22 Σεπ 2018

Μήνυση Π.Καμμένου κατά εφημερίδας: Ζητά την σύλληψη 5 δημοσιογράφων και στελεχών!

Μήνυση Π.Καμμένου κατά εφημερίδας: Ζητά την σύλληψη 5 δημοσιογράφων και στελεχών!

O Πάνος Καμμένος προέβη σε μήνυση δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» για δημοσίευμα.

Η μήνυση είναι σε βάρος του εκδότη Θανάση Μαυρίδη, του διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, του διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, της αρχισυντάκτριας του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνας Γαλανού και του δημοσιογράφο Γαβριήλ Σερέτη.

Στα γραφεία της εφημερίδας και της ιστοσελίδας liberal εμφανίστηκαν αστυνομικοί με πολιτικά, λέγοντας ότι αναζητούν δημοσιογράφους της εφημερίδας.

Οι αστυνομικοί δεν ενημέρωσαν ποιους αφορά το ένταλμα, ούτε από ποιον προέρχεται η μήνυση και αποχώρησαν όταν ενημερώθηκαν ότι τα γραφεία της εφημερίδας δεν λειτουργούν το Σάββατο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Υποθέτουμε με βάση τα πρόσωπα που αναζητούνται από την αστυνομία, η μήνυση Π.Καμμένου αφορά το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής με τίτλο «ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΑΡΤΙ»..pronews

Σχόλιο: Μηνύσεις σε αριστερούς για μόνιμη διασπορά ψευδών ειδήσεων, ιντερνετικές άπατες (πόλεμο σε ανεξάρτητες πήγες) σύσταση εγκληματικής οργάνωσης,δημοσιά υποκίνηση μίσους σε μη "μολυσμένους" που αποκαλούν φασίστες και αλλες τέτοιες χαριτωμένες ταμπέλες, και για σωρεία αδικημάτων πότε θα γίνουν χωρίς να τις πετάξουν σε καποιο συρτάρι?οι λεγόμενοι αριστεροί που ξέρουμε τι προέλευσης και ράτσας ειναι οι περισσότεροι από αυτούς(με ειδική εξέταση φαίνονται εκτός από τον αδίσταχτο χαρακτήρα τους)κρύβουν την ράτσα τους πίσω από την δήθεν ιδεολογία και τους χρήσιμους ηλίθιους,γνωστοί και ως Γκοΐμ!η μάζα ως συνήθως ειναι σε βαθιά ύπνωση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Μήνυση Π.Καμμένου κατά εφημερίδας: Ζητά την σύλληψη 5 δημοσιογράφων και στελεχών!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: