O δήθεν ξυλοδαρμός του Κωνσταντινέα από δήθεν «ακροδεξιούς και φασίστες» σε αντιδιαστολή που  υποστήριζαν τον ληστή
O δήθεν ξυλοδαρμός του Κωνσταντινέα από δήθεν «ακροδεξιούς και φασίστες» σε αντιδιαστολή να υποστήριζαν τον ληστή

Ο ισχυρισμός του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από «ακροδεξιούς και φασίστες», μετά το γήπεδο, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για το Σκοπιανό, προκάλεσε πολλά ειρωνικά σχόλια στα social media. Αμέσως όλοι έλεγαν για φασίστες λες και το έγραφαν!

Κι αυτό γιατί τόσο στο κρεβάτι του νοσοκομείου όσο και στο καροτσάκι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ατσαλάκωτος και πολύ καλά στην υγεία του.

Δείτε μερικά ενδεικτικά σχόλια:Μπορεί να μας πει κάποιος το ιατρικό ανακοινωθέν? Μπορεί να μου δείξει κάποιος που είναι τα σημάδια από τον άγριο ξυλοδαρμό από 30 άτομα με καδρόνια? Κάποιος κάτι......8 συλλήψεις για επικίνδυνη σωματική βλάβη? Ούτε μια για την 19χρονη...τα συμπεράσματα δικά σας ρε κορόιδα....

«Την ώρα που τελείωσε το ποδόσφαιρο, περνούσε ο κ. #Κωνσταντινέας από εκεί και ένα παιδί του φώναξε: "Η Μακεδονία είναι ελληνική". Και κοίταξε ειρωνικά και γέλαγε. Και του λέει ένα παιδί: Άι γ... ρε,...

Τελικά, μόνο ο #Κωνσταντινέας και ο Τσακ Νόρις μπορούν να δέρνονται με 30 νοματαίους και να μην έχουν ούτε γρατζουνιά.

Στην αρχή έλεγαν: Επίθεση από 30 ακροδεξιούς δέχθηκε ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας..Επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας.

Το μήνυμά του, μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ότι ο φασισμός δεν θα περάσει.
Αυτήν ώρα ο βουλευτής -και πρώην διαιτητής- βρίσκεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Πηγές της Αστυνομίας ανέφεραν ότι έχουν ήδη γίνει προσαγωγές υπόπτων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» της Καλαμάτας, οι τραμπούκοι είναι φανατικοί οπαδοί της «Μαύρης Θύελλας».
Η τοπική εφημερίδα στην ιστοσελίδα της προσθέτει ότι το επεισόδιο έγινε μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτα-Πάμισος κοντά σε στέκι των Bulldogs στην οδό Καλλιπατείρας στην Καλαμάτα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας.
»Τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη Δημοκρατία».

Μια γεύση από "έγκυρες πήγες" γεμάτες αριστερούς δήθεν αρθρογράφους κατά βάση η καλύτερη δουλειά τους, και δεν ειναι όλες, έχουν ακόμα πολλές το 90% των ιστοσελίδων ειναι αριστερές που κρατούν την μαζα σε ύπνωση ,αν και ξεχωρίζει ο υποκριτικός τρόπος που γράφουν οι κήρυκες του ψεύδους και της υποκρισίας,καθώς και να μιλάνε για ρατσιστές φασίστες,μόνιμος με δεδομένο ότι οποιος λεει τα αυτονόητα το βαφτίζουν ακροδεξιό κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων :

To 30 ακροδεξιούς από προκύπτει?αλλα οποιος λέει τα αυτονόητα ειναι ακροδεξιός και φασίστας , οι τραμπούκοι είναι φανατικοί οπαδοί της «Μαύρης Θύελλας», είδατε να αποκαλούν τραμπούκους πότε τους αδίσταχτους συμμορίτες η να γίνει σύλληψη τους για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης? βάζουν και το παρατσούκλι «Μαύρης Θύελλας» ώστε να τσιμπήσουν τα κορόιδα όσοι δεν ξέρουν ότι ετσι λένε την ομάδα ποδοσφαίρου Π.Σ. Καλαμάτας και οχι κάποια ακροδεξιά οργάνωση!, βρηκαν την ευκαιρία πάλι να λένε για φασίστες! μια λέξη που δεν σημαίνει τίποτα και ειναι ταμπέλα στοχοποίηση των έξυπνων ,ενώ οι κομμουνιστες δεν ειναι ταμπέλα άλλα κάτι χειρότερο!, οι συμμορίτες αριστεροι βασίζονται πάνω στο ψέμα τον εκφοβισμό και της εξαπάτηση, η ίδια η δηθεν ιδεολογία τους ειναι ιουδαϊκή δεν θα μπορούσε λοιπόν να ειναι κάλοι ούτε αυτοί(βλέπε που υποστηρίζουν όλα τα εγκληματικά στοιχειά διότι και αυτοί έτσι ειναι ) ούτε να φέρουν κάτι κάλο, κατι που ηταν γνωστό από το 2014 σε όσους ερεύνησαν στην αρχή ήσαν κομμουνιστές μετά έγιναν πασοκοι και μετά αριστεροί αλλα πάντα κομμουνιστές κόκκινη πανούκλα όπως τους έλεγαν οι "κακοί ναζι"(σύμφωνα με αυτούς) ακόμα και σε τραγούδια, και η μαζα έβγαλε αυτούς να σωθεί .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications