Μυστικές υπόγειες πόλεις στο Τέξας για να φιλοξενήσουν την ελίτ όταν έρθει η στιγμή
Μυστικές υπόγειες πόλεις στο Τέξας για να φιλοξενήσουν την ελίτ όταν έρθει η στιγμή

Έχουμε αναφερθεί για τις προετοιμασίες της ελίτ και τα μέτρα που πέρνουν για να σωθούν από αυτό το μεγάλο γεγονός που έρχεται. αν δεν ήταν ένα τεράστιο γεγονός τότε γιατί χτίζουν συνέχεια υπόγειες πόλεις και προετοιμάζονται για ένα σενάριο παγκόσμιας καταστροφής;;;

Με την οικοδόμηση μιας πολυτελούς κοινότητας με υπόγειες κατοικίες μια ομάδα επενδυτών χάλασε το ποσό 300 εκατομμυρίων δολαρίων. Η είσοδος να εξασφαλίσει την σωτηρία των κατοίκων και να αντέξει ακόμη και τη δύναμη ενός πυρηνικού όπλου. Επίσης είναι απόλυτα αυτάρκης από θέμα ενέργειας και πόσιμου νερού.

Να σκεφτείτε ότι δεν έχουν χτίσει μόνο πολυτελείς σπίτια κάτω από το έδαφος, αλλά υπάρχει γήπεδο γκολφ, γήπεδο πόλο, αθλητικές εγκαταστάσεις, πεδία σκοποβολής, εστιατόρια, καταστήματα και βάσεις όπου μπορούν να προσγειωθούν ελικόπτερα.Το πάρκο των κατοικιών αποτελείται από 400 υπόγειες κατοικίες όπου μπορούν να φιλοξενηθούν συνολικά 1600 άτομα. Όχι η πλέμπα αλλά η ελίτ της αμερικής.

Το πάρκο βρίσκεται στο Τέξας, όχι μακριά από το Χιούστον, και πρόκειται να ονομαστεί Trident Lake. Το όνομα της τρίαινας κρύβει αρκετά μυστικά και δεν είναι και τόσο τυχαίο. Πρόκειται για ένα αρχαίο σύμβολο όπως η τρίαιανα του Ποσειδώνα ή η επίθεση πεδίου που βλέπουμε συνέχεια. είναι δωρισμένο από το αφεντικό τους τον μαύρο.

Τρίαινα και αστρολογία:Nepturne Στην αστρολογία ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τα όνειρα και τις ψευδαισθήσεις. Η τρίαινα, που έχει ως σύμβολο, συμβολίζει την τελική πραγματικότητα στην οποία ισχύει η ύπαρξη διαφορετικών ιδιοτήτων σε αντίθετα σημεία χωρίς να είναι ευκρινώς διακριτές η μία από την άλλη. Συμβολίζει το όνειρο, την απόκρυφη ιδέα της ευλάβειας και της αλήθειας.

Το Clavicula Nox είναι ένα μαγικό σύμβολο. Στα λατινικά η φράση clavicula noctis σημαίνει το κλειδί της νύχτας και είναι εμπνευσμένο από την Ατλαντίδα.

Είναι ένα σύμβολο που αποτελείται από μία τρίαινα τοποθετημένη μέσα σε έναν κύκλο και ήταν ένα από τα κλειδιά της Dragon Rouge (κόκκινος δράκος), μιας παλιάς αλχημιστικής αδελφότητας. Πίστευαν ότι η τρίαινα συμβολίζει τις αρσενικές θεότητες, όπως τον Σίβα ή τον Εωσφόρο, και ο κύκλος αντιπροσωπεύει τις σκοτεινές θηλυκές θεότητες, όπως την Κάλι και τη Λίλιθ.

Τα μέλη της Dragon Rouge έλεγαν ότι το Clavicula Nox ήταν ένα σύμβολο που συμβολίζει τη διαδικασία του να πηγαίνεις από την ασυνειδησία στη συνειδητότητα. Ήταν ένα αστρικό κλειδί, το οποίο άνοιγε τις πύλες σε πολλές και διαφορετικές εμπειρίες.. Πίστευαν ότι αυτές οι πύλες άνοιγαν μετά τη μύηση στην αδελφότητα και αφού είχε φτάσει κανείς στο 5ο επίπεδο, τοThagirion.

πηγή

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications