25 Σεπ 2018

Ξέσπασε ο γιος του κοσμηματοπώλη: «Ο πατέρας μου είναι 73 ετών καρκινοπαθής, δεν είναι δολοφόνος» - Βίντεο

Ξέσπασε ο γιος του κοσμηματοπώλη: «Ο πατέρας μου είναι 73 ετών καρκινοπαθής, δεν είναι δολοφόνος» - Βίντεο

Ο πατέρας μου είναι 73 ετών καρκινοπαθής και δεν έχει μέσα του το ένστικτο του δολοφόνου. Πριν από λίγους μήνες, ληστές έκαναν ριφιφί στο κατάστημά μας και το άδειασαν..
Τον πατέρα του, στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για τα όσα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, υπερασπίστηκε ο γιος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ανέφερε πως ο πατέρας του είχε αφήσει για λίγο το μαγαζί για να πάει να αγοράσει εφημερίδα και όταν γύρισε, είδε κόσμο μαζεμένο απ’ έξω. «Του είπαν «μην μπεις, κρατάει μαχαίρι».

Σύμφωνα με τον γιο του κοσμηματοπώλη, ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν τραυματισμένος ενώ ήταν μέσα στο μαγαζί. «Είχε κοπεί ήδη μέσα στο μαγαζί γιατί υπάρχουν αίματα, πολλά αίματα, κάτω, μέσα στο χώρο του μαγαζιού και στους πάγκους».

Υποστήριξε πως όταν ο 33χρονος προσπάθησε να βγει από το μαγαζί κρατούσε μαχαίρι. «Υπάρχουν μάρτυρες που τον έχουν δει να κρατάει το μαχαίρι. Και το μαχαίρι το έχει η ασφάλεια με τα αποτυπώματά του πάνω. Είναι δεδομένο ότι είχε μαχαίρι πάνω του», είπε χαρακτηριστικά.

«Βγήκε κι έπεσε αιμόφυρτος από τα γυαλιά που είχε κοπεί, βρήκε δυνάμεις, σηκώθηκε έπιασε ένα μεγάλο γυαλί, απ’ ό,τι μου έχουν πει και έτρεξε προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι κάποια στιγμή τον σταμάτησαν, δεν ξέρω πώς. Μία τέτοια κατάληξη είναι από μόνη της τραγική και θλιβερή. Ένας άνθρωπος πέθανε», πρόσθεσε.

«Τώρα αν κάποιοι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα να θεωρήσουν έναν άνθρωπο οικογενειάρχη, που δεν είχε ποτέ μπλεξίματα με τον νόμο, να τον λένε δολοφόνο, δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ο άνθρωπος αυτός παλεύει μια ζωή να τα φέρει βόλτα και να ζήσει την οικογένειά του. Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει; Δεν θα πω αν έχει κάνει κακό ή λάθος, εγώ μιλάω για το χαρακτηρισμό του δολοφόνου. Το ότι έχει γίνει ντόρος επειδή είναι αυτός; Για μένα δεν αλλάζει κάτι. Για μένα είναι σημαντικό ότι πέθανε ένας άνθρωπος και τρέχουν τον πατέρα μου αδίκως», συνέχισε.

Επίσης, είπε ότι ο πατέρας του είναι 73 ετών καρκινοπαθής και δεν έχει μέσα του το ένστικτο του δολοφόνου, ενώ επισήμανε ότι πριν από λίγους μήνες, ληστές έκαναν ριφιφί στο κατάστημά τους και το άδειασαν.

«Μέσα σε 7 μήνες ήρθε στην ίδια κατάσταση. Έπραξε το σωστότερο, κάλεσε την αστυνομία. Δεν είναι ικανός να κάνει κακό σε άνθρωπο. Προσπαθεί να μείνει ψύχραιμος». Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δείτε επίσης τι λέει ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


1σχόλια:

Ξέσπασε ο γιος του κοσμηματοπώλη: «Ο πατέρας μου είναι 73 ετών καρκινοπαθής, δεν είναι δολοφόνος» - Βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no image...

Μπήκε να ληστέψει με έπηρεια ναρκωτικών για να βρει της ψυχηκηκες δύναμης να κάνει την λιστεια η ήταν τόσο μαστουρωμενος που έβλεπε δράκους να πετάνε φωτιές !!!...φέναιτε ολοκάθαρα στο βίντεο με τον τρόπο που κρατάει το πυροσβεστηρα κ τις κινήσεις του σώματος του...η νοημοσύνη των ανθρωποειδών με έχει ξεπεράσει από καιρό....μπράβο σου Αετε που χαλάς την ζαχαρένια σου προσπαθώντας να ενημέρωσης σωστά τουσσς ηλιθ@@@.....(το μπράβο δεν είναι ειρωνικά )!!!

+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications