Αγωνιώδης κραυγή από τον γιο του κοσμηματοπώλη! «Ο πατέρας μου δεν είναι δολοφόνος – Προσπαθούσε να σώσει το μαγαζί του»
Αγωνιώδης κραυγή από τον γιο του κοσμηματοπώλη! «Ο πατέρας μου δεν είναι δολοφόνος – Προσπαθούσε να σώσει το μαγαζί του»

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τα όσα έγιναν σε κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος με τον 33χρονο ληστή, Ζακ Κωστόπουλο να πεθαίνει και στο τέλος ο ιδιοκτήτης να διώκεται ποινικά και πολλοί να υποστηρίζουν τον ληστή χαρακτηρίζοντάς τον ως ακτιβιστή!

Ο κοσμηματοπώλης έχει ήδη συλληφθεί και μετά την αναβολή που πήρε, πρόκειται να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης, αντιμετωπίζοντας τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης (πλημμέλημα) και της βαριάς, σκοπούμενης σωματική βλάβης που αποτελεί κακούργημα, όταν η βλάβη έχει ως επακόλουθο τον θάνατο.

Για το περιστατικό μίλησε και ο γιος του συλληφθέντα κοσμηματοπώλη ο οποίος υποστηρίζει ότι ο πατέρας του δεν είναι ικανός να σκοτώσει και ότι αυτό που έκανε στην πραγματικότητα ήταν να καλέσει την αστυνομία και να προσπαθήσει να απωθήσει τον 33χρονο από το κατάστημά του.

«Έπραξε το σωστότερο, κάλεσε την αστυνομία και προσπαθούσε να απωθήσει τον άνθρωπο από το μαγαζί», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι: «Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τον άνθρωπο δολοφόνο γι’ αυτό».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications