Ο χάκερ Gary Mackinnon  που είχε πρόσβαση σε 16 υπολογιστές της NASA και ανακάλυψε πραγματικά UFOs
Ο χάκερ Gary Mackinnon  που είχε πρόσβαση σε 16 υπολογιστές της NASA και ανακάλυψε πραγματικά UFOs

Σύμφωνα με τον χάκερ ο οποίος αντιμετωπίζει δεκαετή νομική μάχη γιατί μπήκε σε υπολογιστές της NASA, και είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν ένα πλήρως επιχειρησιακό στόλο πολεμικών σκαφών.

Πιστεύει ακράδαντα ότι βρήκε πληροφορίες που δείχνουν ότι οι ΗΠΑ έχει ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που λειτουργεί με το ναυτικό με πλήρως λειτουργικά πολεμικά σκάφη που λειτουργούν στο διάστημα.

Σε μια νέα συνέντευξη στο κανάλι Richplanet TV, ο McKinnon αποκαλύπτει τελικά την πλήρη αλήθεια για τα ευρήματά του, λέγοντας: «Συνέχισα για μήνες και μήνες. Συνέχισα να σκέφτομαι: «Θα κλείσουν αυτή την πόρτα».

Ο McKinnon είπε ότι χρησιμοποίησε ένα λογισμικό που ονομάζεται Landsearch που του επέτρεψε να αναζητήσει όλα τα αρχεία και τους φακέλους που τον ενδιέφεραν.

"Έχω σαρώσει πολλά έγγραφα, βρήκα ένα υπολογιστικό φύλλο Excel που έγραφε:" Μη επίγειοι αξιωματικοί ", λέει ο McKinnon.
'Είχαν τάξεις και ονόματα. Είχε καρτέλες για «μεταφορά υλικού» μεταξύ των σκαφών.
Πρέπει να έχουν ένα σκάφος βασισμένο στο χώρο,και τα ονόματα ξεκίνουσαν με το USS .

Ο Gary McKinnon κατηγορείται ότι έκανε για το μεγαλύτερο χακάρισμα στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, για πρόσβαση σε υπολογιστές του Στρατού, της Πολεμικής Αεροπορίας, του Ναυτικού και της NASA.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο McKinnon περιγράφει μια συνομιλία με έναν πρώην πληροφοριοδότη της NASA, την Donna Hare, στην οποία ένας συνάδελφος της είχε πει ότι η NASA προσπαθούσε να κρύψει τις ευαίσθητες πληροφορίες με "αλεξιπτωτισμό" των UFO στις φωτογραφίες,τι εννοεί με το "αλεξιπτωτισμό" ακριβώς δεν ειναι είμαστε σίγουροι .

Ενώ υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι πρόκειται για μια ακόμη περίπλοκη φάρσα(τι θα έλεγαν; ότι αλήθεια ενοχλεί ειναι fake news και θεωρίες συνωμοσίας κλασικά), υπάρχουν αρκετοί πρώην υπάλληλοι της NASA και κυβερνητικοί που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του McKinnon. Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ακράδαντα ότι οι δηλώσεις του χάκερ είναι ακριβείς και ότι αυτές οι πληροφορίες αποσιωπώνται από το ευρύ κοινό. Οι λεγόμενοι ναζι είχαν UFO από το 1935 γιατί να μην έχουν αυτοί που άρπαξαν τα σχέδια? ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications