Μυστήριο με το μοντέλο που βρέθηκε νεκρό στο υπερπολυτελές σκάφος μεγιστάνα - Οι περίεργες αναρτήσεις
Μυστήριο με το μοντέλο που βρέθηκε νεκρό στο υπερπολυτελές σκάφος μεγιστάνα - Οι περίεργες αναρτήσεις

Βαθαίνει το μυστήριο με το 20χρονο μοντέλο από την Αυστραλία, που βρέθηκε νεκρό σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά.Οι αινιγματικές αναρτήσεις προκαλούν προβληματισμό στις αρχές.

Οι ελληνικές λιμενικές Αρχές αναμένεται σήμερα να αποκαλύψουν τα προκαταρκτικά συμπεράσματα της νεκροψίας για το θάνατο της 20χρονης στο υπερπολυτελές γιοτ.

Η 20χρονη Sinead McNamara, βρέθηκε αναίσθητη στο πολυτελές γιοτ αξίας 140 εκατ. δολαρίων, Mayan Queen IV, στις ακτές της Κεφαλονιάς πριν από τέσσερις ημέρες. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης πέθανε κατά την αεροδιακομιδή της στο νοσοκομείο.

Οι ερευνητές δήλωσαν στους Sunday Times πως ένας μέλος του πληρώματος βρήκε την 20χρονη στο πίσω κατάστρωμα του σκάφους.
Το πολυτελές γιοτ μήκους 92 μέτρων και με 20 καμπίνες ανήκει στον Μεξικανό μεγιστάνα που ασχολείται με τις εξορύξεις, Αλμπέρτο Μπελέρες, με περιουσία πάνω από 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.

«Από τον τρόπο που βρέθηκε, μάλλον αυτοκτόνησε» είπε ένας ανώτερος αξιωματούχος στην εφημερίδα.
Η McNamara, μία influencer του Instagram, με έδρα το Σίδνεϊ, εργαζόταν στο συγκεκριμένο σκάφος τους τελευταίους 4 μήνες πριν από τον αιφνίδιο θάνατό της τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Μάλιστα, η μητέρα της Κάιλι και η αδερφή της Λόρεν ταξίδευαν για την Ελλάδα προκειμένου να κάνουν διακοπές μαζί με την Sinead. Ενημερώθηκαν για το θάνατό της κατά την διάρκεια της αλλαγής πτήσης.

Το νεαρό μοντέλο ανυπομονούσε για την επίσκεψή τους, ανεβάζοντας ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες ημέρες πριν το θάνατό της.«Χρόνια Πολλά στην πιο εκπληκτική μεγάλη αδερφή που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ. 5 ημέρες ακόμη για να σε δω.
Ο ενθουσιασμός δεν περιγράφεται με λόγια» είχε γράψει.

Η ανάρτηση βέβαια αυτή, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με ένα άλλο μήνυμα που είχε αναρτήσει λίγες ημέρες νωρίτερα.
«Το κεφάλι μου είναι έτοιμο να εκραγεί σήμερα» έγραψε μαζί με emojis ενός ηφαιστείου, ενός ανεμοστρόβιλου και μιας βελόνας με αίμα να στάζει από αυτήν. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία της επάνω σε μια γουρούνα, πρόσθεσε: «Πήγαινέ με πίσω σε αυτό όπου η μόνη μου ανησυχία είναι να μην σπάσει το κρανίο μου».

Η ανάρτηση αυτή έρχεται την ώρα που όλο και περισσότερες νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον μυστηριώδη θάνατό της και εγείρουν περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπελέρες έφυγε από το σκάφος που είχε αγκυροβολήσει στην Κεφαλονιά, την Τρίτη – αφήνοντας μόνη την McNamara μαζί με το πλήρωμα. Το σώμα της βρέθηκε στο πίσω κατάστρωμα του πλοίου δύο ημέρες αργότερα.

Ποια ήταν η 20χρονη μοντέλο και influencer;
Με καταγωγή από το Πορτ Μακερί, η McNamara μετακόμισε στο Σίδνεϊ πριν από πέντε χρόνια.
Πριν από 4 ημέρες, όπως ανάρτησε στο Instagram, ταξίδευε στην Πύλο ενώ ανέφερε πως έκανε τζετ σκι στα Κομιτάτα, στα πιο όμορφα και τιρκουάζ νερά που έχει δει ποτέ.
Στην σελίδα της στο Instagram, που έχει πάνω από 12.700 οπαδούς, έγραφε πως είναι λάτρης του «κάμπινγκ, των 4WD, της περιπέτειας και των ταξιδιών» και ταξίδευε σε όλη την Ευρώπη ενώ εργαζόταν σε γιοτ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications