Ο Ιάπωνας που αποκαλύπτει ότι μίλησε με το πνεύμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα!
Ο Ιάπωνας που αποκαλύπτει ότι μίλησε με το πνεύμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Ένας Ιαπωνίας πνευματικός ισχυρίζεται ότι είχε καλέσει το πνεύμα της πριγκίπισσας στις αρχές Αυγούστου.

Ο άνθρωπος ισχυρίζεται ότι είναι μάντης και έχει έρθει σε επαφή με το «πνεύμα» της πριγκίπισσας Diana, έχει κυκλοφορήσει ένα πλήρες αντίγραφο της «συνέντευξης» με την πριγκίπισσα λίγο πριν από την 20η επέτειο του θανάτου της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Ο Ryuho Okawa είναι γνωστός ως «αναγνωρισμένος πνευματικός ηγέτης» στην Ιαπωνία, ο οποίος ίδρυσε το κίνημα Happy Science, «αφιερωμένο στο να φέρει μεγαλύτερη ευτυχία στην ανθρωπότητα».

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει μιλήσει με το πνεύμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στις αρχές Αυγούστου σε μια ιαπωνική αίθουσα συνεδρίων και δημοσίευσε την «συνομιλία» σε ένα βιβλίο με τίτλο: Πνευματική Συνέντευξη με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που πωλείται στο Amazon.

O Okawa αρχίζει με το κάλεσμα του πνεύματος της πριγκίπισσας, ακολουθούμενη από ευγενικούς χαιρετισμούς και "Καλησπέρα".

Το βιβλίο αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο παράξενα αφιερώματα που έχουν γίνει για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που έχει μείνει στην ιστορία ως η αγαπημένη του κόσμου , και μετά από 20 χρόνια από το θάνατό της στις 31 Αυγούστου του 1997 ακομα τραβάει την προσοχή.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications