Ρωσικά Su 35 επιτέθηκαν σε κομβόι τρομοκρατών που θα έβγαζε προς Τουρκία 22 τόνους χρυσού και 3 δις δολάρια κλοπιμαία από Συρία.
Ρωσικά Su 35 επιτέθηκαν σε κομβόι τρομοκρατών που θα έβγαζε προς Τουρκία 22 τόνους χρυσού και 3 δις δολάρια κλοπιμαία από Συρία.

Απέτρεψαν την μεταφορά του »θησαυρού ». Ελικόπτερα τον μετέφεραν στη βάση Hmeimim για να δοθεί στις συριακές αρχές…

Ρωσικά αεροπλάνα σε μια μεγάλη τους στρατιωτική επιχείρηση ακυρώνουν την μεταφορά 22 τόνων χρυσού και 3 δις δολαρίων που τρομοκράτες είχαν υφαρπάξει κατά τη διάρκεια του 7ετή πολέμου στη Συρία.

Χθες νωρίς το πρωί φορτηγά , θωρακισμένα οχήματα συνοδεία στρατιωτικών τουρκικών οχημάτων ξεκίνησαν την μεταφορά του »θησαυρού » αυτού που ανήκει στο συριακό λαό με προορισμό την Τουρκία από το Ιντλίμπ.

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν εκ των προτέρων αυτή την κολοσσιαία επιχείρηση για να βγάλουν έξω από τη Συρία το θησαυρό και άρχισαν δύο Sukhoi 35 να βομβαρδίζουν όλους τους δρόμους στην για να αποκλείσουν όλους τους δρόμους διαφυγής για τους τρομοκράτες.

Στη συνέχεια 8 Sukhoi 35 αναμείχθηκαν στην επιχείρηση προς ολοκλήρωσή της καθώς πολλά 4 επί 4 οχήματα επιχειρούσαν να προσεγγίσουν το αρχικό κομβόι και να μετεπιβιβάσουν τα χρήματα.

Η τουρκική αεροπορία δεν αντέδρασε καθόλου ούτε παραβίασε το συριακό εναέριο χώρο κι αφού η ρωσική αεροπορία ολοκλήρωσε με χειρουργικά χτυπήματα την επιχείρηση 30 ρωσικά ελικόπτερα προσγειώθηκαν κι άρχισαν να μεταφέρουν το χρυσό και τα δολάρια . 13 ώρες είχε διάρκεια αυτή η » εκκένωση » του θησαυρού από τα ελικόπτερα που πηγαινοέρχονταν συνεχώς. Μεταφέρθηκε όλο το πολύτιμο αυτό υλικό στη βάση .

Θα μεταφερθεί χρυσός και δις δολάρια με ρωσικά ελικόπτερα στη Δαμασκό για να παραδοθούν στην Κεντρική Τράπεζα Συρίας προς τόνωση της οικονομίας της χώρας σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

dimpenews.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications