ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ:ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ!ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ...ΑΛΛΑΧ (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ:ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ...ΑΛΛΑΧ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ...ΑΛΛΑΧ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ! - ΜΕΓΑΛΗ Φωτιά στην επικαιρότητα, έβαλε ο δήμαρχος της Βενετίας Λουΐτζι Μπρουνιάρο, με την τοποθέτησή του σε σε συνέδριο στο Ρίμινι σχετικά με τα κρούσματα της ισλαμικής τρομοκρατίας....

Σύμφωνα με τους 'Times', ο Μπρουνιάρο σημείωσε χειροκροτούμενος, ότι «αν κάποιος αρχίζει να τρέχει στην πλατεία του Αγίου Μάρκου φωνάζοντας Αλλάχ Άκμπαρ (Ο Θεός είναι μεγάλος), θα τον πυροβολήσουμε»!

Ο Ιταλός δήμαρχος πρόσθεσε, πως τον περασμένο Μάρτιο συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι τζιχαντιστές, καθώς σχεδίαζαν να σκοτώσουν εκατοντάδες τουρίστες ανατινάζοντας τη γέφυρα του Ριάλτο.
«Θέλουν να πάνε στον Αλλάχ.
Αλλά εμείς θα τους στείλουμε σ’ αυτόν, πριν προξενήσουν την παραμικρή ζημιά» σχολίασε ο Μπρουνιάρο.

Στα σχόλιο του Μπρουνιάρο, αντέδρασε ο αριστερός δήμαρχος της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρντέλα τρέχοντας και γελώντας προς το μέρος του μετά την ομιλία του και φωνάζοντας “Allahu Akbar” ωστόσο μετά από κάποια ώρα ανακάλεσε για την κίνησή του αυτή, με ανάρτησή του στο 'Facebook'.

Σύντομο απόσπασμα από το συνέδριο στο Ρίμινι:

odysseiatv.blogspot

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications