H Μουτίδου ξανά κτύπησε κατά Στεφανίδου: Να ζητήσεις δημοσίως συγγνώμη για το γκάλοπ με τον κοσμηματοπώλη (Video)
H Μουτίδου ξανά κτύπησε κατά Στεφανίδου: Να ζητήσεις δημοσίως συγγνώμη για το γκάλοπ με τον κοσμηματοπώλη (Video)

Με ένα επαίσχυντο γκάλοπ ξεκίνησε η αλληλεπίδραση της Τατιάνας Στεφανίδου με το κοινό της νέας της εκπομπής στο ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο σταθμός ζητούσε από τους χρήστες του διαδικτύου να ψηφίσουν αν ο κοσμηματοπώλης στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου έπραξε σωστά ή όχι…

Οι αντιδράσεις απο ορδες αριστερών κομμουνιστών που αυτοαποκαλούνται και 'φυσιολογικοί άνθρωποι' ήταν τόσο πολλές και έντονες που η ανάρτηση κατέβηκε μέσα σε μια ώρα περίπου.

Το γκάλοπ αυτό σχολίασε και η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου γνωστή για τις αριστερές της τάσεις την οποία ακολουθούν ορδές αριστερών επίσης,και στο facebook (73.300 ακολουθούν ποια είσαι μαντάμ? και έχεις τόσους ακολούθους? ) και στο κανάλι της στο youtube, αλλιώς τα βίντεο της θα τα έβλεπαν μονο μερικοί συγγενείς τους , όπως όλους τους αριστερούς και ελληνόφωνους στο youtube τους ακολουθούν ορδές αριστερών κομμουνιστών και τα προωθούν! ειναι πιθανό επίσης να την βάζουν να λέει υπέρ, δεν έχει πλύνει τα δόντια λέει σοβαρό άτομο ακολουθούν οι 73 000,ουγκα ουγκα οι άλλοι 300 πες ειναι συγγενείς της .

Ίδια κατάσταση επικρατεί και στο ίντερνετ όλες οι σελίδες ελληνόφωνων εκτός από χιλιαδες ευρώ για προωθήσεις, διαθέτουν ορδες troll να σχολιάζουν υπέρ, αρκεί να ακολουθήσει κανεις "λογικός" τους αριστερούς για να καταλάβει ποιες σελίδες ανήκουν σε ελληνόφωνους! εκτός οτι έχουν το κλασικό ύφος που γράφουν, κάτι ηλίθια άρθρα που απευθύνονται σε ηλίθιους! αναρωτιόμαστε ποιος λογικός άνθρωπος διαβάζει άρθρα αριστερών κομμουνιστών με την σημιτικό-κομμουνιστικη "λογική" που δεν ειναι "λογική" άλλα ο ορισμός της παράνοιας! οι μάζες τους έχουν συνηθίσει και δεν βλέπουν την διάφορα,και γιαυτό προωθούν τα κανάλια τους στο youtube που ειναι συνήθως με ύβρεις και βωμολοχίες στα πιτσιρίκια, ειναι σαν πετάξεις ένα μωρό στα τέρατα και μεγαλώνοντας τους βλέπει φυσιολογικούς.

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

Ο ιατροδικαστής να ξεβαφτεί να κάνει πιστολάκι και να βγει να μας πει ναι ή όχι. Αν πει ναι να ζητήσει αμέσως συγγνώμη από την Μουτίδου με δάκρυα στα μάτια του.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications