Ένας «νεκρός» ξυπνά στο νεκροτομείο και επιστρέφει στο πάρτι όπου είχε «πεθάνει»!
Ένας «νεκρός» ξυπνά στο νεκροτομείο και επιστρέφει στο πάρτι όπου είχε «πεθάνει»!

Ο φρουρός του νεκροτομείου άκουσε τους στεναγμούς και έμεινε έκπληκτος όταν ανακάλυψε ότι ένα «πτώμα» είχε ζωντανέψει.(Η εικόνα ειναι τυχαία).

Ένας κάτοικος της πολωνικής πόλης Siemianowice Slaskie μετέφερε έναν άτομο στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση όπου το προσωπικό πιστοποίησε τον θάνατό του από υπερβολική δόση αλκοόλ!

Αργότερα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου ο ίδιος αργότερα ανέκτησε τις αισθήσεις του και επέστρεψε στο party όπου είχε "πεθάνει".Ενημερώνει η Πολωνική ιστοσελίδα patrztu.news η οποία δεν καθορίζει την ημερομηνία του περιστατικού .

Στο νοσοκομείο έκτακτων περιστατικών προσπάθησαν ανεπιτυχώς να επαναφέρουν στη ζωή τον Krzysztof Nowak, 31 ετών, και τελικά έβγαλαν πόρισμα ότι ηταν νεκρός.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι ψυχρές θερμοκρασίες του δωματίου του νεκροτομείου βοήθησαν τον άνθρωπο να ανακτήσει τη συνείδηση του. Σύμφωνα με τη ιστοσελίδα patrztu.news, ο φρουρός άκουσε τους στεναγμούς του, και ξαφνικά να ανακάλυψε ότι το «πτώμα» είχε ζωντανέψει.

Ο φρουρός τον κάλυψε με μια κουβέρτα και κάλεσε την αστυνομία. Αφού συνήλθε από το κρύο ,απάντησε σε ερωτήσεις που του έγιναν και του κάλεσαν ένα ταξί για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ωστόσο, στα μισά του δρόμου, ο άντρας άλλαξε γνώμη του και ήθελε να γυρίζει στο ίδιο πάρτι, όπου είχε "πεθάνει".

Κάτω από την πίεση των μέσων ενημέρωσης, η υπόθεση έφτασε δικαστήριο. Ο γιατρός που δήλωσε ότι ηταν νεκρός από καρδιακή ανακοπή περιμένει να δικαστεί.

Και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι βρικόλακες....Και η ιατρική ειναι στο μεσαίωνα σκόπιμα πάρα την τεχνολογία, πόσοι έχουν θαφτεί ενώ ηταν σε κώμα ανά τον κόσμο?
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications