28 Σεπ 2018

Εντοπίστηκαν Βυθισμένες Πυραμίδες στον Ατλαντικό μέσω Google Earth (video)

Εντοπίστηκαν Βυθισμένες Πυραμίδες στον Ατλαντικό μέσω Google Earth (video)

Υποστηρίζεται συχνά ότι υπήρξε ένας χαμένος πολιτισμός που σήμερα είναι βυθισμένος στον πάτο του ατλαντικού. Πολλοί υποθέτουν ότι είναι η Ατλαντίδα που περιέγραψε ο Πλάτωνας.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Λίγο πάνω από 60 χιλιόμετρα από τις ακτές στις Μπαχάμες, στο βυθό της θάλασσας, εντοπίστηκαν δύο πυραμίδες πλάι-πλάι που μοιάζουν όμοιες μεταξύ τους. Και οι δύο έχουν ύψος 50 μέτρα και βάση 90 μέτρα.

Ωστόσο, στην μία δομή είναι φανερές οι τρεις από τις τέσσερις πλευρές, ενώ στη δεύτερη φαίνεται μόνο η μία και δείχνει να είναι βαθμιδωτή, όπως έχουν σχολιάσει και άλλοι ερευνητές, σύμφωνα με την dailymail.co.uk, και θυμίζουν αρκετά πολιτισμό των Αζτέκων.

Σύμφωνα με την Sandra Elena Andrade που έχει κανάλι στο YouTube, δεν πρόκειται για ένα σφάλμα του Google Earth. Άραγε, αυτές οι δομές θα μπορούσαν να είναι μια ανακάλυψη ενός αρχαίου πολιτισμού που ζούσε σε εποχές και εδάφη που η θάλασσα δεν κάλυπτε τότε; Θα μπορούσε να είναι τμήμα της χαμένης Ατλαντίδας;

Μπορείτε να εξερευνήσετε την περιοχή στις συντεταγμένες που ακολουθούν, ενώ μπορείτε να πάρετε και μία ιδέα σχετικά από το βίντεο στην συνέχεια:24 ° 56’25.51 «N 77 ° 19’35.77» W Pyramids in the sea of The Bahamas

diadrastika.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Εντοπίστηκαν Βυθισμένες Πυραμίδες στον Ατλαντικό μέσω Google Earth (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: