Ο Δήμος Αθηναίων συγκεντρώνει σχολικά είδη για 5.000 μαθητές - τρέχτε να βοηθήστε για να δείξετε τι κάλοι άνθρωποι είστε μην σας πουν φασίστες!  μαντέψτε που θα πάνε!
Ο Δήμος Αθηναίων συγκεντρώνει σχολικά είδη για 5.000 μαθητές - τρέχτε να βοηθήστε για να δείξετε τι κάλοι άνθρωποι είστε μην σας πουν φασίστες!  μαντέψτε που θα πάνε!

Γράφουν: Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ξεκίνησε και ο δήμος Αθηναίων απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής, ώστε όλα τα παιδιά να έρχουν τα απαραίτητα.

Να γεμίσουν οι σχολικές τσάντες, περίπου 5.000 παιδιών της Αθήνας, οι οικογένειες των οποίων στηρίζονται από τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Ο δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες να προσφέρουν σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, μαρκαδόρους, τέμπερες, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, χάρακες, διαβήτες, μολύβια, στυλό, γόμες και ξύστρες, ώστε όλοι οι μαθητές να ξεκινούν με όσα τους χρειάζονται:

Σημεία συγκέντρωσης:
- Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών δήμου Αθηναίων, Δομοκού 2 (Παλιό Φρουραρχείο έναντι Στ. Λαρίσης), καθημερινές 7.30 - 15.30. Τηλεφωνικό κέντρο 15422.
- Κεντρικό κτίριο Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), Πειραιώς 35, Ομόνοια, καθημερινές 7.30-16.30. Τηλέφωνο, 210 5246516

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, μέσω του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων ενισχύει με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης 30.000 πολίτες της Αθήνας, μεταξύ των οποίων 5.000 παιδιά.

Όσοι δεν κατάλαβαν ειναι για λαθρο το "Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης" που γράφουν τους μαρτύρησε...

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications