Το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό βρήκε τα μουμιοποιημένα λείψανα ενός εξωγήινου 13.000 ετών σε τάφο στην Αίγυπτο το 1961!
Το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό βρήκε τα μουμιοποιημένα λείψανα ενός εξωγήινου 13.000 ετών σε τάφο στην Αίγυπτο το 1961!

Η KGB ηταν ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο από την άποψη της κατασκοπείας, της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, και ανακάλυψαν ένα αρχαίο μουμιοποιημένο αστροναύτη εξωγήινου το 1961 σε ένα τάφο στην Αίγυπτο.Η αποστολή περιελάμβανε αρκετούς Αιγυπτολόγους από τη Σοβιετική Ακαδημία Επιστημών, καθώς και επιστήμονες και στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες.

Η πρώτη φορά που αναφέρεται αυτή η απίστευτη ιστορία ήταν σε ντοκιμαντέρ, η ρωσική μυστική αποστολή που έλαβε χώρα στην Αίγυπτο το 1961. Το ντοκιμαντέρ που ονομάζεται The Secret KGB Abduction Files / Το μυστικό αρχεία απαγωγής της KGB / και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο κοινό το 1998.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, κατέγραψαν σε βίντεο την αποστολή, η μυστική αποστολή τοτε ονομαζόταν "Project ISIS".

Το βίντεο της μυστικής αποστολής δημοσιεύτηκε χάρη σε έναν Ρωσο που ισχυρίζεται ότι το έχει αποκτήσει πολλά από τα μυστικά αρχεία της KGB(μετά την διάλυση της σοβιετικής ένωσης πράγματι πολλά μυστικά αρχεία της KGB πέρασαν σε ιδιώτες ).

Στο βίντεο που είναι ασπρόμαυρο, μπορείτε να παρατηρήσετε το σοβιετικό προσωπικό που μεταφέρει αυτό που φαίνεται να είναι μια μούμια ενός εξωγήινου από μια σαρκοφάγο που βρίσκεται σε έναν τάφο στο οροπέδιο της Γκίζας.

Σύμφωνα με το κανάλι Sci-Fi Tv, οι ιατροδικαστές που ανέλυσαν το βίντεο επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητά του.

Σύμφωνα με την Sci-Fi, το βίντεο αγοράστηκε από αυτούς από πηγές της ρωσικής "μαφίας" και προέρχεται απευθείας από τα αρχεία της KGB. Οι μαρτυρίες των ανώτερων αξιωματούχων της KGB φαίνεται να επιβεβαιώνουν την ιστορία ότι η σαρκοφάγος που ανοίχτηκε από το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό, στην πραγματικότητα, περιείχε τα υπολείμματα ενός εξωγήινου όντος.

Οι σκεπτικιστές (η μάλλον καλύτερα troll του συστήματος ) φαίνεται να απορρίπτουν σθεναρά την άποψη ότι το σώμα που ανακτάται ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό ανήκε σε έναν εξωγήινο ον, σύμφωνα με τους σκεπτικιστές, το ρωσική προσωπικό είχε βρει μόνο ένα βασιλικό τάφο ενός αιγυπτιακού βασιλιά .

Το Sci-Fi, από την άλλη πλευρά, λέει ότι το βίντεο είναι αυθεντικό και ότι οι εικόνες που παρουσιάζονται δεν έχουν προβληθεί ποτέ στο κοινό πριν οι πράκτορες τους καταφέρουν να «αγοράσουν» το βίντεο από ρωσικές πηγές.

Στο παρακάτω βίντεο που ειναι ενα μέρος μονο φαίνεται η μούμια, ολόκληρο το βίντεο δείχνει στρατιώτες που εισέρχονται στο τάφο χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό, αλλά μετά το άνοιγμα της σαρκοφάγου του «εξωγήινου»,εμφανίζεται ένα σύννεφο από «τοξικά» και αναθυμιάσεις, με αποτέλεσμα οι στρατιώτες να υποχωρήσουν και επιστρέψουν με προστατευτικές φόρμες και μάσκες αερίου.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications