Εντοπίστηκαν Βυθισμένες Πυραμίδες στον Ατλαντικό μέσω Google Earth (video)
Εντοπίστηκαν Βυθισμένες Πυραμίδες στον Ατλαντικό μέσω Google Earth (video)

Υποστηρίζεται συχνά ότι υπήρξε ένας χαμένος πολιτισμός που σήμερα είναι βυθισμένος στον πάτο του ατλαντικού. Πολλοί υποθέτουν ότι είναι η Ατλαντίδα που περιέγραψε ο Πλάτωνας.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Λίγο πάνω από 60 χιλιόμετρα από τις ακτές στις Μπαχάμες, στο βυθό της θάλασσας, εντοπίστηκαν δύο πυραμίδες πλάι-πλάι που μοιάζουν όμοιες μεταξύ τους. Και οι δύο έχουν ύψος 50 μέτρα και βάση 90 μέτρα.

Ωστόσο, στην μία δομή είναι φανερές οι τρεις από τις τέσσερις πλευρές, ενώ στη δεύτερη φαίνεται μόνο η μία και δείχνει να είναι βαθμιδωτή, όπως έχουν σχολιάσει και άλλοι ερευνητές, σύμφωνα με την dailymail.co.uk, και θυμίζουν αρκετά πολιτισμό των Αζτέκων.

Σύμφωνα με την Sandra Elena Andrade που έχει κανάλι στο YouTube, δεν πρόκειται για ένα σφάλμα του Google Earth. Άραγε, αυτές οι δομές θα μπορούσαν να είναι μια ανακάλυψη ενός αρχαίου πολιτισμού που ζούσε σε εποχές και εδάφη που η θάλασσα δεν κάλυπτε τότε; Θα μπορούσε να είναι τμήμα της χαμένης Ατλαντίδας;

Μπορείτε να εξερευνήσετε την περιοχή στις συντεταγμένες που ακολουθούν, ενώ μπορείτε να πάρετε και μία ιδέα σχετικά από το βίντεο στην συνέχεια:24 ° 56’25.51 «N 77 ° 19’35.77» W Pyramids in the sea of The Bahamas

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications