Συγκινητικό:Η Κάρτα του Tom Hanks από Αντίπαρο σε 12χρονη στις ΗΠΑ που παλεύει με την λευχαιμία
Συγκινητικό:Η Κάρτα του Tom Hanks από Αντίπαρο σε 12χρονη στις ΗΠΑ που παλεύει με την λευχαιμία

ΓΟΥΑΤΟΝΓΚΑ. ΟΚΛΑΧΟΜΑ. Η 12χρονη Aspen Kelly ήθελε κάτι ιδιαίτερο για τα γενέθλιά της φέτος: Κάρτες ταχυδρομείου από διάφορες τοποθεσίες. Η νέα από την Οκλαχόμα θα γίνει έφηβη την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δεν μπορεί να το γιορτάσει όπως θα ήθελε, καθώς μάχεται με την ασθένεια της λευχαιμίας, σύμφωνα με το CBS News.

«Δεν μπορεί στην πραγματικότητα να κάνει τίποτε ή να πάει οπουδήποτε για τα γενέθλιά της όπως συνήθιζε», έγραψε η μητέρα της, Vanessa Kelly, στο Facebook τον Ιούλιο.

Αφού δεν μπορεί να ταξιδέψει, η Aspen απεύθυνε ένα αίτημα για αναμνηστικές κάρτες από όλες τις ΗΠΑ και όλο τον Κόσμο. Η ανταπόκριση ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες της.

Μεταξύ αυτών μάλιστα που της έστειλαν κάρτα ήταν ο δημοφιλής ηθοποιός Τομ Χανκς (Tom Hanks), που ως γνωστό, έχοντας μυηθεί στον ελληνικό τρόπο ζωής, όντας παντρεμένος με την ομογενή Ρίτα Γουίλσον (Rita Wilson), κάνει καλοκαιρινές διακοπές στα ελληνικά νησιά και ιδιαίτερα στην Αντίπαρο.

«Αυτή η κάρτα ταχυδρομείου παραείναι καταπληκτική για να μην την μοιραστώ και είμαι πολύ ενθουσιασμένη αυτή τη στιγμή! Αλλά ο Τομ Χανκς βρήκε το χρόνο να στείλει στην Aspen μία κάρτα από την Ελλάδα!

»Δεν ήμουν σίγουρη ότι είναι πραγματικά αυτός, αλλά συγκρίναμε τον γραφικό του χαρακτήρα με ένα γράμμα προς θαυμαστή στο διαδίκτυο και την φωτογραφία του. Και είναι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Πόσο όμορφο είναι αυτό;!;! Σε ευχαριστώ πολύ Τομ Χανκς που βρήκες τον χρόνο….», έγραψε η μητέρα.

«Aspen, ελπίζω αυτή (σ.σ. η κάρτα) να φτάσει έγκαιρα για τα ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ 13α σου ΓΕΝΕΘΛΙΑ! Με αγάπη Tom Hanks», ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός στην κάρτα του.

Ο κ. Χανκς ήταν ένας από τους εκατοντάδες που ανταποκρίθηκαν, με την Aspen να δέχεται πάνω από 1.000 κάρτες συνολικά από κάθε Πολιτεία των ΗΠΑ και 49 χώρες ανά τον Κόσμο.

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications