Οι 4 Πιο Ανατριχιαστικοί Ήχοι που Ακούστηκαν σε Παιδικά Δωμάτια από Baby Monitors (video)
Οι 4 Πιο Ανατριχιαστικοί Ήχοι που Ακούστηκαν σε Παιδικά Δωμάτια από Baby Monitors (video)

Όταν τελειώνει η μέρα και έρχεται η νύχτα και είμαστε κουρασμένοι, πηγαίνουμε για ύπνο. Εμείς κοιμόμαστε αλλά φαίνεται πως κάποια άλλα «πράγματα» μένουν ξύπνια, ειδικά μέσα σε δωμάτια όπου κοιμούνται μικρά παιδιά ή μωρά.

Στο βίντεο που ακολουθεί από το ελληνικό κανάλι Gloomy Gentlemen του YouTube, θα ακούσουμε μερικούς πολύ περίεργους θορύβους που «πιάστηκαν» από baby monitors, δηλαδή κάτι σαν μικρούς ασυρμάτους που ενεργοποιούνται όταν υπάρξει κάποιος θόρυβος και τα χρησιμοποιούν οι γονείς για να ακούνε αν κλαίει το μωρό ή αν μπορεί να χρειάζεται κάτι.

Κι όμως, σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως «έπιασαν» ήχους που -ναι μεν-προέρχονταν από το παιδικό δωμάτιο, αλλά ταυτόχρονα… πέρα από αυτό…

Όπως, θα ακούσετε και εσείς, είναι αρκετά απόκοσμοι και ανατριχιαστικοί. Άραγε, αυτά τα μηχανήματα «έπιαναν» κάτι από το υπερπέραν; Κάτι από έναν «άυλο κόσμο;» Από μία άλλη διάσταση;

Ίσως, ορισμένοι εξωτερικοί παράγοντες, όπως κάποια κύματα ή συχνότητες να δημιουργούσαν κάποια παράσιτα στα μηχανήματα, αλλά δεν μπορούν να εξηγηθούν όλες οι περιπτώσεις με αυτό το σκεπτικό.

4 πιο ανατριχιαστικοί ήχοι που ακούστηκαν απο Baby Monitors.

Σπύρος Μακρής diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications