Όταν η αστυνομία συνέλαβε ένα πραγματικό βαμπίρ στην Υεμένη
Όταν η αστυνομία συνέλαβε ένα πραγματικό βαμπίρ στην Υεμένη

Για πολλούς όταν ακούν για βρικόλακες, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό τους είναι χαρακτήρες ταινιών . Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι υπάρχει μια κοινότητα σε όλο τον κόσμο που θεωρούνται ως πραγματικοί βρικόλακες. Δεν κοιμούνται σε φέρετρα, δεν φοβούνται το σκόρδο, αλλά πίνουν ανθρώπινο αίμα.

Προφανώς, αυτοί οι σύγχρονοι βαμπίρ θέλουν μια μικρή ποσότητα ανθρώπινου αίματος για να ικανοποιήσουν τις ενεργειακές τους ανάγκες. Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσίευσε ο καθηγητής DJ Williams του κρατικού πανεπιστημίου του Idaho, το 2015 σχετικά με τους σύγχρονους βαμπίρ, αυτά τα όντα βρίσκονται σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας.

Αλλά, πάνω απ 'όλα, η έρευνα του Williams έδειξε ότι οι βρικόλακες είναι πραγματικοί και ότι δεν είναι φαντασία της λογοτεχνίας. Αυτά τα "πλάσματα" είναι ανάμεσα μας, είναι σαν φυσιολογικοί άνθρωποι με την διάφορα την δίψα τους για αίμα.

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Υεμένη αφού κατηγορήθηκε ότι έπινε αίμα ζωντανών σκυλιών προτού τα σκοτώσει.

Ένας άνθρωπος άγνωστων στοιχείων συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα αφού οι γείτονές τον βρήκαν να πίνει το αίμα ενός ζωντανού σκύλου. Όπως αναφέρθηκε από την αγγλική εφημερίδα Daily Mail Online, ο άντρας έπινε τακτικά αίμα σκύλων πριν τα σκοτώσει στην Hudaiydah, στη δυτική Υεμένη.

Ο "άνθρωπος" προσπάθησε να ξεφύγει από τις αρχές, αλλά τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς με τη βοήθεια κάποιων πολιτών. Μετά τη σύλληψή του, πολλοί κάτοικοι τον κατηγόρησαν ότι είναι ένας πραγματικός βρικόλακας, και τρέφονταν για μήνες με το αίμα ζώων.

Οι εικόνες τον δείχνουν μετά τη σύλληψή του, με πληγές στο πρόσωπό του. Άλλα το μυστήριο δεν τελειώνει εδώ , η αστυνομία είπε ότι ο άνθρωπος δεν είναι από την περιοχή και μιλάει παράξενες γλώσσες.Μέχρι στιγμής κανείς δεν τον αναζήτησε και ο άνθρωπος δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις αρχές.

Επειδή δεν γνωρίζουν την προέλευσή του, και δεν υπάρχουν νομοί για βαμπίρ! δεν ξέρουν τι κατηγορίας εγκλήματος να του επιβληθεί, αλλά πιθανότατα για "Κακοποίηση των ζώων"."Βρήκαμε μαζί του ένα μικρό σκυλί", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Υεμένης. "Έπινε το αίμα του"!!.

Αυτή η σύλληψη έχει προκαλέσει μια διαμάχη μεταξύ των κατοίκων της Hudaiydah. Επειδή δεν είναι γνωστή η προέλευση του βαμπίρ, ορισμένοι είπαν ότι θα μπορούσε να είναι Αφρικανός.

Οι ειδικοί ανέφεραν ότι πολλοί πολιτισμοί στην Αφρική έπιναν το αίμα των κατοικίδιων ζώων τους, μερικές φορές σε συνδυασμό με το κρέας τους. Η εθνοτική ομάδα Igbo στη Νιγηρία δεν απαγορεύει κάποιος να πίνει αίμα ζώων.Αγελάδες και άλλα ζώα θυσιάζονται με παραδοσιακό τρόπο από τους Igbo, με μία μόνο τομή στο λαιμό τους για να στραγγίσουν αργά το αίμα τους.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που πιστεύουν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πραγματικός βρικόλακας και ότι έχει παραμείνει κρυμμένος από την ανθρωπότητα στη μικρή πόλη δυτικά της Υεμένης. Άλλες πηγές επισημαίνουν ότι εκτός από τα ζώα, θα μπορούσε επίσης να πίνει και αίμα ανθρώπων, θα δείξει η περαιτέρω έρευνα και τα περισσότερα στοιχειά στο μέλλον.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications