Ένας κάτοικος του Ουισκόνσιν δήλωσε ότι είδε πτεροδάκτυλους και δεν είναι η πρώτη φορά πους βλέπουν εξαφανισμένα ζώα VIDEO
Ένας κάτοικος του Ουισκόνσιν δήλωσε ότι είδε πτεροδάκτυλους και δεν ειναι η πρώτη φορά πους βλέπουν εξαφανισμένα ζώα VIDEO

Ένας κάτοικος του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ με το όνομα Κέβιν (Kevin) είπε την ιστορία του σε ένα ηχητικό podcast στην παραφυσική εκπομπή του Ground Zero Radio.

Στις 4 Οκτωβρίου 2011, επέστρεφα στο σπίτι ήμουν στα βόρεια του Ουισκόνσιν, ηταν αργά το βράδυ, περίπου 2.30 την νύχτα και ταξίδευα μόνος κατά μήκος ενός άδειου δρόμου. Κοντά στο δρόμο υπάρχει μια περιοχή με αχυροφόρα δέντρα και ένα μεγάλο αγωγό φυσικού αερίου.

Και στο ίδιο σημείο υπάρχει ένα χαντάκι που πρέπει να κόψεις ταχύτητα. Όταν το πέρασα τα φώτα του αυτοκίνητου μου φώτισαν κατι σαν δυο περίεργα πουλιά που πετούσαν από τη δύση προς την ανατολή. Και αυτά ηταν αληθινοί πτεροδάκτυλοι!

Δεν μπορούσε να είναι κάποια άλλα ζώα αφού τα είδα καθαρά, σκέφτηκα αμέσως ότι δεν θα μπορώ να πω σε κανέναν αυτό, κανείς δεν θα με πίστευε.

Δεν θυμάμαι αν ηταν πανσέληνο, αλλά το φεγγάρι έλαμπε πολύ έντονα εκείνο το βράδυ.Εκτός από την έκπληξη, αισθάνθηκα επίσης φόβο. Αυτά τα πλάσματα πετούσαν χαμηλά, περίπου σε ύψος 50 ποδιών (15 μέτρα), κάτω από το επίπεδο της κορφής των δέντρων.

Σε αυτό το σημείο, ο Clive Lewis, ρώτησε τον Κέβιν πώς κατάλαβε ότι ήταν πτεροδάκτυλοι,και όχι μεγάλα πουλιά? και ο Κέβιν συνεχίζει:

Είδα τα κεφάλια τους που ηταν επίμηκες και πολύ μακριά υπό γωνία 45 μοιρών, και το άνοιγμα των πτερυγίων ήταν περίπου 40 πόδια (12 μέτρα).Τα μεγαλύτερα πουλιά στην περιοχή μας είναι οι γερανοί, αλλά δεν έχουν τέτοια κεφάλια και τα φτερά τους είναι πολύ μικρότερα. Έχουμε και κύκνους στη Λίμνη Superior, αλλά δεν ταιριάζουν με αυτό που είδα.

Δεν το έχω πει κανέναν αυτό που είδα εδώ και πολύ καιρό, γιατι θα νομίζουν ότι έχω τρελαθεί. Είδα αυτούς τους πτεροδάκτυλους οπως σε εικόνες,αλλα μόνο το σκυλί μου ήταν στο αυτοκίνητο μαζί μου ως μάρτυρας, αλλά δυστυχώς δεν μιλάει (γέλια).

Από τότε δεν μπορώ να ξεχάσω την εικόνα, και το πέρασμα τους στο φως του φεγγαριού και στους προβολείς του αυτοκινήτου μου. Και είμαι πεπεισμένος ότι είδα πτεροδάκτυλους.

...Οι πτερόσαυροι ήταν ιπτάμενα ερπετά τα οποία υποτίθεται έζησαν από το ύστερο Τριασσικό μέχρι το τέλος του Κρητιδικού, από τα 220 μέχρι τα 65 εκατομμυρία χρόνια πριν.

Και εδώ το ίδιο πλάσμα στην Αλάσκα το είδαν πιλότοι δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβ 2017, και υπάρχουν αναφορές και βίντεο κατά καιρούς και από άλλα σημεία του πλανήτη που λένε την ίδια ιστορία, τι γίνεται? η κάποιοι λένε ψέματα για δηθεν εξαφανισμένα ζώα η γίνεται κάτι άλλο στο χωροχρόνο:

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications