ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ 1967-1972 ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ..ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΩΧΗ?
 ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ 1967-1972 ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ..ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΩΧΗ?

Για το τι ψέμματα λένε οι συμμορίτες τόσα χρονιά πίσω από δηθεν έγκυρες πήγες δεν λέγεται μέχρι και πράκτορα τον έβγαλαν! είναι παρόμοια ιστορία με την δημοκρατία της Βαϊμάρης που οι δημοκράτες είχαν κάνει την Γερμανία μια πάμφτωχη χώρα ....Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ , ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ 500 ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ!!!

Με τις τράπεζες τους έκλεισαν εκατοντάδες εργοστάσια στην Ελλάδα σταδιακά, αφού πήραν την εξουσία επίσημα τον Νοέμβριο του 1973 που ανατράπηκε ο Παπαδόπουλος και τέθηκε σε περιορισμό,και στην θέση του έβαλαν έναν πράκτορα της CIA ονόματι Δημήτριος Ιωαννίδης!ο οποίος προκάλεσε την τουρκική εισβολή στην Κύπρο στις 20 Ιουλίου 1974, ο Παπαδόπουλος φταίει ουρλιάζουν οι πράκτορες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και τα συριζο-troll! και το έχουν και δεδομένο οι μάζες! πως φταίει ο Παπαδόπουλος αφού ηταν σε κατ'οίκον περιορισμό από το 1973 και η εισβολή έγινε το 1974 σχεδόν ένα χρόνο μετά? τους το είπαν οι κήρυκες του ψεύδους γνωστοί και ως αριστεροί παλιότερα ΠΑΣΟΚΟΙ, άλλα πάντα κομμουνιστές(δεν ειναι ταμπέλα) άρα ειναι αλήθεια! και δεν ειναι μονο αυτό, έχουν και αλλα ως δεδομένα που στερούνται στοιχειώδους λογικής, για ότι λένε οι συμμορίτες ισχύει το αντίθετο συνήθως σε όλα ιδού οι αληθινοί υπεύθυνοι για την Κύπρο: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τρεις εχθρούς. Τους Βρετανούς, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος μου πονοκέφαλος, ήτο οι κομμουνιστές.» Γεώργιος Γρίβας Διγενής.

Αν εφαρμοζόταν ο νόμος περί διασποράς ψευδών ειδήσεων έπρεπε να κλείσουν όλες σελίδες αριστερών αυτές οι έγκυρες πήγες για πολλούς .Μήπως έκανε κανένας μηνύσεις πότε σε αριστερούς πράκτορες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους για διασπορά ψευδών ειδήσεων? μήπως σε δήθεν "έγκυρες πήγες" τους με 500.000 like και άνω η κάθε μια για μόνιμη παραχάραξη ιστορίας? φυσικά και όχι, αντίθετα κάνουν like share τις προπαγάνδες τους μαζί με τα συριζοτρολ, ο άλλος καθόταν και έπιανε και κουβέντα περί Κύπρου με troll antifa με ψεύτικο προφίλ και με εικόνα άσχετου από το εξωτερικό, τραγικό, και αν τους πεις και τίποτα θα σε πουν χουντικό φασίστα και αλλες τέτοιες ταμπέλες αυτά ειναι τα επιχειρήματα τους, και με αυτό αναιρούν την αλήθεια και το αυτονόητο.

Εκεί φτάσαμε και αυτοί θεωρούνται νοήμονες και παίρνουν και πτυχία από σχόλες αρκεί που τους λένε ότι ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι, ο μέσος όρος νοημοσύνης έχει πέσει κατακόρυφα, αυτοί θα βγάλουν σωστή την θεωρία απατη του Δαρβίνου,πολλοι πράγματι λειτουργούν σαν ζώα. Αυτό που βλέπουν τα πάντα δογματικά πολλοί αντί αντικειμενικά ειναι θέμα, οι λεγόμενοι ψυχολόγοι τι λένε για όλα αυτά?

Ο πνευματικός θάνατος ήρθε πρώτα και μετά ο οικονομικός! τώρα έρχεται και ο φυσικός !!!

Πριν ασχοληθούμε με το ίντερνετ πιστεύαμε ότι είχαμε να κάνουμε με ένα νοήμον λαό, μας διέψευσαν με το χειρότερο τρόπο!η πλειοψηφία διαβάζει σελίδες συμμοριτών ως έγκυρες πήγες, μέχρι και σελίδες δούρειους ίππους ώστε να μαζέψουν αυτούς που διαβάζουν ανεξάρτητες πήγες, και τα ψέματα τους εχουν γίνει δεδομένα από τους πολλούς, και γενικά την τιμητική τους έχουν σελίδες πάσης φύσεως αδίσταχτων μέχρι και πατριώτες το παίζουν κάποιοι, να μαζέψουν τους αφελείς βάζοντας σημαίες τάχα και δεν έχουν αξιωθεί να γράψουν ένα άρθρο μονο copy paste. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις, και όπως ενεργούν στο ίντερνετ ενεργούν και εκτός ίντερνετ! υποστηρίζουν αδίσταχτους και περιμένουν σωτηρία, η λογική πέθανε..... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications