Στην Αργεντινή το 1979, ένα UFO προσγειώθηκε σε μια παιδική χαρά και ένας άνδρας είχε επαφή με εξωγήινους
Στην Αργεντινή το 1979, ένα UFO προσγειώθηκε σε μια παιδική χαρά και ένας άνδρας είχε επαφή με εξωγήινους

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου του 1979 στην επαρχία Mendoza της Αργεντινής, περίπου στις 7 το βράδυ, δύο αγόρια έπαιζαν σε μια έρημη παιδική χαρά κοντά στην πόλη Santa Ynez.

Ο 11χρονος Έκτορας Ντάνιελ Λάρα και Ρικάρντο Χοσέ Μόρον ηταν στις κούνιες,όταν ο Έκτορας είδε κάτι ασυνήθιστο στον ουρανό. Το αγόρι έδειξε με το δάχτυλό του μια κόκκινη λάμψη στο φίλο του και έπειτα και τα δύο παιδιά το κοίταζαν καθώς η κόκκινη λάμψη από τον ουρανό σε ύψος περίπου 20 μέτρων κατέβηκε σταδιακά στο έδαφος κοντά στην παιδική χαρά.

Σε απόσταση περίπου 70 μέτρων από τα παιδιά, το κόκκινο φως,τα αγόρια από το φόβο τους έτρεξαν σε τρεις φίλους τους, τον Adrian και την Ulisa Sepulveda και τον Omar Barranca και γύρισαν στο σημείο να δουν τι ηταν .

Όταν τα πέντε παιδιά πήγαν στις κούνιες, είδαν στο σημείο που είχαν υποδείξει οι δυο πρώτοι ένα αντικείμενο με λευκές μπλε αναλαμπές φωτός. Όσο τα αγόρια πλησίαζαν το αντικείμενο, άκουγαν ενα έντονο περίεργο θόρυβο. Το αντικείμενο εξαφανίστηκε σαν να ήθελε να αποφύγει τα παιδιά.

Όταν τα παιδιά πλησίασαν στον σημείο όπου βρισκόταν το αντικείμενο, είδαν στο έδαφος ένα ίχνος κύκλου και πέντε τρύπες στο έδαφος σαν από στηρίγματα. Τέσσερα γύρο από τον κύκλο και ένα στο κέντρο. Αργότερα, τα αγόρια είπαν σε έναν αστυνομικό τι είδαν.

Την ίδια ημέρα, 19 Σεπτεμβρίου ένας άνθρωπος με το όνομα Petracini είδε ένα περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο με τη μορφή δίσκου στον ουρανό. Ο δίσκος προσγειώθηκε στο έδαφος δίπλα στο σπίτι του και τελικά ηταν πολύ μικρός, με διάμετρο περίπου 2 μέτρων. Όταν ο άνδρας βγήκε στο δρόμο να δει τι ηταν αυτό που προσγειώθηκε, είδε μια σιλουέτα ενός άνδρα μόλις 40-50 εκατοστά σε ύψος δίπλα στο αντικείμενο. Φορούσε λευκά ρούχα και στο κεφάλι του είχε κάτι σαν πράσινος επίδεσμος.

Ξαφνικά, ο Petracini έλαβε ένα τηλεπαθητικό μήνυμα, που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει. "Ήταν σίγουρα ένα τηλεπαθητικό μήνυμα, ήταν ένα είδος σήματος, δεν ήταν ένα προφορικό μήνυμα και δεν καταλαβαίνω τι ήταν,δεν άκουσα φωνές η άλλους ήχους, απλά ξαφνικά το ένιωθα".

Στη συνέχεια, από το σημείο αυτό η μνήμη του Petracini χάθηκε,θυμάται μόνο ότι έβλεπε αυτό το αντικείμενο για περίπου 15-20 λεπτά, δεν θυμάται τι συνέβη μετά. Και ξύπνησε στο κρεβάτι του όταν χτύπησε το ξυπνητήρι του, καλυμμένος με μια κουβέρτα νωρίς το πρωί στις 20 Σεπτεμβρίου.

Αυτό γίνεται συνήθως σε απαγωγές εξωγήινων αλλα στην περίπτωση το σκάφος ειναι πολύ μικρό για να χωρέσει άνθρωπος!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications