα, σαν να ηταν καμένο από φωτιά. Η Σάρα φοβήθηκε το θεώρησε κάτι το δυσοίωνο. «Δεν έχω ιδέα τι απεικονίζεται στην εικόνα», λέει η κοπέλα «σκέφτηκα ότι ήταν ο διάβολος, αυτή η εικόνα δεν έχει φύγει από μυαλό μου ».

Σύμφωνα με τη Σάρα, έδειξε αυτή την εικόνα σε άλλους ανθρώπους και είπαν διάφορα, μερικοί είπαν ότι ήταν ένα poltergeist με τη μορφή ενός άνδρα με καμένο δέρμα.Σε μια άλλη φωτογραφία της από το ίδιο μέρος με διάφορα δευτερολέπτων δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο.

Η Σάρα έβγαλε αυτήν την φωτογραφία στις 20 Σεπτεμβρίου 2018, όταν γύρισε στο σπίτι εκείνη την ώρα είχε πολύ εντολή βροχή. Είδε από το παράθυρο της ότι ο δρόμος κοντά στο σπίτι της είχε πλημμυρίσει και αποφάσισε να βγει στο μπαλκόνι και να το φωτογραφίσει. Παρατήρησε την τρομακτική εικόνα σε μία από τις φωτογραφίες μόνο τέσσερις ημέρες αργότερα, όταν άρχισε να κοιτάζει τις εικόνες.

Όταν η Σάρα έβγαζε φωτογραφίες, δεν υπήρχε κανείς δίπλα της κανένας από το σπίτι, και ο πατέρας της εργαζόταν. "Δεν έβλεπα τίποτα ασυνήθιστο όταν έβγαλα τις φωτογραφίες, έβγαλα μερικές φωτογραφίες μία προς μία και αμέσως ξανα μπήκα στο σπίτι.". Η Σάρα λέει ότι όταν μετακόμισαν σε αυτό το σπίτι πριν από 14 χρόνια, υπήρχαν (και εξακολουθούν να υπάρχουν) φαινόμενα που μπορούν να χαρακτηριστούν ως μη φυσιολογικά.

"Οι λάμπες και τα φώτα συχνά άναβαν από μονά τους.Μερικές φορές οι πόρτες συμπεριλαμβανομένης της μπροστινής πόρτας άνοιγαν. Διάφορα πράγματα που ηταν στην θέση τους, ξαφνικά βρισκόντουσαν σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος, μερικές φόρες ακούγονται παράξενα βήματα .Και μια φορά που βρισκόμουν στο μπάνιο ένα ράφι έπεσε πάνω, ηταν στον τοίχο για πολλά χρόνια. "

Η Σάρα, πιστεύει σε παραφυσικά φαινόμενα και δεν πιστεύει ότι όλα αυτά είναι απλά μια σύμπτωση. Συμπεριλαμβανομένου του μυστηριώδους πλάσματος στην εικόνα .

"Οι γονείς μου πιστεύουν επίσης ότι εδώ συμβαίνουν τρομερά πράγματα και αυτό συνδέεται με κάποιο τρόπο με αυτό το σπίτι, αλλά το θεωρούμε δεδομένο, παρόλο που οι γονείς μου και οι φίλοι μου φοβήθηκαν πολύ όταν είδαν αυτό το πλάσμα στη φωτογραφία". Όταν δημοσίευσε την φωτογραφία ίντερνετ, μερικοί είπαν ότι ίσως ηταν ένα κόκκινο μαντήλι που θα φορούσε η ίδια και πήγε μπροστά στο φακό με τον αέρα.

Αλλά η Σάρα λέει ότι δεν φορούσε κόκκινο μαντήλι. Επίσης στο σπίτι τους δεν υπάρχουν αγαλματίδια η διάφορα άλλα αντικείμενα που να μοιάζουν με αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία . "Πολλοί άνθρωποι λένε ότι αυτό είναι ψεύτικο, αλλά εγώ απλώς προσπάθησα να βρω μια λογική εξήγηση όταν έβαλα την φωτογραφία στο Internet, και μέχρι στιγμής δεν πήρα καμιά λογική εξήγηση τι ηταν αυτό που δεν το σχεδίασαν εγώ και δεν ειναι ψεύτικο 100%."

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications