Πανελλαδικές Εξετάσεις σύστημα παράγωγης χρήσιμων αμόρφωτων!!!
Πανελλαδικές Εξετάσεις  σύστημα παράγωγης χρήσιμων αμόρφωτων!!!

Πρώτα τους κάνουν χαζούς (μην ρωτήστε πως!), και μετά φτιάχνουν και το ανάλογο εκπαιδευτικό σύστημα! Πανελλήνιες εξετάσεις (επίσημα αναφερόμενες και Πανελλαδικές εξετάσεις) είναι θεσμός του ελληνικού κράτους για την εισαγωγή των μαθητών του Λυκείου στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ισχύει από το 2000 μέχρι σήμερα.

Το θεσμός του ελληνικού κράτους από που προκύπτει? καταρχήν υπάρχει ελληνικό κράτος? από όσο γνωρίζουμε την τελευταία φορά που πήραν την εξουσία ελληνόφωνοι Σημίτες δεν την έχασαν ξανά, και αυτό έγινε το 1974, από τοτε έως σήμερα ελέγχουν όλες τις θέσεις κλειδιά, για να καταλάβει κάνεις νοήμον σε τι matrix ζει η μάζα, στο ίντερνετ υπάρχουν ιστοσελίδες που ειναι ιουδαϊκές, διαβάζουν ελληνόφωνους που εμφανίζονται σε διάφορες ιστοσελίδες ως αρθρογράφοι (η καλύτερη "δουλειά" τους! αφού μονο στο ψέμα και στην εξαπάτηση ειναι κάλοι ) και τους νομίζουν και για "Έλληνες" που δήθεν ενδιαφερονται να σώσουν την Ελλάδα,τα δε παιδιά τους βλέπουν επίσης διάφορους ελληνόφωνους στο youtube και οι ιδιοι εκπομπές τύπου ράδιο άρβυλα που συκοφαντούν και χλευάζουν ότι ενοχλεί την μασονία στην τηλεόραση, ακόμα και βιβλία γράφουν περί αρχαίας Ελλάδας διαστρεβλώνοντας τα πάντα, ένας εξ αυτών που εμφανίζεται σε αριστερή σελίδα, κατα πάσα πιθανότητα ειναι ελληνόφωνος Ιουδαίος (με ειδική εξέταση θα φαινόταν) όλοι οι Σημίτες ειναι κομμουνιστες αριστεροι πάντα .

ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ: ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ – Γ΄ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ
ΤΕΛΟΣ 1ΗΣ ΑΠΟ 4 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΜΑ Α1
Να δώσετε το περιεχόμενο των παρακάτω όρων:
α) Ελληνοσερβική Συμμαχία
β) Συμφωνία της Καζέρτας
γ) Συμβούλιο της Ευρώπης
Μονάδες 15
ΘΕΜΑ Α2
Να χαρακτηρίσετε τις προτάσεις που ακολουθούν, γράφοντας στο τετράδιό
σας τη λέξη Σωστό ή Λάθος δίπλα στο γράμμα που αντιστοιχεί στην κάθε
πρόταση:
α) Τα φιλελεύθερα κινήματα προωθούσαν συνταγματικούς θεσμούς .
β) Το 1832 το ελληνικό κράτος περιλάμβανε τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τα Επτάνησα.
γ) Η Βιομηχανική Επανάσταση στην Αγγλία συντελέστηκε πρώτα στον τομέα
της κλωστοϋφαντουργίας.
δ) Η Τρίτη Διεθνής ή Κομμουνιστική Διεθνής ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1919
με στόχο την προαγωγή της διεθνούς επανάστασης εναντίον του
καπιταλισμού.
ε) Οι Γερμανοί εξαπέλυσαν την «εαρινή» επίθεση εναντίον της Ελλάδας τον Μάρτιο του 1941. Μονάδες 10
ΘΕΜΑ Β1
Ποιοι παράγοντες επιβράδυναν τον εκσυγχρονισμό των θεσμών στην Ελλάδα
του 19ου αιώνα (μονάδες 8) και τι σήμαινε «εκσυγχρονισμός» την ίδια
περίοδο; (μονάδες 4) Μονάδες 12
ΘΕΜΑ Β2
Να αναφερθείτε: α) στα δεδομένα που οδήγησαν στην ανάπτυξη του
αναθεωρητισμού μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου (μονάδες 8) και β) στην αναθεωρητική κίνηση που εκδηλώθηκε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία κατά την ίδια περίοδο. (μονάδες 5) Μονάδες 13

ΘΕΜΑ Γ1
Αντλώντας στοιχεία από τα κείμενα που σας δίνονται και με βάση τις ιστορικές σας γνώσεις, να αναφερθείτε: α) στις ιδεολογικές αρχές του φασισμού και τις μεθόδους επιβολής του (μονάδες 20) β) στους λόγους επικράτησής του στην Ιταλία του Μεσοπολέμου. (μονάδες 5) Μονάδες 25

ΑΡΧΗ 4ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ – Γ΄ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΤΕΛΟΣ 4ΗΣ ΑΠΟ 4 ΣΕΛΙΔΕΣ Λ-Ε-Υ-Θ-Ε-Ρ-Ι-Α». Εκείνη ακριβώς τη στιγμή οι φοιτητές έσπασαν τα δεσμά του φόβου. […] Σύντομα οι περαστικοί άρχισαν να σταματούν στο δρόμο για να κοιτάξουν το σπάνιο και απρόσμενο θέαμα. Πολλοί σταματούσαν από περιέργεια, άλλοι δείχνοντας την αλληλεγγύη τους. Δεν βιάζονταν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, αλλά στέκονταν να δούνε τι γίνεται. Όταν οι φοιτητές ζήτησαν συμπαράσταση, μερικοί τόλμησαν να φωνάξουν: «Είμαστε μαζί σας!».
Κ. Κορνέτης, Τα παιδιά της Δικτατορίας. Φοιτητική αντίσταση, πολιτισμικές πολιτικές και η μακρά δεκαετία του εξήντα στην Ελλάδα, μτφρ. Πελαγία Μαρκέτου, Πόλις, Αθήνα 2015, σ. 463-464.

ΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ?ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΜΦΊΒΟΛΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ??? ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΊΔΡΥΣΕΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ "ΕΣΩΣΑΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? γιαυτό γέμισε ο τόπος αριστερά πρόβατα! μονο οι χαμηλής νοημοσύνης ουγκ και μειωμένης αντίληψης γίνονται αριστεροί κομμουνιστές χρήσιμοι ηλίθιοι! και με καταγωγή απο αραβική χερσόνησο αφρικάνικη ήπειρο κτλ απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη γιαυτό ειναι και μαυριδεροί οι περισσότεροι, αυτοι υιοθετούν οτι τους μάθεις και τους γίνεται βίωμα λειτουργήσουν όπως τα ζώα, και ειναι ανίκανοι να σκεφτούν κάτι άλλο πέραν από αυτά που τους φύτεψαν, γιαυτό εξάλλου δεν υπάρχουν εφευρέτες αριστεροί κομμουνιστες Σημίτες άραβες Αφρικανοί κτλ, και συνήθως ειναι άχρηστοι σε ότι και αν κάνουν και όσοι λέτε μια άλλη προπαγάνδα τους περί καθαρού DNA να σας ενημερώσουμε οτι εκτός από τους ελληνόφωνους Σημίτες που ειναι πάντα αριστεροί κομμουνιστές, το 25% των ελληνόφωνων έχει αφρικάνικο γονιδίωμα e1d1 .

ΥΓ:Οι Γερμανοί ΔΕΝ εξαπέλυσαν την «εαρινή» επίθεση εναντίον της Ελλάδας τον Μάρτιο του 1941 !!!ΔΕΝ κήρυξαν πόλεμο στην Ελλάδα καν μολύνουν τα μυαλά με προπαγάνδες. Στρατεύματα του 3ου Ράιχ μπήκανε απλώς στην ελληνική επικράτεια, μόνο και μόνο για να διώξουν τους Άγγλους οι οποίοι προμήθευαν όπλα τους συμμορίτες. Γι’αυτό διακήρυξαν ότι έμπαιναν ως φίλοι, απέφυγαν όσο μπορούσαν τις εχθροπραξίες ,και οι κομμουνιστές ηταν σαν την ISIS στην Συριά. Έκτος από την Κρήτη που ηταν υπό βρετανική κατοχή , για την προστασία των θαλάσσιων επικοινωνιών στο Αιγαίο από βρετανικές επιθέσεις και για την προστασία των μεταφορών πετρελαίου από Αφρική, άλλα ολόκληρα χωριά μετατράπηκαν σε αδίσταχτους αντάρτες,και μετά το έπαιζαν αθώοι χωριάτες! καθώς οι περισσότεροι στην Κρήτη ειναι άραβες στο γένος! δεν κάνει εντύπωση γιατί τους έλεγαν αγριάνθρωπους, εξάλλου η Κρήτη ηταν υπό κατοχή Αράβων πάνω από 500 χρονιά .

Από τους 100 πτυχιούχους οι 10 αξίζουν και τους κόβει, άπλα δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, εκτός αυτού το ίδιο το σύστημα εκπαίδευσης σκοτώνει την νοημοσύνη! βγάζει μάτι οτι πίσω από αυτό ειναι ελληνόφωνοι Σημίτες, κάποιοι τους έλεγαν πασοκους καθηγητές! ζωντανό παράδειγμα : στην Γερμάνια του 30 ξηλώθηκαν όλοι οι Οβριοί που ειχαν εισχωρήσει παντού σαν γάγγραινα και φυσικά και στα σχολεία μαζί την επίσης σημιτική φυλή τους κομμουνιστές, που αποκαλούν και "λαό τους" οι οποίοι λένε οτι τους λένε οι πρώτοι κατά γράμμα και επίσης ειναι αδίσταχτη ράτσα, αμέσως έγινε "έκρηξη" τεχνολογικής προόδου και σε ολους τους τομείς. Ακόμα και η ίδια η δημοκρατία που ουρλιάζουν συνεχεία ειναι ιουδαϊκή επινόηση από κάποιον Κλεισθένη που έτρεφε θανάσιμος μίσος προς την δωρική φυλή, όπως καθε ιουδαίος έως σήμερα, αυτός ειναι και ο λόγος που πήραν την εξουσία παντού σφάζοντας εκατομμύρια, και προκάλεσαν δυο παγκόσμιους πολέμους κατα της Γερμανίας, αλλα εσένα σου έμαθαν τα ακριβώς αντίθετα....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications