Ένας άνθρωπος έβαλε κάμερα ασφαλείας για να καταγράψει παράξενη δραστηριότητα στο σπίτι και σοκαρίστηκε από αυτό που είδε (video)
Ένας άνθρωπος έβαλε κάμερα ασφαλείας για να καταγράψει παράξενη δραστηριότητα στο σπίτι και σοκαρίστηκε από αυτό που είδε (video)

Όλοι κάποια στιγμή στην ζωή μας αισθανθήκαμε την αίσθηση ενός ψύχους η να μας παρακολουθεί κάποιος ή κάτι, είτε είναι κάποιος,η κάτι άλλο ανεξήγητο.

Και η αλήθεια είναι ότι οι επιστημονικές εξηγήσεις για τα φαντάσματα δεν λένε πολλά βασικά δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο και λένε διάφορες χαζομάρες.

Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης αλήθεια ότι μερικές φορές υπάρχει μια λογική και ορθολογική εξήγηση πίσω από κάποια ανεξήγητα φαινόμενα και παραφυσικές εμπειρίες. Μερικές φόρες υπάρχει εξήγηση πίσω τα "στοιχειωμένα" μέρη η σπίτια και ο λόγος που βιώνουμε ορισμένα ανεξήγητα φαινόμενα.

Για παράδειγμα, εάν αισθανθείτε ξαφνικά μια αίσθηση τρόμου χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα ενός ήχου, ήχους που δεν μπορεί να ακούσει το ανθρωπινό αυτί, αλλά για κάποιο λόγο το αντιλαμβανόμαστε.Ακόμη και παράξενες φωνές, η να ακούμε περίεργους ήχους, η να έχουν παραισθήσεις κάποιοι και να βλέπουν διάφορα, δεν σημαίνει ότι ζούμε με υπερφυσικές οντότητες πάντα, ίσως να υπάρχει μια λογική εξήγηση.

Ωστόσο, υπάρχουν φαινόμενα που είναι περίπλοκα να εξηγήσουν η να πει κάποιος ότι ηταν παραισθήσεις . Και ειδικά αυτά που έχουν φωτογραφηθεί η έχει γίνει καταγραφή τους σε βίντεο. Ένας άνθρωπος αποφάσισε να εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας για να καταγράψει την παράξενη δραστηριότητα στο σπίτι του, και να πάρει έτσι μια απάντηση, και αυτό που κατέγραψε τον τρόμαξε.

Χωρίς εξήγηση
Ένα βίντεο, το οποίο ορισμένοι πιστεύουν ότι αποτελεί αδιάψευστη απόδειξη της ύπαρξης φαντασμάτων, δημοσιεύτηκε στο YouTube το περασμένο Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου. Το περίεργο γεγονός συνέβη σε ένα σπίτι στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και οι εικόνες δείχνουν ένα μικρό λευκό αντικείμενο που φαίνεται να επιπλέει μέσα σε ένα δωμάτιο, και το ίδιο ειναι πηγή φωτός που αντανακλάται τόσο στο πάτωμα όσο και στην οροφή.

Αλλά η πιο εκπληκτική στιγμή ειναι όταν ξαφνικά, το παράξενο αντικείμενο κατευθύνεται προς τα πάνω και μέσα στην συμπαγή οροφή, πριν επιστρέψει ξανά.

Η ανώνυμη πηγή έστειλε το βίντεο στο MUFON, οργάνωση έρευνας UFO και για ανεξήγητα φαινόμενα, μεγαλύτερη και παλαιότερη στον κόσμο, το άτομο είπε και την εμπειρία του με παράξενα όνειρα, και πιστεύει ότι σχετίζονται με το μυστηριώδες συμβάν στο δωμάτιο

Το βίντεο μοιράστηκε ευρέως από διάφορα κανάλια του YouTube, με εκατοντάδες προβολές και σχόλια. Οι ειδικοί στον τομέα της παραφυσικής δραστηριότητας πιστεύουν ότι είναι ορατά στοιχεία πνευμάτων, αν και κανείς δεν ξέρει αν αυτές οι οντότητες είναι σε θέση να ελέγχουν συνειδητά αυτή την ενέργεια ή όχι. Αλλά αυτό που έχει αποδειχθεί είναι ότι οι ενεργειακές σφαίρες γενικά εμφανίζονται σε μέρη όπου έχει σημειωθεί κάποια μορφή παραφυσικής δραστηριότητας.

Μια άλλη λεπτομέρεια το λευκό χρώμα αυτής της σφαίρας συνδέεται με την πνευματικότητα και τη σύνδεση με ανώτερα επίπεδα. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι οι σφαίρες που είναι λευκές ή ασήμι σε εμφάνιση είναι μια ένδειξη ότι ένα πνεύμα παγιδεύεται σε αυτό το επίπεδο. Η λευκή ενέργεια θεωρείται γενικά ως πολύ θετική.

Θύμα εξωγήινης απαγωγής!
Αλλά εκτός από τη θεωρία της ενεργειακής σφαίρας, υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι μπορεί να είναι ένας εξωγήινος ιχνηλάτης. Σε αυτό το σημείο, το θύμα μπορεί να είναι θύμα εξωγήινων απαγωγών .Σύμφωνα με ορισμένες έρευνες, πάνω από τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν «απαχθεί» από όντα από άλλους κόσμους και, σε ορισμένες περιπτώσεις, έχουν απαχθεί από τα κρεβάτια τους, μέσα στα σπίτια τους σε ένα σκάφος η ξένο πλανήτη.

Η εμπειρία αρχίζει όταν το άτομο είναι στο σπίτι στο κρεβάτι τη νύχτα. Ένα έντονο γαλάζιο ή λευκό φως εμφανίζεται, όπως και στο βίντεο, τα θύματα μιλούν για ένα ήχο, συνοδευόμενος από άγχος ή φόβο και αίσθηση ανεξήγητης παρουσίας.

Και στις χειρότερες περιπτώσεις το θύμα μπορεί να δει πώς μεταφέρεται "πλωτά" σε ένα σκάφος με φώτα που αναβοσβήνουν.Το τι συμβαίνει στο σκάφος μετά είναι μια άλλη ιστορία. Μια πληροφορία που έδωσε το άτομο που κατέγραψε το βίντεο δείχνει ότι θα μπορούσε να είναι θύμα απαγωγών, γιαυτό βιώνει παράξενα όνειρα.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αυτή την στιγμή το φεις μπουκ δεν αφήνει να κοινοποιήσουμε τίποτα από τα αθρα σου

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications