ΣΟΚ! η εικονιζόμενη έκανε αυτό που κάνει και η εφορία και την κατηγορούν για ληστεία![pics]
ΣΟΚ! η εικονιζόμενη έκαναν αυτό που κάνει και η εφορία και την κατηγορούν για ληστεία![pics]

Η εικονιζόμενη παρίστανε τη λογίστρια λένε και δίπλα της ένα άτομο που έκανε τον εφοριακό... Έκαναν αυτό που κάνει και η εφορία "νόμιμα" που ειναι το παράλογο? όποιος κρύβει λεφτά και έχει εισοδήματα δεν πρέπει ένα μέρος από αυτά να τα δώσει στην εφορία φάντασμα? αυτό γιατί δεν ειναι ληστεία? αυτό έκανε και αυτή, η γιαγιά έκρυβε στα μπαούλα λεφτά, φαντάσου να πας κάπου και να ζητήσεις 10 ευρώ για κάποιο λόγο, και να σου ανοίξουν κανένα μπαούλο γεμάτο χρήματα, κάποτε πληρώνουν φόρους για ασφάλεια στο βασιλιά σήμερα γιατί?

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών στην Ευρυτανία, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες, των τριών απατεώνων που συνελήφθησαν πριν από μερικές ημέρες, κατηγορούμενοι για διάπραξη ληστείας, με τη μέθοδο της απάτης, καθώς και άλλων παρόμοιων πράξεων σε βάρος ηλικιωμένων, σε περιοχές της Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Ευβοίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 15 περίπου ημέρες ένα ζευγάρι παρουσιάστηκε σε μία 82χρονη στο Καρπενήσι με τη γυναίκα να παριστάνει τη λογίστρια και τον άνδρα τον εφοριακό λέγοντας, ότι έχει να πάρει επιστροφή από την εφορία, αφού πρώτα πληρώσει ένα μικρό παράβολο. Αφού είδαν που έχει η γιαγιά τα χρήματα, της απέσπασαν 20.000 ευρώ και πολλά κοσμήματα και προσπάθησαν να εξαφανιστούν. Έπεσαν όμως στα χέρια της αστυνομίας, μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ευρυτανίας, για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για τους:

ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ιωάννη του Δημητρίου και της Μαρίνας, γεν. 01-02-1984 στην Αθήνα

ΠΑΪΤΕΡΗ Μαρία – Ασημίνα του Αλεξάνδρου και της Καλλιρρόης, γεν. 01-11-1981 στην Αθήνα

ΣΙΣΚΟ Ανδρέα του Γρηγορίου και της Κωνσταντίας, γεν. 17-04-1964 στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η οποία έχει ισχύ έως την 20-01-2019, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα των ευάλωτων και ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2237-0-21107, 2237-0-89177 & 2237-0-89167, του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications