Η συγγραφέας Janet Kira Lessin μίλησε για τις επαφές της με εξωγήινους! και της έδειξαν την καταστροφή της Γης
Η συγγραφέας Janet Kira Lessin μίλησε για τις επαφές της με εξωγήινους!

Η Janet Kira Lessin - συγγραφέας, ραδιοφωνικός παραγωγός και ενεργή συμμέτοχος τηλεοπτικού προγράμματος, μίλησε σχετικά με τις επαφές της με εξωγήινους.

Πάντα ένιωθα σαν ξένη στη Γη, ότι δεν ανήκω σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό το συναίσθημα με έκανε να το εξερευνήσω. Μέτα από ύπνωση, θυμήθηκα τι συνέβη σε μένα πριν από τη γέννηση μου, μια συμφωνία μου με ένα θεϊκό πλάσμα για μετενσάρκωση σε αυτό το σώμα. Και δεν είμαι μοναδική. Γνωρίζω γι 'αυτό, επειδή είμαι ερευνήτρια και έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους.

Συνάντησα όσους βίωσαν παρόμοιες εμπειρίες. Έχω έρθει σε επαφή με εξωγήινα οντά από την παιδική ηλικία μου. Θυμάμαι πώς ήμουν στην αυλή του σπιτιού μου,όταν ήμουν τέσσερα χρονών. Ξαφνικά μεταφέρθηκα μεσώ μιας ακτίνας και αμέσως βρέθηκα σε ένα διαστημόπλοιο, όπου έγινα αποδεκτή ως ευγενής.

Οι εξωγήινοι με πήγαν σε κατι σαν δωμάτιο, το οποίο, όπως έμαθε αργότερα, είχε διαμορφωθεί ειδικά για μένα. Σε μια τεράστια πανοραμική οθόνη μου έδειξαν την πλήρη καταστροφή της Γης. Δεν ήταν απλά μια οθόνη όπως έχουμε εμείς, μπορούσα να μυρίσω, να αισθανθώ τις ηφαιστειακές εκρήξεις,και τους σεισμούς.

Συνολικά μου παρουσίασαν 12 πραγματικότητες, οι οποίες έγιναν όλο και πιο θετικές προς το τέλος,και τελικά υπήρχε μια ουτοπία. Μου προσφέρθηκε να επιλέξω μια από αυτές.

Ήμουν έκπληκτη.Είμαι μόνο τέσσερα χρονών, είμαι ακόμα μικρή. Αλλά ταυτόχρονα γνώριζα την απόφαση να έρθω στη Γη από κάπου, ήξερα ότι μου ανατέθηκε μια αποστολή.

Επέλεξα την τρίτη πραγματικότητα πιστεύοντας ότι όλα είναι τέλεια σε αυτήν. Αφού επέλεξα, με επέστρεψαν στην αυλή μου, ο ήλιος ήταν λαμπρός. Ήταν το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα που έχω δει ποτέ.

Όταν αναχώρησαν, τους αισθανόμουν ακόμα δίπλα μου... Είπαν ότι ήρθα στη Γη για να κάνω κάτι σημαντικό για την ανθρωπότητα, για όλους τους ανθρώπους. Ακούγοντας αυτό, χάρηκα που η ζωή μου είχε έναν σκοπό. Πήγα στο σπίτι και συνειδητοποίησα ότι δεν πρέπει να μιλήσω για το τι συνέβη στη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τον αδερφό μου, την αδελφή μου ή άλλους ανθρώπους.

Κάποια σοφία μέσα μου με έκανε να το κρατήσω για τον εαυτό μου. Σταδιακά άρχισα να καταλαβαίνω για το τι συμβαίνει στον πλανήτη μας και στο διάστημα. Συναντήθηκα με μικρές ομάδες εξωγήινων. Αν κάποιος ήθελε να πει κάτι, μια ακτίνα φωτός στρεφόταν προς αυτόν. Διαβάζουμε σχετικά με παρόμοιες τεχνολογίες ότι ειναι επιστημονική φαντασία, αλλά υπάρχουν ήδη. Μόλις τους είπα: "Καταστρέφουμε τον πλανήτη μας.

Βοηθήστε τον πλανήτη από τους πονηρούς ανθρώπους στις κυβερνήσεις. " Συμφώνησαν να βοηθήσουν, αν και αυτό δεν θα συμβεί στην εποχή μας. Νομίζω ότι θα υπάρξει εισβολή. Μας παρακολουθούν. Ναι, υπάρχουν σκοτεινές οντότητες, αλλά πολύ περισσότερο από εκείνους που αγαπούν τους ανθρώπους και την υποστηρίζουν.

Υπάρχει μια Ομοσπονδία. Πολλοί άνθρωποι τα βλέπουν ως επιστημονική φαντασία όλα αυτά, επειδή είναι ευκολότερο να τα απορρίψουν πάρα να προβληματιστούν.Μου είπαν ότι υπάρχουν πλάσματα που μοιάζουν με "θρόμβους" που αλλάζουν σχήμα και μέγεθος. Υπάρχουν εκείνα που δεν αισθανόμαστε και δεν βλέπουμε. Την Γη την επισκέπτονται ως επί το πλείστον γκρίζοι εξωγήινοι διαφορετικών μεγεθών. Είναι επίσης διαφορετικοί τύποι: με μεγάλες μύτες, χωρίς μύτη, κτλ.

Υπάρχουν επίσης διαφορετικά ερπετοειδής οντά διαφορετικού χρώματος και μεγέθους. Μας παρακολουθούν και ξέρουν τα πάντα.Τώρα λέω όλα όσα γνωρίζω, γιατί είναι καιρός να μιλήσουμε γι 'αυτό.

Είμαστε εδώ για να σπάσουμε αυτόν τον φαύλο κύκλο της ζωής, του θανάτου, της γέννησης, της μετενσάρκωσης που μας κρατά κλειδωμένους σε αυτή τη σκοτεινή μήτρα του πολέμου και της εταιρικής οικονομικής δουλείας. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει. Έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια καλύτερη πραγματικότητα για όλους μας και χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να το κάνουμε αυτό.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications