Ελληνικά παρατράγουδα δείτε  σε εικόνες και οχι μονο την χαζομάρα που κυκλοφορεί  part1
Ελληνικά παρατράγουδα δείτε  σε εικόνες και οχι μονο την χαζομάρα που κυκλοφορεί

Η άλλη κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ άλλα κάνει share τα βιντεο τους από σελιδα τους με άνω των 400.000 like με τα χαζά και ειρωνικά αστεία κατα ανεπιθύμητων τύπου ράδιο άρβυλα, η αλλιώς πως συκοφαντείς κάνοντας δήθεν σάτιρα.

Εδώ ένας συμμορίτης "μορφωμένος" λέει με "επιστημονικά στοιχειά" ότι μονο το 40% ειναι άντρες από τους "μετανάστες" σε μια σελίδα τους, και οτι λενε ψεμματα οι φασίστες ναζι οτι ειναι άντρες οι περισσότεροι! με "τεκμηριωμένα επιστημονικά στοιχειά", δεν φτάνει που λέει ψέμματα ζητάει και τα ρέστα από τον άλλον, θέλει και επιστημονικά στοιχειά για τα αυτονόητα, κλασική υποκρισία συμμοριτών ,πάντως με "τεκμηριωμένα επιστημονικά στοιχειά" δεν τους ήθελαν οι "κακοί ναζι" την εγκληματική και οχι μονο ράτσα τους στην Γερμανία του 30 ! που ηταν έτη μπροστά σε όλα και έκαναν και τις πρωτες μοριακές μελέτες, το φασίστες ναζι που λένε αυτοι ειναι ταμπέλα ενώ οι κομμουνιστες ειναι κάτι πολύ χειρότερο... έτσι έβγαλαν την λέξη "ρατσιστές" οι ναζι!

Εκτός αυτού το να μιλάει ένας συμμορίτης για επιστήμη και τεχνολογία ειναι σαν βάζεις έναν παπαγάλο να σου πει τι γράφει η Βικιπαίδεια και διάφορες δίκες τους δήθεν "έγκυρες πήγες" γεμάτες ψέμματα, και ότι του έμαθαν στο σχολείο τα άλλα ολα ειναι fake!και σας παριστάνουν τους έξυπνους, αν τους πεις τίποτα άλλο πέρα απο αυτά που τους έμαθαν αρχίζουν αυτά τα υστερικά ,και αδυνατούν να σκεφτούν κατι άλλο πέρα απο αυτα που τους έμαθαν, γιαυτό και ιστορικά δεν υπάρχει κομμουνιστης εφευρέτης η επιστήμονας,όσα πτυχία και να τους δώσουν πάντα κατώτεροι θα ειναι,ο ιδανικός λαός για την "ελιτ" :

Πάλι καλα που υπάρχουν αυτές οι "έγκυρες πήγες" στην πρώτη θέση και με χιλιαδες like, και μάθαμε κομμουνιστικη ιστορία, και τι έκανε η λεγόμενη Χούντα, μονο που για ότι λένε οι κομμουνιστες ισχύει το αντίθετο, και οι ίδιοι τρέφουν θανάσιμο μίσος, επίσης πάλι καλά που έχουν περάσει στην μάζα ότι αν δεν έχει αρθρογράφο δεν ειναι αξιόπιστο ένα άρθρο, και οι μεγαλες αληθειες έχουν έρθει από άτομα που κρατούν την ανωνυμία για λογούς ασφάλειας και οχι από "ρομπότ" που βγάζουν από σχόλες, το δήθεν αξιόπιστο άρθρο κατα της Χούντας βγάζει μάτι οτι ειναι ειναι γραμμένο από αριστερούς με την κλασική αριστερή υποκρισία, με μια αναζήτηση της "αρθρογράφου" που δεν ξέρει καν (να υποθέσουμε) ότι η εισβολή στην Κύπρο έγινε το 1974 επι Δημήτριο Ιωαννίδη και ο Παπαδόπουλος ήσαν ηδη φυλακή από το 1973 μας οδήγησε σε μια συμμορίτισσα με μυαλό επίπεδου 15χρονης ουγκ,έκαναν τα σχολεια στα μετρά τους για να τους δίνουν πτυχία, σε άλλη περίπτωση κανένας κομμουνιστής δεν θα είχε πτυχίο:

Η οποία γυρίζει και αυτή στα athens pride και έχει φίλους ακόμα και troll του SYRIZA,αυτοι ειναι οι δήθεν έγκυροι "δημοσιογράφοι" που γράφουν ψέμματα εις γνώσης τους επι χρονιά! και για δήθεν σκάνδαλα της Χούντας, μονο ένας ηλίθιος θα πιστεύει οτι για την Κύπρο φταίει ο Παπαδόπουλος αφού είχε ήδη ανατραπεί ένα χρόνο σχεδόν πριν, και αν δεν ξέρει δεν υιοθετεί τίποτα ως δεδομένο τα ζώα λειτουργούν έτσι, και να το διαδίδει μάλιστα όπως κάνουν πολλοι νεοελληνες,διαδίδουν ψέμματα πέρα κάθε λογικής! και η προπαγάνδα της συμμορίτισσας έχει χιλιάδες share μολύνοντας τα μυαλά χιλιάδων με αριστερή προπαγάνδα και παραχάραξη της αληθείας! όλες οι σελίδες που έχουν αριστερούς κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων μόνιμος και επι πάντως, το φαινόμενο δεν ειναι νέο,ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 :Η διαστρέβλωσης της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους. Επίσης δηλώ απεριφράστως ότι ουδεμία συννενόησις θα υπάρξη με τους απεργαζομένους τον εθνικόν όλεθρον κομμουνιστάς, με άλλα λογία οι μάζες έχουν φτάσει σε σημείο να έχουν ως δεδομένα τα ψέμματα τους.

H άλλη εδώ εκτός που να κάνει share σε ότι σελίδες βρει ακόμα και αριστερών με προπαγάνδες και τους κάνει διαφήμιση δωρεάν, συν οτι διαδίδει τα ψέμματα τους, δηλώνει ότι αγαπάει την Ελλαδα και ειναι κατα του ΣΥΡΙΖΑ , άσχετα που πριν μπορεί να το είχε ψηφίσει:

Εδώ αυτή εικόνα δείχνει πως λειτουργούν στο ίντερνετ οι μάζες,συν ότι γέμισε η χώρα κομμουνιστοσυμμορητες, τι νομίζετε κάποιος Soros κάνει κουμάντο παντού που δεν ξέρει που πέφτει η Ελλάδα? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications