Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι οι αριστεροι και οι συμμορίτες ειναι ένα και το αυτό? Ο Τσίπρας αποχαιρετά μέσω twitter  θεωρητικό του μαρξισμού!
Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι οι αριστεροι και οι συμμορίτες ειναι ένα και το αυτό? Ο Τσίπρας αποχαιρετά μέσω twitter  θεωρητικό του μαρξισμού!

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτησε τον κορυφαίο οικονομολόγο και θεωρητικό του μαρξισμού, Σαμίρ Αμίν, που έφυγε από τη ζωή, σημειώνοντας ότι οι αναλύσεις του είναι τροφή σκέψης και έμπνευση δράσης για όλους τους αριστερούς και τις αριστερές.

«Ο Samir Amin, κορυφαίος οικονομολόγος και θεωρητικός του μαρξισμού, είδε από νωρίς την ανάγκη ριζοσπαστικοποίησης του συνόλου της αριστεράς προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καταστροφικό, για το περιβάλλον και τους ανθρώπους, καπιταλισμό τη εποχής μας.

Οι αναλύσεις του είναι τροφή σκέψης και έμπνευση δράσης για όλους τους αριστερούς και τις αριστερές. Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο κ. Τσίπρας.

Tη επόμενη φορά να τιμήσει και τον Καρλ Μαρξ και τον Φρίντριχ Ένγκελς που συνέγραψαν μαζί το Κομμουνιστικό Μανιφέστο, Εβραίοι και οι 2,ήθελαν να εξοντώσουν την Ευρωπαϊκή φυλή απο τότε . Η δικαιολογία τους ήταν ότι προέρχονται από παλαιότερους πληθυσμούς.

Αυτά τα λείψανα εθνών, τα οποία έπεσαν θλιβερά από το πέρασμα της ιστορίας, όπως το εξέφρασε ο Χέγκελ, τα εθνικά αυτά σκουπίδια αποτελούσαν πάντοτε φανατικούς πρότυπους φορείς της αντεπανάστασης και παραμένουν έτσι μέχρι την πλήρη εξολόθρευση ή την απώλεια του εθνικού χαρακτήρα τους, όπως και ολόκληρη η ύπαρξή τους γενικά είναι η ίδια διαμαρτυρία ενάντια σε μια μεγάλη ιστορική επανάσταση.Friedrich Engels, Ουγγαρία (1849).

Αυτός ο κήρυκας του μίσους και του ρατσισμού μας λέει με λίγα λογία οτι πρέπει αν εξαφανιστεί η Ευρωπαϊκή φυλή δηλαδή η καυκάσια λεύκη φυλή! δεν ήξερες ότι λενε οι συμμορίτες που δεν ανήκουν στην καυκάσια φυλή ισχύει το αντίθετο?καιρός να το μάθεις αν και αργά, αυτοί ειναι οι αληθινοί ρατσιστές που προκάλεσαν γενοκτονίες μεσώ του κομμουνισμού και οχι οι "κακοί ναζι" ,και έχεις τους σημερινούς νεοέλληνες να νομίζουν ότι οι συμμορίτες του 40 ηταν "ήρωες" που έσφαξαν γνησιους Έλληνες (καυκάσιους) ως φασίστες και έκαναν και παιδομάζωμα και συνεχίζουν..

Και οι πράκτορες τους λενε για δήθεν "θεωρίες συνωμοσίας" ότι θέλουν να αφανίσουν την λευκη φυλή !για διαβάστε τι ορίζεται ως Γενοκτονία!και ελάτε μετα να μας πείτε για 'θεωρίες συνωμοσίας" μερικοί νεοέλληνες που έχετε στην πρώτη θέση ιστοσελίδες αριστερών και του καθε αδίσταχτου που το παίζει πατριώτης!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications