«Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα Δολοφονήθηκε σε Αρχαία Θυσία». Ήταν Έγκυος;
«Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα Δολοφονήθηκε σε Αρχαία Θυσία». Ήταν Έγκυος;

Ο τραγικός θάνατος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, στις 31 Αυγούστου 1997. Από τότε δημιουργήθηκαν αρκετές θεωρίες συνωμοσίας που προσπαθούσαν να δώσουν εξηγήσεις σε πάρα πολλά γύρω από αυτό το θέμα.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα την dailystar.co.uk, το «Royal Vengeance» είναι ένα βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει από τον αμερικανικό εκδοτικό οίκο Trine Day, τον Ιανουάριο του 2019. Σε αυτό, η συγγραφέας Sarah Whalen ισχυρίζεται ότι η Diana «τραυματίστηκε σοβαρά σε εσκεμμένο τροχαίο» που «την άφησε να αιμορραγεί σιγά-σιγά μέχρι θανάτου» στην οδική σήραγγα Pont de l’Alma, στο Παρίσι της Γαλλίας.

Η κυρία Whalen ισχυρίζεται ότι η Diana ακολούθησε τα βήματα «πολλών βασιλικών γυναικών», συμπεριλαμβανομένων των συζύγων του Ερρίκου Η, Anne Boleyn και Catherine Howard, οι οποίες φέρεται ότι σκοτώθηκαν ως μέρος ενός «αρχαίου τελετουργικού» που τελικά τις εκτέλεσε.

Εμφανιζόμενη στο podcast Show Conspiracy, είπε:
«Η αγγλική δύναμη ήταν πάντα ένας συνδυασμός μάχης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες …
(Κάποιες) φαίνεται να έπεσαν θύματα πισώπλατων χτυπημάτων και συχνά εκτελούνταν. Υπάρχει μια πολύ αρχαία παράδοση θυσίας ανθρώπων στην Αγγλία.

Η Νταϊάνα σχεδίαζε μια συνταγματική κρίση και δεν έκανε καμία προσπάθεια να την κρύψει. Συνέχιζε να συναντάει τον Τύπο όλη την ώρα». Η κυρία Whalen ισχυρίζεται επίσης ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε «μια σειρά ατυχημάτων» με τα αυτοκίνητά της, ως εκείνο που την οδήγησε στο θάνατό της, ισχυριζόμενη αυτό ως απόδειξη ότι ήταν ένας στόχος.

Στο προαναφερόμενο βιβλίο της, η συγγραφέας Sarah Whalen φαίνεται να κάνει εκτενή λόγο και να εκθέτει πολλά σχετικά με τις τελετουργικές θυσίες ανθρώπων από την Βασιλική κουλτούρα.

Ο καθηγητής Derek Arnold, ειδικός στις θεωρίες συνωμοσίας στο Πανεπιστήμιο Villanova στις ΗΠΑ, αναφέρει ισχυρισμούς ότι η Diana δολοφονήθηκε είτε από το κράτος είτε από τη βασιλική οικογένεια σε ένα «απίστευτο επίπεδο συντονισμού και χορογραφίας». Πάντως επίσημα, μια γαλλική δικαστική έρευνα για το ατύχημα βρήκε τον οδηγό της Νταιάνα, τον Henri Paul, ως υπεύθυνο για τη συντριβή, ενώ επιπλέον, οι Γάλλοι ερευνητές δεν βρήκαν καμία συμμετοχή εκ μέρους του βρετανικού κράτους ή της βασιλικής οικογένειας στο τροχαίο.

Τι ισχύει, τελικά; Όμως, υπάρχει και ένα ακόμα ερώτημα που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει απαντηθεί: Ήταν η Νταϊάνα έγκυος; Σύμφωνα πάλι με την dailystar.co.uk, ο Δρ Richard Shepherd που εξέτασε το σώμα της «Πριγκίπισσας του Λαού» για την επίσημη έρευνα, τότε, προσπαθεί μετά από χρόνια να απαντήσει στο ερώτημα «ήταν η πριγκίπισσα Diana έγκυος;»

Όπως φαίνεται, είναι πολύ προσεχτικός στα λόγια του ο παγκοσμίου φήμης εγκληματολόγος, ο οποίος εξέτασε περισσότερα από 23.000 πτώματα:«Παθολογικά δεν υπήρχαν στοιχεία ότι η πριγκίπισσα Ντιάνα ήταν έγκυος».

Αλλά τότε ο ειδικός προσθέτει σε νέα του σχόλια:
«Αλλά μερικές γυναίκες λένε ότι ξέρουν ότι είναι έγκυες από τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν μία από αυτές;»
Είπε και άφησε να πλανάται στον αέρα αυτό που πολλοί θα ήθελαν να ακούσουν ή να μην ακούσουν…
Ωστόσο έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο Unnatural Causes, το οποίο μόλις εκδόθηκε. Λέτε η απάντηση να βρίσκεται κάπου μέσα εκεί;

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications