Κυνηγάνε τους πυροσβέστες!!!ΕΔΕ σε 10 πυροσβέστες για αναρτήσεις στα social media… που αφορούσαν τον Καμμένο
Κυνηγάνε τους πυροσβέστες που επειδή επέκριναν στο facebook τον Καμμένο στο Μάτι!!!

Στην «Δημοκρατία» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η ελευθερία της γνώμης.. ελέγχεται και μιλάνε για δημοκρατία . Οι αναρτήσεις πυροσβεστών κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Αμυνας για την παρουσία του στο Μάτι οδήγησε την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος να διατάξει ΕΔΕ.

Περίπου 10 Ενορκες Διοικητικές Εξετάσεις έχει ξεκινήσει το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος για πυροσβέστες σχετικά με τα όσα έχουν αναρτήσει στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftherostypos.gr, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, λίγο μετά την τραγωδία στο Μάτι, ζήτησε από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος να ερευνήσει όσα έγραψαν πυροσβέστες, καθώς είχαν γίνει αναφορές τόσο για σχόλια κατά του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου, όσο και κατά των κυβερνητικών στελεχών και των χειρισμών που έγιναν στις καταστροφικές φωτιές στο Μάτι. Μετά από έλεγχο των καταγγελιών του υπουργείου, το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος διέταξε ΕΔΕ για περίπου 10 πυροσβέστες και όσα δημόσια έγραψαν.

Μόνο οργή και ντροπή προκαλεί η είδηση για τα όσα συμβαίνουν στην Πυροσβεστική με αφορμή και το Μάτι. Λίγες ημέρες την αποκάλυψη ότι επιβλήθηκε πρόστιμο σε πυροσβέστη επειδή σχολίασε με συγκλονιστικό κείμενο στο facebook όσα έζησε την ημέρα της εθνικής τραγωδίας, τώρα έρχεται στο φως ένα ακόμη περιστατικό.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ζητηθεί τουλάχιστον 10 Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος για τα σχόλια πυροσβεστών στο facebook, κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου που μετέβη στο Μάτι με θωρακισμένη Μερσεντές, αλλά και για τον διάλογο του με κατοίκους που είχε προκαλέσει την οργή στο Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, λίγο μετά την τραγωδία στο Μάτι, ζήτησε από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος να ερευνήσει όσα έγραψαν Πυροσβέστες, καθώς είχαν γίνει αναφορές τόσο για σχόλια κατά του Υπουργού Άμυνας, Πάνου Κάμμενου όσο και κατά της κυβέρνηση και των χειρισμών που έγιναν στις καταστροφικές φωτιές στο Μάτι.

Σύμφωνα με συνδικαλιστές του Σώματος, πρώτη φορά γίνονται ΕΔΕ για αναρτήσεις πυροσβεστών οι οποίοι καταφέρθηκαν κατά της κυβέρνησης , ενώ έλεγαν στον Ελεύθερο Τύπο πως αντί το Αρχηγείο να προσπαθεί να επιλύσει τα χρόνια και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες, ασχολείται με σχόλια στα social media.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications