38.000 παράνομοι μετανάστες μπήκαν στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο: Οι 36.000 από την Ελλάδα
38.000 παράνομοι μετανάστες μπήκαν στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο: Οι 36.000 από την Ελλάδα

Πως σας φαίνεται η εικόνα? αυτή την εικόνα δίνει η Ελλάδα προς άλλες χώρες και σε όσους σκεπτόμενους έχουν μείνει! σας αρέσει που σας θεωρούν όλους συνεργούς στο έγκλημα και των συμμοριτών?? εντωμεταξύ κανένας κομμουνιστης οχι μονο Έλληνας ειναι αλλα ούτε καν Ευρωπαίος! καποτε ήσαν όλοι αδελφια στην Ευρώπη πριν τις εισβολές βάρβαρων και πριν δημιουργηθούν οι χώρες και τα σύνορα! το γνωστό «διαίρει και βασίλευε»: θα τους αλλάξουμε την γλωσσά για να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλων και να τους κατακτήσουμε!

Το "κατακτήσουμε" έχει γίνει καιρό, τώρα είμαστε στο στάδιο του αφανισμού σύμφωνα με τους δημιουργούς του κομμουνισμού: τα εθνικά αυτά σκουπίδια θα παραμείνουν έτσι μέχρι την πλήρη εξολόθρευση τους! μετά τις γενοκτονίες και τις σφαγές σε όλη την Ευρώπη έρχεται και το ανακάτεμα... Και ακούς κάτι γελοίους που αυτοπροσδιορίζονται ως απόγονοι των αρχαίων με μυαλό αχιβάδας(αν ηταν αυτοί στην αρχαία Ελλάδα θα έλεγαν ναζι και ρατσιστές τους 300 τους Λεωνίδα) να λένε για "ναζιστική Ευρώπη" ενώ ειναι μασονικη, και για κακούς ναζι 80 χρονιά μετά αφού στο μεταξύ έχουν κάνει ηδη Ισλάμ την Γερμανία (!), και αυτά τα διασπείρουν αριστεροί για να κρατούν την μάζα κοιμισμένη.

Μεταξύ Ιανουαρίου και μέσα Σεπτεμβρίου 38.687 παράνομοι μετανάστες πέρασαν μέσω Τουρκίας στην ΕΕ, 43% δηλαδή περισσότεροι σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο.

Από αυτούς η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή 36.423 άτομα πέρασαν από την Τουρκία στην Ελλάδα.Το ένα τρίτο εξ αυτών, δηλαδή 12.147, επέλεξαν να έρθουν μέσω στεριάς, δηλαδή από τον αφύλαχτο Έβρο.

Άλλες χώρες στις οποίες θέλησαν να κατευθυνθούν μετά την Τουρκία, ήταν η Ιταλία (1.965), η Βουλγαρία (239) και η Κύπρος (71), αλλά η προτίμηση -για ευνόητους λόγους- (απουσία συνόρων) την έχει η Ελλάδα.

Η κυριακάτικη Welt επικαλείται έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σύμφωνα με την οποία το 45% των ανθρώπων που επέλεξαν μέσω στεριάς να κατευθυνθούν από την Τουρκία στην Ελλάδα είναι Τούρκοι και υπολογίζονται στους 5.300.

Η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας που υπεγράφη το 2016 προέβλεπε ότι όλοι οι νέοι μετανάστες που θα φθάνουν στα ελληνικά νησιά θα επαναπροωθούνται στην Τουρκία και θα καταβάλλεται προσπάθεια τα κυκλώματα διακινητών να καταπολεμούνται αποτελεσματικότερα. Σε αντάλλαγμα η Τουρκία θα λάμβανε οικονομική στήριξη ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ, αλλά η συμφωνία αυτή ουδέποτε υλοποιήθηκε.

Βέβαια η ΕΛΑΣ έχει διαφορετικά στοιχεία καθώς από την αρχή του έτους έχουν περάσει χωρίς κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα περίπου 42.000 αλλοδαποί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications