Άλλο ένα αριστερό ψέμα:  επιτέθηκαν δήθεν σε 9χρονη Ελληνίδα επειδή φορούσε μαντήλι και έμοιαζε με προσφυγοπούλα οι ρατσιστές!!!

Έχει γεμίσει το ίντερνετ με αριστερές σελίδες διασποράς ψευδών ειδήσεων από αδίσταχτους συμμορίτες, επίσης και με σελίδες δήθεν ανεξάρτητες που κάθε φορά πρώτοι τρέχουν να βαλουν αριστερές προπαγανδες,και που μέσα σε 3 χρονιά μάζεψαν 1 εκατομμύριο like κανένας δεν ξέρει πως , μάλλον με χαζές εφαρμογές facebook αφου το μεγαλύτερο κοινό τους ειναι γυναίκες, και έφτασαν στην πρώτη θέση μέσα σε 3 χρονιά πράγμα αφύσικο για ιστοσελίδες.

H συγκεκριμένη που αναφέρουμε εχει εντοπιστεί πολλές φόρες να βάζει τα ίδια που βαζουν και οι αριστερές φυλλάδες εκτός από χαζά τύπου Daily Mail πρόκειται μάλλον για σελίδα του συστήματος με υπάλληλους copy paste άντε και καμιά μετάφραση από Daily Mail δεν ειναι η μοναδική, και ο στόχος του συστήματος με τέτοιου είδους σελίδες ειναι να μαζέψουν κόσμο από ανεξάρτητες πήγες και να καταπνίξουν ανεξάρτητα site.

Την ίδια ώρα εχουν δεκάδες σελίδες επανδρωμένες με συμμορίτες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους,και ξεχωρίζουν εύκολα από την αριστερή χαρακτηριστική υποκρισία και επιβολή τύπου οτι σου λέμε εμείς ισχύει , επίσης δεν αγγίζουν θέματα που βάζουν την μαζα σε σκέψεις και να ερευνά, η μαζα ως συνήθως λειτουργεί σαν κοπάδι μέχρι και ιουδαϊκές σελίδες έχουν στην πρώτη θέση και δεν το ξέρουν, η προπαγάνδα εχει ως εξής:

Η 9χρονη Ελληνίδα φορούσε μαντήλι στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στην αυλή της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα στο Πέραμα της Γέρας - Οι δράστες ζήτησαν συγγνώμη και έπεισαν τη μητέρα να μην καταθέσει μήνυση εις βάρος τους

Επίθεση δέχθηκε ένα εννιάχρονο κορίτσι, ελληνικής καταγωγής, που φορούσε στο κεφάλι μαντήλι και βρισκόταν στην αυλή της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα στο Πέραμα της Γέρας Λέσβου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα η εφημερίδα της Μυτιλήνης «ΕΜΠΡΟΣ», το εννιάχρονο κοριτσάκι που στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί, δέχθηκε την επίθεση τεσσάρων ανδρών οι οποίοι νόμισαν ότι είναι προσφυγοπούλα.

Όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία επελήφθη του γεγονότος δεν προχώρησε όμως αυτεπάγγελτα ούτε στην προσαγωγή των τεσσάρων, αφού «ζήτησαν συγγνώμη» και η μητέρα της εννιάχρονης δεν κατέθεσε εναντίον τους μήνυση.

Όπως είναι γνωστό εδώ και περίπου ένα μήνα, στα χωριά της Γέρας έχουν συγκροτηθεί οργανωμένες διαδικτυακά, αυτοαποκαλούμενες «ομάδες περιφρούρησης» που ελέγχουν σπίτια των χωριών για την πιθανότητα εγκατάστασης αιτούντων άσυλο σε αυτά. Μάλιστα σε μια περίπτωση, παρόντων αστυνομικών, εκκένωσαν ένα σπίτι στο οποίο στεγάζονταν, από δυο Τσέχες αλληλέγγυες, πέντε Αφρικανοί αιτούντες άσυλο.

Σε ένα blog που διαχειρίζονται συμμορίτες προφανώς έβαλαν στο τίτλο: ειναι ναζι τι δεν καταλαβαίνεις! το πρόβλημα δεν ειναι η ταμπέλα ναζι αλλα οι συμμορίτες που ειναι φυλή και οχι "ιδεολογία" πράγμα που δεν εχει καταλάβει κανένας όπως φαίνεται ,σωστά έλεγαν τους κομμουνιστες κομμουνιστικη πανούκλα σε ένα τραγούδι στην Γερμανία τότε,και είχαν ένα ρητό - "Ordnung muß sein!" (Πρέπει να υπάρχει τάξη!) δείτε τι λένε οι κομμουνιστές! το ακριβώς αντίθετο!

Έγραψε κάποιος αριστερός συμμορίτης ένα ψέμα κατά κάποιας ομάδας «ομάδες περιφρούρησης» σε μια τοπική εφημερίδα και το έκαναν θέμα οι αριστεροί που ειναι κομμουνιστές , και λειτουργούν ως σκυλια, μαντέψτε που ανήκουν αυτά τα σκυλιά που εχουν επίσης την νοημοσύνη σκύλων , και οχι τυχαια, αλλα δεν επεκταθούμε άπλα λέμε οτι ειναι φυλή . Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του το 13-12-1967, αναφέρει επί λέξη: » Επίσης δηλώ απεριφράστως ότι ουδεμία συννενόησις θα υπάρξη με τους απεργαζομένους τον εθνικόν όλεθρον κομμουνιστάς. Έπεσώρευσε καταστροφάς και ερείπια, μολύνει την νεολαίαν και θέτει εις κίνδυνον την υπόστασιν τής φυλής μας. Σήμερα έχουν και επίσημα την εξουσία, εκτός οτι ειναι πίσω από δεκάδες ιστοσελίδες και μολύνουν τα μυαλά !ο εθνικός όλεθρος ήδη έχει αρχίσει και άφορα όλη την Ευρώπη

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications