Στα μουλωχτά ο Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στις αγροτικές φυλακές Βόλου
Στα μουλωχτά ο Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στις αγροτικές φυλακές Βόλου

Τη σφοδρή αντίδραση του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ξαφνική μεταγωγή του δολοφόνου της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ερώτηση προσωπικά προς τον πρωθυπουργό, μέσω διαδικτύου, για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

«Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Κ. Τσίπρα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί και οι πολίτες σάς επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό και συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;», έγραψε στον λογαριασμό του στο Τwitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σημειώνεται ότι οι αγροτικές φυλακές είναι ανοιχτά καταστήματα και οι κρατούμενοι συμμετέχουν σε αγροτικές εργασίες, ενώ ο χρόνος κράτησης μετρά διπλά. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με εκτιμήσεις νομικών, ότι ενδεχομένως μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο δολοφόνος της 17Ν, θα μπορεί να αποφυλακιστεί.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο ίδιος ο Κουφοντίνας έκανε αίτηση μεταφοράς του σε αγροτικές φυλακές και ο υπουργός Δικαιοσύνης την έκανε δεκτή.

Ας σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας καταδικάστηκε σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν.

Η μεταφορά από τις φυλακές Κορυδαλλού έγινε με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών του υπουργείου Δικαιοσύνης, εν κρυπτώ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications