Το φορτηγό που κτύπησε με ένα μεγάλο ανθρωποειδές πλάσμα  στο Οχάιο το 2016
Το φορτηγό που κτύπησε με ένα μεγάλο ανθρωποειδές πλάσμα στο Οχάιο το 2016

Ο κάτοικος του Οχάιο, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται η ζήτησε την ανωνυμία του λέει: "Συνέβη το καλοκαίρι του 2016 κοντά στο Τσέστερλαντ, στο Οχάιο. Είμαι 32 χρονών και μέχρι τότε δεν πίστευα σε οτιδήποτε υπερφυσικά πράγματα, εξωγήινους και παρόμοια πράγματα.

Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι στην πραγματικότητα ήταν απλά ένα γεράκι η άλλο μεγάλο πουλί, αλλά όλα αυτά μοιάζουν περισσότερο με ένα ψέμα για τον εαυτό μου. Συνέβη στις 3:45 π.μ. οδήγησα το φορτηγό μου στο δρόμο 322 προς το Τσέστερλαντ. Το φορτηγό ειναι ένα Freightliner και ηταν γεμάτο με πακέτα εφημερίδων.

Η ομίχλη βρισκόταν λίγο πάνω από το έδαφος και δεν έβλεπα τα αστέρια στον ουρανό, μόνο το φως από τη Σελήνη,οδηγούσα στους λόφους με ταχύτητα 50 μίλια ανά ώρα, ξαφνικά βλέπω μια πολύ μεγάλη σκοτεινή φιγούρα να κινείται πάνω από το δρόμο κατευθείαν προς το φορτηγό μου. Πάτησα ενστικτωδώς το πεντάλ του φρένου, επειδή φοβήθηκα οτι θα πέσει πάνω μου, το ιπτάμενο ον κινήθηκε σαν να είχε ως στόχο το παρμπρίζ μου και προσπάθησα να το αποφύγω . Ωστόσο, κτύπησε πάνω στο φορτηγό μου.

Άκουσα ένα δυνατό κτύπημα στην οροφή της καμπίνας και έπειτα στο συρόμενο, συνεχίζοντας να πιέζω το πεντάλ φρένου. Όταν τελικά σταμάτησα, ήταν περίπου 75 μέτρα από το σημείο που με κτύπησε. Πρώτα εξέτασα την καμπίνα, φοβούμενος ζημιές, αλλά η καμπίνα δεν ήταν τσαλακωμένη.

Ταυτόχρονα, συνειδητοποίησα ότι εάν το "πουλί" είχε πέσει πάνω στο παρμπρίζ, πιθανότατα θα το είχε διαπεράσει. Τότε περπάτησα γύρω από το φορτηγό για να δω που με κτύπησε και πήγα μέχρι πίσω και τότε είδα αυτό το πλάσμα να βρίσκεται στο έδαφος.

Στο αμυδρό φως του φεγγαριού φαινόταν τεράστιο και αρχικά νόμιζα ότι ήταν μια μεγάλη νυχτερίδα (τα φτερά του ήταν σαν της νυχτερίδας και όχι σαν των πουλιών) και ότι ήταν ήδη νεκρό. Αλλά ξαφνικά κουνήθηκε και σηκώθηκε όρθιο σε δύο πόδια.

Ήταν τουλάχιστον 6 πόδια ψηλό (180 cm η 1,80 μετρά ) και με κοίταξε στα μάτια, και τα μάτια του έλαμπαν με ένα κοκκινωπό-πορτοκαλί χρώμα.Από τη μυστηριώδη εμφάνιση αυτού του πλάσματος, κυριολεκτικά πάγωσα από το φόβο μου και στάθηκα και το κοίταζα μέχρι που άπλωσε τα φτερά του, και πέταξε μακριά.

Μόνο τότε αντέδρασα και ένιωσα έντονο τρόμο και έτρεξα στην καμπίνα του φορτηγού. Ταξίδευα προς το Τσέστερλαντ με μεγάλη ταχύτητα για να φτάσω το συντομότερο δυνατό και πέρασα το υπόλοιπο βράδυ προσπαθώντας να καταλάβω τι είδους πλάσμα ήταν.

Είναι δύσκολο να το περιγράψω με λόγια, έμοιαζε με ένα φτερωτό τέρας από την ταινία τρόμου "Jeepers Creepers" και τον είδα μόνο στο περιγράμματα στο λίγο φως του φεγγαριού, δεν μπορούσα να δω το πρόσωπό,γενικά έμοιαζε με έναν πολύ ψηλό άνδρα με φτερά σαν άνθρωπο-νυχτερίδα και κόκκινα πορτοκαλί μάτια.

Το χειρότερο για μένα είναι ότι πρέπει να ταξιδεύω σε αυτή τη διαδρομή κάθε εργάσιμη ημέρα και κάθε φορά για μένα μετατρέπεται σε ένα δύσκολο έργο. Ακόμα έξι μήνες μετά το γεγονός, ανησυχώ για αυτό. Ένα ακόμη πράγμα. Όταν πήγα το φορτηγό μου εκείνο το βράδυ στο βενζινάδικο, είδα ότι υπήρχαν κάποια ίχνη εκεί που κτύπησε το πλάσμα, προσπάθησα να βρω κάτι σαν ίχνη αίματος για να έχω τουλάχιστον κάποια στοιχεία για το τι συνέβη. Αλλά, δυστυχώς, υπήρχε απλώς ένα βαθούλωμα.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications