Μυστηριώδεις τοποθεσίες του google earth (UPD_2018)
Μυστηριώδεις τοποθεσίες του google earth (UPD_2018)

Με την εξάπλωση των δορυφόρων γύρω από τη γη, η εξερεύνηση του πλανήτη πέρασε σε άλλο επίπεδο, καθώς ο καθένας μέσα από τον υπολογιστή του μπορεί να εντοπίσει απίθανες τοποθεσίες σε όλο τον πλανήτη χωρίς να απαιτείται η φυσική του παρουσία.

Ο άνθρωπος μπόρεσε να αντιληφθεί το νόημα κάποιων σχηματισμών, όπως είναι τα γεωγλυφικά, που μπορούν να εντοπιστούν μέσω του google earth (Νεβάδα, Νάζκα, Χιλή και αλλού). Το πανίσχυρο αυτό πρόγραμμα σου επιτρέπει να περιηγηθείς μέσα από μία διαδραστική εικονική σφαίρα σε οποίο μέρος του πλανήτη Θέλεις.

Σου δίνει τη δυνατότητα μέσα από πανοραμικές δορυφορικές λήψεις να αντιληφθείς την πραγματική σημασία αυτών των περίεργων και αρχαίων γεωγλυφικών. Πολλοί από αυτούς τους σχηματισμούς ανάγονται πολλές χιλιάδες χρονιά πίσω και παραμένει άγνωστο ποιοι, πως και γιατί σχημάτισαν κάτι το οποίο μπορούσε να δει κάποιος μόνο πολλά χιλιόμετρα πάνω από τη γη.

Επίσης, είναι άγνωστο πως κατείχαν αυτήν την τεχνολογία, καθώς για να σχηματίσει κάποιος με τόσο λεπτομέρεια γεωμετρικά σχήματα, πρόσωπα και ζώα χρειάζεται να έχει βοήθεια από κάποιον που βρίσκεται στα ανωτέρα στρωματά της ατμοσφαίρας. Ακόμα, πέρα από τις χιλιάδες άλλες εφαρμογές του, είναι δυνατόν να εντοπίσουμε άγνωστα αρχαιολογικά μνημεία, πυραμίδες και άλλα παράξενα!

Διαβολικό πρόσωπο, Dalton, Georgia, 2010

New Baltimore Hell Town glitch (street view)

Ανταρκτική, Deception island (2016) Γιγάντιο καλαμάρι ή βράχος?

Oke Bay, Νέα Ζηλανδία, Θαλάσσιο τέρας ή ίχνος από ταχύπλοο?

Strange Triangle in Australia, 2007

Ακρωτήριο Καλής Ελπίδας, Ν. Αφρική, 2015. Χαμένη πτήση MH370?

Βαγδάτη, Ιράκ, Λίμνη αίματος, 2007

Ιταλία, παράξενο αντικείμενο στον ουρανό(δεν βρήκαμε περισσότερα στοιχεία)

Chichen Itza, Μεξικό. Glitch ή κάτι άλλο?!

Russia, Monkey Face

Παράξενα ίχνη στην έρημο της Κίνας

Wittmann, Arizona, USA. Γιγάντιος τρίγωνικός σχηματισμός

omadaorfeas

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications